Sex…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16923
  Lise
  Deltager

  Godmorgen.. Jeg vover pelsen herinde igen, der ser ud til at være ro og fred her..

  Og jeg vil gerne høre jeres mening.. Kort fortalt er jeg gift, jeg medbragte to børn i forholdet. Og nu har vi balladen.

  Dengang vi mødte hinanden var børnene små og vi kunne “svinge os i lysekronerne” som vi havde lyst til. Nu er børnene blevet store og er vågne i hverdagene til kl 21 og i weekenderne til meget senere, Den ældste er nu 13 år.

  Og min mand er utilfreds. Han kan godt se at vi ikke bare kan pille batterierne ud af børnene og at det er naturligt at de er længere tid vågne. Men han synes det er problematisk at vi ikke mere har friheden til at knalde i sofaen om aftenen hvis vi lige får lyst til det.

  Han mener at vi fremover skal kunne aftale tid til den der “lysekrone sex” – som at “nu er vi alene i en time, hop du lige op på køkkenbordet” – når han gør sådan, går jeg helt kold. Jeg kan ikke dyrke sex på kommando og slet ikke “avanceret” sex.

  Hvad gør i andre med store børn? Ham på 13 har ADHD og Tourette og er ALTID hjemme om aftenen og i weekenden. Så vi har ikke weekend fri og har heller ikke så ofte mulighed for at få dem passet..

  Personligt er det ikke så stort et problem for mig. Jeg synes det sex vi har i sengen er skønt, varieret og både hedt og kærligt. Og 3-4 gange om ugen efter 7 år, synes jeg også er godt. Jeg tror nok jeg synes han kræver for meget:

  Hvad siger i? Jeg ved ikke om jeg har afleveret al relevant info, spørg endelig..

  #16924
  Eva Marie
  Deltager

  Ja Lise, han kræver for meget.
  Han vidste jo at der fulgte børn med i pakken sammen med dig, og om få år er de flyttet, så kan I dyrke sex når I vil.

  Jeg ved ikke hvorfor det altid er et issue med sex og mænd. Måske der er nogle mænd herinde der kan komme på banen?

  I min optik skal sex ske når man har lyst og da slet ikke på kommando. Har han et akut behov, så må han jo gøre det selv 🙂
  Jeg synes du beskriver det så godt selv, når du skriver at personligt så er det ikke et problem for dig.

  #16925
  Go Happy
  Deltager

  Det lyder til, at I har en gensidig stor lyst til hinanden – og jeg er helt enig med dig i, at 3-4 gange om ugen vidner om et ellers godt forhold 🙂

  Umiddelbart tror jeg ikke, at det din mand reelt beder om er mere eller skemalagt sex. Jeg tror hans forslag dækker over et ønske om mere spontan lidenskab fra din side. Og jeg kan godt følge ham, fordi det kun at have sex i dobbeltsengen efter kl. 22:00 godt kan blive lidt forudsigeligt i længden. Jeg ved godt, at du ikke synes det er et problem for dig, men et godt sexliv er jo netop, at man forsøger at møde hinandens behov 🙂

  Jeg synes du skal glæde dig over, at han sætter ord på sine ønsker. Han kommer med foreslag og tager initiativ. Kunne du vende den om, så det også kommer fra dig, at du er den der prioriterer lysten når den er der, og griber de muligheder der må være, også med større hjemmeboende børn?

  I har børn hjemme altid, men hvem siger at I behøver at være hjemme? De har måske en alder, hvor de godt kan være alene en time, hvor I så kan være lidt kreative 🙂

  Igen, jeg tror ikke han er ked af jeres sexliv, men blot at han savner lidt variation og spontan lyst fra dig…

  #16926
  Lise
  Deltager

  Tak for jeres svar…

  Jeg bliver nødt til at spørge – hvor havde du tænkt dig at vi skulle køre hen? Til den nærmeste rasteplads eller booke et hotel eller hvad havde du tænkt? Jeg har tænkt på det og det eneste jeg kan komme i tanke om er at køre i sommerhus; 1½ time væk.. Og det er også så meget igen.. SÅ ideer ønskes 🙂

  Jeg har det faktisk sådan at jeg synes det er totalt overvurderet at det skal være så super avanceret. Muligvis har jeg nogen hang ups omkring sex, og føler mig meget hurtigt presset. Men for mig handler sex om kærlighed og nærhed; og det kan sagtens være hot. Men når det handler mere om HVOR man gør det og MÅDEN man gør det på, end HVEM man gør det med, så føler jeg nok at jeg bliver en krop. Og når han super gerne vil knalde på køkken bordet så bliver jeg lidt pas på ham..

  Vi har masser variation i sengen og han er heller ikke utilfreds der. Men han vil mere spontant og også andre steder end i sengen.

  Og jeg tænker – crap! Du skriver at jeg skal tage initiativ til spontan sex; men jeg har jo ikke LYST til spontan sex. Jeg får lyst når han ligger nøgen ved siden af mig, fordi jeg synes han er lækker. Men hvis jeg skulle tage initiativ nu – kl 14 eftermiddag – så ville det for mig være en pligt, noget jeg gjorde for ham, og når det var “overstået” ville jeg tænke “tjek, så er der x antal dage til igen”.

  I må ikke misforstå mig. Jeg elsker sex med min mand. Men når vi er i sengen, bliver jeg langsomt varmet op og får lyst, hvor i mod køkkenet meget mere er “lige på og hårdt” og der er koldt og det er ukomfortabelt.

  Jeg ved ikke om i kan finde hoved og hale i det her. Jeg er stadig forelsket i min mand og jeg synes han er top lækker. Vi er ikke ret gode til at tale om sex, da han meget hurtigt føler mine ønsker som kritik (jo tak, det føler jeg så også nu!) – men hvis jeg har nogen “fin mekaniske” ønsker om hvordan han rør ved mig, bliver han top ked af det og så handler resten af dagen om at han føler sig kritiseret og ikke det ønske jeg havde. Så vi taler ikke ret meget om sex. Kun overordnet som at han gerne vil ha mere.

  Får man ikke en alder på et tidspunkt, hvor det er legitimt at sige at man ikke gider kolde og ukomfortable steder? Nu er jeg så og så gammel og jeg vil sku ligge godt og rart når jeg dyrker sex? 🙂

  Tak igen – input modtages med kyshånd..

  #16927
  Eva Marie
  Deltager

  Lise, jeg kan fuldstændig følge dig:)
  DU ved bedst selv hvad der er godt for dig. Og hvis det betyder minus sex på køkkenborderet, jamen så er det sådan.
  Det er min erfaring at mange mænd tager det som kritik, hvis man ikke bryder sig om lige den eller den form for sex, som de godt kan lide. Der må være en måde du kan fortælle ham på, at det ikke er en kritik af ham, men at det er DIG der ikke bryder dig om hurtig sex på køkkenborderet.
  Fortæl ham blandt andet, at det tænder dig VILD når han ligger nøgen ved siden af dig, fordi du synes han er super lækker…..
  Jeg mener bestem ikke du har nogle hang ups omkring sex. Det er kun sundt du ved hvad der er godt for dig.

  #16929
  Laerke
  Deltager

  Mænd har som oftest en kontakt, hvad angår lysten til sex og det er en on/of knap mens kvinders er som et helt cockpit, med mange forskellige knapper, der skal skrues op og ned på.

  #16932
  Kattemor
  Deltager

  Phyyy Lise hvor jeg føler med dig… Jeg ville have det fuldstændig som dig hvis jeg stod i din situation..
  Jeg ville have følt mig meget presset og det havde været en turn of for mig..
  Jeg har ikke andet råd end at du skal holde fast på dig selv og ikke overskride dine egne grænser..

  God energi til dig

  #16933
  Go Happy
  Deltager

  @Lise jeg synes selvfølgelig ikke, at du skal gøre noget, der overskrider dine grænser 🙂

  Og du har helt ret, hvis du ikke har lyst til spontan sex, eller sex uden forspil – Så er det sådan du er, uanset om det skyldes alder, magelighed eller eventuelle issues du måtte have.

  Men når jeg læser den modstand du beskriver, og de følelser du har omkring det, så var måske en tanke værd, at gå lidt dybere ind i det, og afklare hvorfor du føler sådan? Føler du aldrig spontan lyst? Er det tanken om, at du tilfredsstiller din mands behov uden selv at have lyst selv, der er dig i mod?

  Jeg har en veninde, der HADER frækt undertøj – Hendes mand elsker det. Efter at have gået lidt ind i det, nåede hun frem til, at det ikke var undertøjet den var gal med. Men når hun fik det på, så følte hun sig udstillet, lidt billig, var bange for ikke at blive respekteret, synes ikke selv hun var sexet og følte hun blev tvunget ind i en rolle, som hun ikke havde det godt i.

  Da hun fik fortalt dette til sin mand, så uddybede han hvor dejlig han synes hun var, at han var taknemmelig for at være den udvalgte, der kunne nyde hende i det frække undertøj etc., og det ændrede alt for hende. Pludselig så hun sig selv med han hans øjne og beundring, og langsomt fik hun lyst til at give ham den glæde, ligesom hun selv nød at skifte rolle ind imellem 🙂

  Har du prøvet at tale med din mand om hvorfor du ikke har lyst til spontan sex, eller sex uden forspil? Prøv at få ham til at sætte ord på, hvad det betyder for ham, og tal om hvad han kan gøre, for at du måske ser tingene på en ny måde 🙂

  Du efterspørger ideer, og dem jeg kan bidrage med egner sig bedst til spontan sex på ubekvemme steder 😉 Jeg er ligesom dig, jeg sætter også pris på rare omgivelser og nærhed – Men for variationens skyld, så inviter din mand ned og vask bil og forfør ham på vejen. Gå i bad sammen spontant, send børnene i biografen en eftermiddag og brug tiden sammen på sofaen, gå på havearbejde sammen og brug to minutter på en quickie i skuret 🙂

  Jeg tror slet ikke din mand tænker over, om det er koldt eller ubekvemt for dig – Jeg tror bare han savner at mærke, at du har så meget lyst til ham, at du ikke kan lade ham være 😉

  #16934
  jydinden
  Deltager

  Ok jeg vil prøve at anlægge en anden vinkel. I har i min optik sex flere gange om ugen på trods af en udfordret hverdag med et barn med særlige behov. Han kunne så godt tænke sig køkkenbords sex – spontan overraskende sex.

  Nu ligger landet sådan at man kan ikke få alt hvad man peger på her i livet og jeg syntes det er en infantil tilgang din kære mand har.

  Istedet for at være en forurettet lille unge der ikke kan få alt hvad han peger på burde han være glad for at have en kone som stadig tænder på ham og vil ham – han kunne jo selv booke et lækkert hotel værelse med spa og bestille en barnepige – sætte dig i stævne til kl otte til leg og lir.

  Hvor svært kan det være.

  #16936
  AnneM
  Deltager

  Jeg tænker, din mand har et luksusproblem. I har i forvejen mere sex end gennemsnittet, så han lider ingen nød. Jeg kan godt forstå, han savner det der var engang, men han skal også være realistisk. Jeg synes det er imponerende, at du med en søn med udfordringer alligevel har overskud til så meget sex i løbet af ugen. Her mangler din mand måske et realitetstjek. Ikke mange kvinder ville kunne mønstre dit overskud.

  Jeg tror de fleste mænd i langvarige forhold savner det spontane sex man har i starten, så er det ok med dig, at han har det savn? Eller bliver du bange for, at han forlader dig til fordel for en anden, der gerne vil opfylde hans ønsker?

  Altså var jeg dig, så ville jeg sige: “Jeg forstår godt du savner det spontane, men sådan er det jo for alle i de langvarige forhold”.
  Og det budskab ville jeg så gentage, indtil han forstod det. For det er virkeligheden. De fleste kvinder kan ikke opfylde mandens behov på den lange bane. Ihvertfald ikke, hvis kvinden skal lytte til egen krop.

  Når din mand forstår det, så tror jeg også presset på dig vil lette. Det er jo ikke sexen du er imod, men nok nærmere følelsen af en urealistisk forventning fra hans side. Det er som om han gør dig forkert, fordi du ikke orker/ mærker lysten til spontan sex. Men du er ikke forkert. Du ligner derimod normen. Og det gør din mand sådan set også.
  Jeg tror sagtens I kan få gang i den del af sexlivet også, når din mand forstår, hvordan virkeligheden er i langvarige parforhold, for så vil hele situationen og stemningen vende fra at du er forkert, til at du faktisk bare ligner alle andre kvinder i et langvarigt forhold.
  Og herefter tror jeg lysten vil komme af sig selv og spontant hos dig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.