Savner søde sms´er

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #20378
  Sydjysk fyr
  Deltager

  Jeg har et vel nok mindre problem, som jeg gerne vil høre, om der er andre herinde, der har erfaring med. Jeg har en rigtig sød kæreste, og vi har det generelt godt sammen. Een ting kan jeg dog ikke helt forstå. Af og til i løbet af en dag får jeg lyst til at sende en sms til min kæreste. Det kan være sådan noget som “savner dig”, “glæder mig til at se dig”, eller evt. bare nogle søde smileyer. Det der undrer mig er bare, at tit får jeg slet ikke nogen reaktion på det, og hun sender stort set aldrig noget tilsvarende uden direkte opfordring. Jeg savner bare engang imellem at få en besked, der viser at hun også tænker på mig. Tænker det tager 10 sekunder lige at sende en lille besked, så forstår ikke hvorfor det aldrig sker. Tænker umiddelbart ikke det er noget hun gør med vilje. Måske falder det hende bare ikke naturligt. Er der andre der har oplevet noget lignende ?

  #20390
  Tintin
  Deltager

  Jeg er som dig Sydjydske fyr.

  Min erfaring tilsiger mig dog 2 forskellige ting:

  1). Folk er forskellige., og viser kærlighed på forskellig vis, og har forskellige behov. Ikke alle er som du og jeg. Jeg ligger ikke noget normativt heri. Du må dog gøre op med dig selv, om det er vigtigt for dig.
  2). Det andet alternativ er, at hun mangler følelser for dig.

  Svaret på dit spørgsmål er derfor, at jeg har oplevet de ovenstående forklaringer.

  #20391
  Aries
  Deltager

  Jeg er Kvinde – og jeg hader de der, sms er. Jeg gider ikke. De forstyrrer min hverdag. jeg tager hellere telefonen og siger hej. Jeg ka sagtens gå et par dage uden kontakt. Så er det bare ekstra dejligt når stemmerne mødes. Hvis i har det dejligt når i ses, så er det her din måling af kvaliteten af jeres forhold skal ses, ifølge min overbevisning. Godt jeg var ung i 80érne uden alt det mobil pis!!!

  Aries

  #20392
  Eva Marie
  Deltager

  Ja men i 80`erne kunne man kun vente på fastnettelefonen ringede og så håbe ens forælder ikke tog den Aries ha ha ha…..

  Det er min erfaring at det er mændene der er lidt langsomme med at skrive sms´er ( gennemsnitligt) Så derfor ville jeg nok have antennerne ude hvis jeg var dig – er hun forelsket i dig svarer hun lige så snart hun kan!
  Der er mange kloge hoveder der skriver, at mænd er til korte sms´er – sms´er er til korte beskeder 🙂 Hvorimod mange kvinder gerne skriver lange romaner…….
  Jeg er kvinde og jeg er til sms´er, men har lige skulle lære det der med at mænd ikke altid er så hurtige i optrækket – Iflg. en mandlig ven, så betyder det ikke at han ikke har set den, eller har glemt mig, men blot liiige er optaget af noget andet…

  Jeg ville nok være lidt nervøs hvis det var den anden vej rundt – desværre…..

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.