Sex og orgasme

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2391
  vandmanden
  Deltager

  Det her er simpelhen et nyt dilemma for mig, og jeg er i vildrede om hvad jeg gør i processen for at få det jeg mangler nemlig orgasme og oral sex med kæresten… Vi har kendt hinanden i snart et år, og det er endnu ikke sket det der med at han giver mig oral sex, jeg har nævnt det et par gange, men det er ligesom der ikke rigtigt sker mere på den front. Det skal siges at vi har god sex og jeg er vild med at elske med ham. Men det med forspil er ligesom ikke ret vigtigt, der er i hvert fald så lidt af det at jeg tænker… Hvad så når forelskelsens går over… Bliver jeg så lige så tændt uden forspil. Orgasme med ham er kun sket 2 gange og så er jeg kommet til at hoppe i den gryde hvor jeg har faket det nogle gange… Og det er jo ikke den vej jeg vil gå med ham. Jeg er virkelig forelsket i ham, han får mig til at føle tryg, smuk og dejlig. Jeg elsker sex og plejer ikke at være bange for at eksperimentere, hvor han virker mere tilbageholdende. Han giver ikke udtryk for at mangle noget når vi er sammen, og jeg er også god til at rose ham, for han er virkelig dejlig også udenfor sengen (l) Vi er begge i starten af fyrrene så altså ingen novicer mht parforhold og har begge børn fra tidligere.

  #2392
  Zoe2
  Deltager

  Tillykke – du har vundet et sexfjols. Så er der en mindre ude på det fri marked, som vi andre kan løbe ind i.
  Aj altså – nu er manden primo fyrre – jeg er bange for at han ikke bliver bedre. I så fald skal han selv ville det, og det vil sexfjolser sjældent.
  Du har heller ikke sagt så meget, men de gange du har, har der jo ingen reaktion været.
  Jeg tror du har en dårlig sag. Ærgeligt når nu manden har mange andre kvaliteter.

  #2394
  susanne80
  Deltager

  ” Et sexfjols” – meget hårdt udtrykt ( og i min optik helt forkert)!

  Lige som der er mange kvinder der ikke bryder sig om at give et blowjob, findes der vel også mænd der ikke er vilde med at give os oralsex. Men mon ikke de fleste kan lære det ved stille og roligt at lade dem begynde med at kysse bryster, mave og lår, og så se om det ikke skulle udvikle sig 🙂

  Mht. orgasme, så er det ikke mandens ansvar at give os den – det er vores egen! Orgasmen opstår nemlig ikke pga. gnidningsmodstand mellem forplantningsorganerne, men i vores hjerne! Og hvis vi falder i fælden med at fake, tror manden jo at alting er godt, og er derfor ikke særlig motiveret til at gøre noget anderledes.

  Tal med manden om det, men ikke under sex. Gør det når I sidder og hygger jer, måske med en flaske vin.

  Held og lykke med projektet.

  Vh. Susanne

  #2397
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg tror, at det bliver svært at gøre noget ved. Af 2 årsager. (1)Han er midt i 4o’erne og har sikkert aldrig været vild med oralsex og forspil. (2) I har kendt hinanden et helt år.

  Min erfaring er – at fungerer det ikke med forspil og oralsex til at starte med (indenfor det første halve år), så kommer det heller ikke til det.

  Der er meget stor forskel på menneskers seksualitet. Nogle nyder at elske (som jeg kalder det, når man har et godt for og efterspil).. og andre er til mere lige på.
  Jeg tror det er noget man har i sig, måske ikke i de helt unge år, hvor man skal finde ud af sin seksualitet. Men når man modnes, så finde man ud af hvor man er.

  Jeg tror du er nødt til at finde ud af, om du kan leve med det eller ej. Tror ikke på forbedringer efter et år og med en mand midt i 40’erne.

  #4578
  Tena
  Deltager

  Hvordan går det vandmand med dit tema omkring forspil??
  Jeg ser en fyr, som også springer forspillet over –
  Aner ikke hvordan jeg skal ændre på det? Har fortalt ham, at jeg nyder oralsex som en del af forspillet og giver ham gerne blowjob, men han siger at mænd generelt ikke tænder på at give kvinder oralsex…
  Er det sandt???
  Nogen kommetarer!

  #4579
  Kattemor
  Deltager

  Jeg har også haft en kæreste som heller ikke brugte forspil.. Det går nogenlunde i starten hvor forholdet er nyt, men efterhånden gik jeg kold på det, følte lidt jeg blev en ornanimaskine..
  Jeg bragte det på bane flere gange, men det blev ikke modtaget. Han var også i fyrrene..

  #4580
  Aries
  Deltager

  Jeg er en kvinde der elsker sex. jeg vil have oralsex forspil. og masser af dejlig sex. bare almindeligt sex ikke noget kinky.

  Jeg har en sørgelig nyhed til Jer piger.
  Vi er som vi er som mennesker, det lader sig ikke ændre og slet ikke her midt i livet. jeg blev skilt fra min første mand fordi sex i virkeligheden ikke betød det store for ham og slet ikke oralsex.

  Sidenhen har jeg mødt mænd der ikke kunne få nok af at slikke kvinden..i timer kunne de….det handler om hvad man tænder på.

  Det kan ikke laves om, i får det han kan. Puha..det er svært når han er så dejlig, men sex skal virke for mig..det betyder for meget for mig 🙂

  I kan ikke lave ham om desværre. At han siger mænd generelt ikke kan lide oral, så er det kun for at “normalisere” sin egen manglende lyst. alle mænd taler om hvor lækkert det er, han føler sig nok forkert 🙂

  Aries

  #4581
  Kattemor
  Deltager

  Nemlig Aries …!
  Fuldstændig også min erfaring..

  #4582
  Tena
  Deltager

  Vil det sige, at det er “mission impossible” at ytre flere ønsker i den retning overfor ham?
  Kan en mand ikke oplæres i at give kvinden oral nydelse – findes der ikke en Ikke-krævende metode til at motivere ham, hvis han ellers begærre kvinden meget?

  #4583
  Henke
  Deltager

  Hvis manden ikke forstår et vink med en vognstang, må du jo ligge kortene på bordet og fortælle ham direkte, hvad du har behov for. Jeg ville nok som mand tage det en smule personligt, hvis jeg ikke kunne give min kæreste orgasme. Men hvis jeg vidste, at hun var kvinden for mig, ville jeg da bestemt imødekomme hendes behov. Den eneste grund til, at han ikke skulle kunne give dig oralsex, efter du har sagt det direkte, er at han finder oralsex virkeligt vederstyggeligt, men det er nu min opfattelse at det er de færreste mænd der gør det.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.