Sex og forvirrende signaler.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26549
  mulmi
  Deltager

  Kære brevkasse. Jeg håber jeg kan få lidt hjælp her. Sagen er den at jeg godt kunne tænke mig at vi havde noget mere sex. Vi har været sammen i 3 år. Vi har det rigtig godt med hinanden. Vi har sex nogle gange om ugen, men for mit vedkommende kunne det godt være lidt oftere.
  Han ligger ofte op til sex, men så kører han den ligesom ikke videre. Jeg føler mig nogengange lidt snydt eller narret, hvis man kan sige det sådan.
  Jeg ved ikke hvorfor han gør det, når han nu alligevel ikke gider knalde. Det frustrere mig og når jeg spørger ind til det vil han ikke rigtig svarer… hvad tror i det kan være?
  Vi er lige gode til at tage initiativ, så det er ikke fordi jeg bare ligger som en kedelig søstjerne. Jeg forstår bare ikke hvad han vil med at tænde mig, for så at stoppe det, når jeg vil mere!? Når han gør det er det lidt diskret, med en finger ned langs trussekanten osv. Kan det være fordi jeg ikke er god nok til at vise ham at jeg vil mere? Hmmmm

  #27106

  Hej mulmi

  Ja, det er da muligt, at han lægger lidt forsigtigt og diskret op, fordi han prøver at finde ud af, om du også har lyst. Hvis du så har brug for, at han holde lidt fast i initiativet, og han omvendt tror, at du ikke for alvor har lyst, hvis du ikke reagerer… ja, så har I jo et lille dilemma. At han tror, du ikke vil, og du tror, at han ikke for alvor vil. Så ja, du kan da prøve med at vise ham, at du vil mere. Du kan også fortælle ham, at du gerne vil mere, men at du har brug for, at han holder fast i initiativet lidt længere for at kunne tænde for alvor. At han ikke må miste modet, bare fordi du ikke reagerer med det samme. Og at du påtager dig ansvaret for at sige det, hvis det skulle ske igen.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.