Sex med eks

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7652
  Sarabt
  Deltager

  Hej
  Min kæreste og jeg afsluttede vores forhold, for lidt under 2 måneder siden. Grunden var, at vi simpelthen bor for langt fra hinanden (Jeg i København og han i Århus). Vi var ret enige om beslutningen, men jeg var rimelig nede over det, da jeg jo stadig er smask forelsket i ham. Han fortalte mig, at det var meget mod hans vilje at vi stoppede forholdet, men at han simpelthen ikke kunne klare at der gik 3-4 uger mellem vi så hinanden. Vi aftalte, at vi stadig skulle holde kontakten og han forslog, at jeg kunne vælge at læse på Århus universitet i stedet for Københavns, når jeg næste år skal i gang med at læse igen. Så kunne vi jo give det hele et forsøg til. Vi har mange fælles venner og jeg finder derfor ud af efter meget kort tid, at han allerede er begyndt at se en anden. Jeg blev selvfølgelig helt knust og konfronterer ham med det. Han fortæller, at der ikke er noget seriøst mellem dem men, at hvis der var, så kunne jeg ikke tillade mig, at blive sur. Han kan jo ikke kan vente hele livet på mig. Jeg blev rigtig såret over den besked, for jeg forstår ikke hvordan han allerede er begyndt at tænke på at finde en ny, da jeg jo stadig på ingen måde er videre. Vi havde derefter ingen kontakt i en måneds tid. I fredags var jeg så I Århus for, at besøge en veninde. Hun skulle holde middag, for en masse venner og det er inkl. min eks. Han ved dog ikke, at jeg kommer. Han dukker op og bliver rimelig overrasket over, at jeg også er tilstede, så det er lidt akavet i starten. Efter nogle timer falder vi i snak og det hele er som det var før. Lidt efter lidt begynder han, at blive rigtig kærlig over for mig. Ved de første berøringer trækker jeg mig lidt tilbage, da jeg udemærket er klar over, at han har en anden. Jeg har svært ved, at stå i mod, da han forsætter og det hele udvikler sig og ender ud i sex. Det skal lige siges, at ingen af os har fået noget som helst at drikke, så der er ingen alkohol involveret. Han fortæller undervejs, at han har savnet mig rigtig meget og at grunden til, at han har fundet en ny så hurtig har været for, at komme hurtigere over mig. Han lover mig, at vi denne gang skal holde kontakten. Og han har efterfølgende skrevet til mig både i søndag og i går. Problemet er, at jeg ikke forstår hvad vi har gang i. Jeg kan ikke finde ud af om han har udnyttet mig, eller rent faktisk mener det han har sagt.

  #7661
  lillehjerte
  Deltager

  Det må du jo spørge om 🙂

  #7813
  happysurfer
  Deltager

  Ja, du kan spørge og spørge, men det er langt fra sikker at du får et ærligt svar. I bedste fald gør du og det bliver en seriøs snak om fremtiden.

  Men, er han i tvivl, så kommer der måske en halvkvædet vise….

  Min ex brugte også en ’tilfældig’, som han fandt på nettet til at forsøge at komme videre efter vores forhold gik i stykker. Vi fortsatte dog kontakten, da vi ikke kunne undvære hinanden. Verbal kontakt forstås.
  Og i øjeblikket er vi ved at rede trådene ud. Som jeg har skrevet i en anden tråd, så foretrækker jeg at se på, hvad jeg tilbydes. Om jeg indkluderes i fremtidig planlægning, hvordan jeg omtales osv osv. Det fortæller en hel del.
  Jeg stiller ingen spørgsmål. Det har ikke været nødvendigt i mit tilfælde.

  Hvis det skal være så bliver det..;-)

  Mange hilsner til dig

  #7815
  Henke
  Deltager

  Du skriver at du ikke er klar til, at han finder en anden kvinde. Der har du desværre, ikke så meget at skulle have sagt. Det er en kendsgerning du ikke kan pille ved, og den må du acceptere. Men det er da ikke rart, at være tilskuer til en ekskæreste nye eskapader med fremmede kvinder.
  Når det er sagt, tror jeg den nye kvinde han ser, er et rebound forhold. Det forholder sig tit sådan, at når både mænd og kvinder har mærket en forelskelse i en anden person og den til dels har været gensidig, så kan en pludselig afslutning på relationen, synes meget hård og voldsom. Kroppen er simpelthen ikke klar til omvæltningen og de kemiske stoffer der styre både lykke- og sorg følelsen smadre rundt i kroppen. ( Jeg mener stoffet hedder serotonin. Det er i øvrigt det samme stof, der har indflydelse på depressioner.)

  Jeg tror både hans tanker og hjerte stadig flyder i din retning. Den nye kvinde er kun trøst. Jeg tror han er 100 procent oprigtig, når han fortæller dig, at han har behov for at se dig noget mere. Han har jo også forslået dig, at du skulle flytte til Århus. En mand der er interesseret i, at afslutte et forhold vil jo ikke komme med løsningsforslag til hvordan i kunne forblive sammen. Det virker helt ulogisk..

  Men du skal måske nok spørge ham, om i kunne finde en løsning på afstandsproblemet. Det tror jeg gerne han vil.

  #7820
  Tintin
  Deltager

  @Sarabt

  Så jeg må tilstå forstår jeg ikke forstå jeres kærlighed, når du skriver at “vi var ret enige om beslutningen”, da I begge mente at Aarhus og København lå for langt fra hinanden. I var også enige om, at det var ikke nok kun at se hinanden 1 gang om måneden.

  Hvis jeg elsker en pige med hud og hår, så vil jeg da ALDRIG give slip for hende. Så vil et par dages nektar om måneden være bedre en ingenting. Det vil faktisk være månedes højdepunkt!!! Ikke et problem, men fantastisk. Se hende smile, dufte hende hår, forsvinde i hendes øjne etc. Det tager kun 4 timer med tog.

  Jeg taber helt kæben, når du derefter oplyser, at du kan flytte studiet til Aarhus. Så er alt jo løst.

  Forstil dig en fyr, som får at vide, at hans drømme pige flytter til hans by, og hun er vild med ham … og vil måske tilmed bo med ham. Den længsel kan drive en mand til druk 🙂

  Men hvis alle katte er grå, så finde man da hurtig en ny pige. Hvis alle katte er grå, hvorfor så besvære sig med en tur om måneden med cykel/bil/tog/fly til den råde banan?

  Jeg mener, at livet skal leves. Er man sammen med en person, som man ikke gider, at rejse efter, så kan det også være lige meget. Så skal man nuppe en pizza leveret til døren fra den lokale pizzasheik. De smager ens! Der er alle katte grå! Måske er det “nutidens” ungdom/samfund, som blot er forkælet. Det tror jeg ikke. Det håber jeg ikke! Jeg tror stadig, at man kender man har til “the one”.

  Sarabt jeg kan ikke helt blive klog på dig. Er det dig som taler, eller gengiver du blot hvad din kæreste har sagt? På den ene side er du helt enig i hans betragtninger om afstand og frekvens. Omvendt så er du frisk på at satse dit studie ved at flytte til Aarhus.

  Jeg synes ikke, at fyr er forelsket nok – og ej heller dig. Han vil heller undvære dig, end at se dig dig en gang om måneden og ferier. Dit tilbud om at flytte til Aarhus har ikke fået ham til at rulle den røde løber ud.

  Han kan altid præsentere meninger som, at 1 gang i himlen om måneden men man studere ingen måde måler sig med en masse nætter med grå katte. Eller at han ikke selv vil skifte uddannelsesinstitution, fordi kun egner sig til at studere i Aarhus. Det kan også være at han fysisk eller mentalt ikke har det godt med at bevæge sig uden for Aarhus City – eller sin egen sofa.

  Jeg siger altid til min kvindelige venner med hjerteproblemer, at du er aldrig i tvivl hvis en mand er forelsket.

  Sarabt hvis du er pigen som vil skifte studiested efter din kæreste med alt det medføre, så tror jeg ikke, at din fyrs hjertefrekvens passer til din.

  Til trods for min skepsis, så jeg synes klart, at I skal tage en snak om dette, da I er unge – og give det en chance. Hvis forholdet er asymmetrisk, hvor du giver mere end han, så skal du videre. Kan skal også ville det lige så meget som du.

  Heller bruge 5 min for meget på et fjols, end bruge 5 min for lidt på dit livs kærlighed.
  Så test det, men brug også din sunde fornuft.

  #7821
  Tintin
  Deltager

  @Henke

  En rebounder er en klassiker 🙂

  Men en lige så stor klassiker er, den stik modsatte reaktion, hvor man på ingen måde har lyst til at være kæreste med en anden person.

  Jeg bilder mig også ind, at der er varianter imellem de 2 positioner. Lad os kald det en “normal” reaktion.

  #7824
  Henke
  Deltager

  Tintin
  Jeg er enig i at ”reboundens” modstykke er en nærmest total afholdenhed, og at ”normalen” må findes imellem polerne. Når det er sagt, er følelser irrationelle og subjektive, så de kan vel af den grund nærmeste ikke karakteriseres som normale, da mennesket jo altid vil opleve den lykkelige forelskelse, såvel som den ulykkelige forelskelse i forskellige nuancer alt efter tid, sted og historik i livet. Med det in mente tror jeg, der er mange der vil falde uden for normallen på et tidspunkt i deres liv, når de rammer en tilstand af forelskelse, uanset om den måtte være lykkelig eller ulykkelig.

  En forelskelse kan have mange ansigter, både den lykkelige såvel som den ulykkelige. Nogle personer er meget risiko villige når de oplever forelskelsen og river rask væk teltpælene op, for at flytte til den anden ende af landet, sågar den anden ende af verdenen. Nogle er lidt mere forsigtige og har et større behov for at mærke efter om denne forelskelse nu også er i en person, man kan være sammen med på den lange bane. Jeg har som mange andre også prøvet og være forelsket, men ikke så forelsket, så jeg efter få måneder ville rejse til den anden ende af landet. Forelskelse er jo, som du sikkert er bekendt med, en momental sindsyge, som heldigvis forsvinder igen, om end den også kan være fantastisk i mens den står på.
  Min pointe er, af man sagtens kan være forelsket, uden det på råber sig radikale ændringer såsom flytning, graviditeter eller fælles økonomi med hus. Fordi der kan være meget på spil. Jeg tror da egentlig, jeg vil blive en smule fornærmet, hvis en kvinde betvivlede mine følelser for hende, bare fordi jeg ikke ville rive teltpælene op, efter relativ kort tids dating.

  Med hensyn til min lille teori om, et rebound forhold er rigtig, så er det vel en fifty fifty chance. Der kan være detaljer som jeg ikke er bekendt med, som kan aflive min teori fuldstændigt. Nu læser jeg lidt ud af indlægget, at det er to unge mennesker det handler om. Derfor er de vel også godt i gang med at lærer, om et langdistanceforhold kan leve op til de forventninger og behov, som er præmissen for et langdistanceforhold. Fyren har muligvis fundet ud af, at hans behov for at ses er større end han havde regnet med..

  #7830
  Tintin
  Deltager

  @Henke

  Jeg er uening med dig 🙂

  Jeg mener ikke, at rebound er en mere videnskabelig forklaring end dens modsatte pol. Jeg er af den opfattelse, der er et utal meget menneskelige reaktioner på et brud. Altså der er ikke noget “mere rigtigt”!


  @Henke
  hvis en person ikke kan indløse een togbillet 1 gang om måneden, så tror jeg ikke på, at den person i ramme alvor kan sige, at for enden af billetten venter en person, som er “the one”.

  Det er min “udfordring” til Sarabt. En soul search. Er det virkelig den store kærlighed? Føler han det samme? Hvis det er den store kærlighed fra begge parters side, så ser jeg ikke noget problem. Hvis man derimod tror, man finder en tilnærmelsesvis lige så nice fyr/pige (eller måske bedre) om 1 uge eller 12 uger, og man blot skal over kærligheden, så skal man da ikke tage togturen.

  Jeg fornemmer at Sarabt er splittet. Jeg fornemmer ikke, at fyren er splittet på samme måde. Alene fordi Sarabt er usikker og skriver herind. Men netop derfor anbefaler jeg da også, at Sarabt giver det en chance, men med åbne øjne. Hun skal mærke efter hvad hun selv føler, og mærke efter hvad fyren føler.

  Derfor er der kun en ting at gøre. Spørge ham.

  MAN VED ALTID OM MAN BARE ER NØD TIL AT SE DEN PERSON IGEN! VIL DU MIG?

  Det ved han også. Det har ikke noget med sindsyge at gøre imo. Hvorfor er man sammen efter 40 år ægteskab? Hvorfor drages med mod livslangekammeratskaber? Jeg tror der er noget helt alment menneskeligt. Man ved nemlig godt, når man har kemi med et andet menneske. Et smil. En bølgelængde. Lig dertil forelskelse, kærlighed, elskov og meget andet. Jeg vil tillade mig at sige, at kan man ikke svare på det spørgsmål, så kan det være ligemeget.

  Ja det kan godt være at man er i starten af et forhold, men så vil man jo stadig max gerne se pigen igen (det er jo lysten til at genses som driver forholdet).

  Hvis man forestiller sig en situation hvor han ikke er klar nu jvf. Henka, men hvor følelserne måske kommer om 2, 6 eller 12 md., så kan Sarabt ikke bruge det til noget som helst. Så vil han da først køre toget til den tid, men der er de jo ikke sammen, netop fordi han ikke vil køre tog 🙂 Det vil aldrig udvikle sig. Og du skal da slet ikke flytte efter en fyr, som ikke ved om han vil hende max. Endelig er der ingen som ved, om han vil elske hende til den tid. Så den tanke er uinteressant og hypotetisk.

  Jeg forholder mig kun til, om manden vil satse på hende og fortsat køre tog!

  NÅR DU SPØRGER, OM HAN VIL SATSE PÅ DIG, SÅ ER DET VIGTIGT, AT HANS HANDLINGER UNDERBYGGER HANS ORD. DVS. VIL HAN UDBYGGE FORHOLDET, SÅ ER DET OP PÅ TOGET INDTIL MAN KAN FLYTTE TIL SAMME BY.

  Ellers er han en ynkelig player!

  @Hanke jeg medgiver, at folk er forskellige. Men jeg har set de mest generte mennesker kæmpe, når de oplever, at “the-one” er på vej væk. Her taler vi ikke om en togbillet hver måned til en person som i forvejen er glad for personen. Jeg skal ikke kunne afvise, at der kan være nogle mennesker som skal bruge halve eller hele år på at finde du af, om de er ramt af torden kilen. Sarabt er ikke en af dem. Hun vil skifte studie for ham. Han fremstår bestemt ikke som en genert fyr, som ikke ved hvordan man omgås piger. Jeg tror, han har et fint forhold til piger, og han er max klar, hvis han møder “the-one”. Han ved godt hvad han kan lide i piger. Derfor er jeg også sikker på, at han vil give et klart svar – selv hvis man skal læse mellem linjerne.

  Sluttelig er spørgsmålet til Sarabt om hun ønsker en mand, som fortrækker en af de lokale grå katte end hende. Hvad siger det om ham, og hans forhold til piger! Han fortrækker en ligegyldig pige, som han ingen følelser her for frem for Sarabt, ellers ville han jo se Sarabt een gang om ugen. Hvad siger det om ham som man. Han magter ikke at forfølge den pige, som kunne være “the one”. Det er sku lidt ynkelig i min bog. Sarabt er langt mere modig, end han er, med mindre han IKKE opfatter hende som en mulig “the one”, for så forstår jeg ubemærket, at man ikke gider køre tog i 4 timer 1 gange om måneden, mår man kan stå i en fredagsbar med venerne.

  Nop Hanke. Jeg er uenig med dig. Jeg er sikker på at netop denne fyr, er mand nok for at vælge det, som han helt vil – og der er jo som det skal være. Jeg tror også, at Sarabt evner at vælge det hun allerhelst vil. Netop derfor skal du lige stikke hovederne samme igen, og mærke efter hvad de føler. Om der er grundlag for mere.

  Så det gode er, at kan de lide hinanden, så skal de nok finde ud af det, hvis de kommunikerer 🙂

  Sarabt må stille spørgsmålet. Vil du satse på mig?
  Jeg siger ikke, at I skal giftes, men han kan da tage een måned af gangen, og mærke efter, om Sarabt er en togtur værd. Det er da sådan man normalt gør det.

  Man ses så længe interessen er der. Jeg antager, at der var derfor han stoppede i første omgang – den reel grund. Nu kan Sarabt passende give ham en mulighed for at genoverveje. Det kunne jo være, at han har indset, at de skal ses igen, for at se hvor langt forholdet kan komme.

  Det er blot min mening!

  #7833
  Tintin
  Deltager

  @Henke

  Du bruger dig selv som eksempel. Så jeg vil tillade mig at kaste et spørgsmål din vej.

  Forstil dig at du har mødt den mest FANTASTISKE pige. Jen mener, at du er virkelig glad for hende!
  Spørgsmålet er så, om du gerne køre i tog 4 timer hver anden måned (i skiftes om turen) mens i opbygger forholde? Ferier kan I holde sammen.

  Jeg kan ikke forestille mig, at du ikke har fortalt alle dine venner, om denne fantastiske pige, som også elsker dig.

  Det ville jeg! Derfor tror jeg ikke, at vi er så forskellige 🙂

  Jeg vil også gøre det for en pige, som jeg var lidt usikker på, så længe jeg fortsat tror, at vi har en chance. Så længe hun har min interesse. Det øjeblik de lokale katte bliver lige så interessante, så stopper jeg naturligvis.

  #7834
  Henke
  Deltager

  Tintin
  Din mening er skam altid værdsat, ingen tvivl om det. Det er altid fint, når flere penisser (mænd) giver udtryk for deres mening i dette forum. 😉

  Jeg er såmænd enig med dig langt hen af vejen. Jeg siger egentlig bare at mandens behov for at være sammen med en anden kvinde efter sarabt, ikke nødvendigvis er et billede på, at han ikke har haft følelser for sarabt eller ikke har villet hende. Det er mere et øjebliksbillede. Jeg tror han var sammen med den anden kvinde, fordi han havde behov for at modtage trøst. Det der med, om det er denne fyrs store kærlighed, det ved du og jeg ikke en rygende fis om, men det betyder stadig ikke, at han ikke kan have følelser involveret i sarabt, og derfor nu har behov for trøst hos en anden kvinde.

  Du spørg om jeg ikke ville rende den ekstra mil for en pige, jeg var meget interesseret i?

  -Nu forholder jeg mig til dit spørgsmål rent hypotetisk.

  Jo, jeg ville uden tvivl gøre noget ekstra, såsom at tage toget, og jeg ville lige som dig også gøre det, hvis jeg var lidt usikker. Men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at en gang om måneden vil ikke være holdbart i længden for mig, jeg har behov for at være sammen med personen face to face. Det med sms, skype , mails og telefon det virker kun i ringe grad for mig. Det er den ægte kontakt der fungere.. -Derfor er det også utænkeligt, at jegville indlade mig i et langdistanceforhold, jeg ville ikke egne mig til det.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.