Sex på første date, hvad nu?

Forside Fora Hjælp til Brevkassen Sex på første date, hvad nu?

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  nulz 9 måneder, 2 uger siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25178

  nulz
  Deltager

  Sagen er den at jeg i sidste weekend tog hjem til min tinder date, jeg er selv 25 år har en datter og er fornyeligt gået fra min kæreste (3 måneder siden) og han er 36år.
  Jeg havde inden vi sås spurgt om det var som en date eller hvad han søgte hvortil han skriver “ja altså ikke som en veninde”? Forstod aldrig rigtig svaret?

  Jeg tager så hjem til ham kun med tanken om at vi bare skal have sex fordi jeg havde en lorte dag og eksen har fundet en ny.
  Og tænker vi nok ikke ses igen og at vores aldersforskel ville gøre at den personlige kemi ikke ville være der.

  I det jeg ser ham tænker jeg bare wow! Og vores kemi var bare spot on, følte jeg i hvertifald.
  Vi ender med at have fantastisk sex ret mange gange i løbet af aften og morgen og flere gange han fortæller mig at jeg er dejlig, han gerne vil ses igen, når jeg ikke har min datter
  Og om jeg ikke bliver lidt længere næste morgen.

  Her de sidste par dage har vi skrevet meget lidt sammen, men han er virkelig svær at have en samtale med! Føler nærmest det kun er mig der vil skrive? Og det kun sådan noget “har du haft en god dag?”
  Føler det ret forvirrende, fordi nu skriver jeg også med andre fyre og der går samtalen helt fint og de spørger ind til mig og omvendt.
  Men ham her virker slet ikke så interesseret i mig som han gjorde da vi sås. Og det er jo selvfølelig kun ham her som har min intresse.
  Er det mon fordi han kun vil have sex? Og viser intresse når vi ses fordi det sådan noget man gør? Er han mon overhovedet interesseret i mig ud over sexen?

  Vi har aftalt at vi skal ses næste weekend når jeg er børnefri igen.
  Jeg spurgte om vi ikke skulle ses idag da jeg var børnefri dog havde han ikke tid, hvor efter vi aftale næste weekend
  Han skrev også at han så frem til det.

  Nu er mit spørgsmål så. Hvordan kan jeg gøre sådan så han ikke bare ender ud i at se mig som hans weekend knald? Vil rigtig gerne høre om vi skal spise noget mad sammen næste gang vi ses, så ikke bare det ender med vin og sex. men eftersom det også var mig ser skrev og spurgte om vi skulle ses næste weekend føler jeg måske at jeg er for desperat hvis jeg bliver ved med at skrive, og samtidig bange for at blive afvist.
  Er det overhovedet muligt at en mand kan se en kvinde som mere end bare en man har sex med, efter sex på første date?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.