Så svært…

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8156
  vinterbarn
  Deltager

  Jeg har i de seneste år ikke haft en kæreste, et valg jeg tog på grund af nogle daværende omstændigheder. For et par år siden følte jeg mig igen klar til at være i et forhold. Jeg mødte et par mænd, som dog ikke blev til noget – den første fravalgte mig og gik tilbage til sin ekskæreste, og den anden fravalgte jeg, da jeg ikke kunne finde de rigtige følelser frem. I sommers tog jeg så beslutningen om, at prøve netdating. Jeg prøvede lidt forskellige sider – dog ikke samtidig. Det var overvældende, hvad jeg fik af henvendelser, ca. 100 breve pr uge, som jeg selvfølgelig ikke kunne svare på, men udvalgte nogle stykker.
  Jeg har siden været på date med nogle stykker, men har generelt følt, at de mænd jeg datede egentligt aldrig kunne engagere sig nok, da de hele tiden skulle være aktive på datingsiderne, samtidig med de datede mig. Som om jeg aldrig var god nok, fordi der hele tiden var en anden kvinde, eller flere, de lige også skulle lære at kende….jeg opdagede, at alle mændene hele tiden havde dørene åbne til andre sider.
  Nu har jeg så mødt en rigtig sød mand, som med det samme spurgte, om vi ikke kunne lade være at skrive med andre, da han havde det rigtigt dårligt med, at skulle konkurrere om min gunst, så at sige. Det er jeg helt ok med, da jeg jo har det på samme måde. Vi har mødtes en enkelt gang hos ham over en weekend, hvor vi hyggede os rigtigt godt sammen. Problemet er, at han bor et stykke fra mig, så vores kommunikation er hovedsageligt over sms og telefon. Hvordan holder jeg på denne dejlige mand? Hvad gør jeg for, at han skal vedblive interesseret i mig? Mit udseende fejler ikke noget, m,en det gør min manglende rutine i at have en kæreste….Hvad gør jeg?

  #8160
  Sanne2
  Deltager

  Da jeg mødte min mand boede vi i hver sin ende af landet. Broen var også imellem os. Sms og tlf kontakt er jo midlet. Skype også. Vi var i kontakt med hinanden hver dag med morgen sms og så sms vi løbende over dagen- hver dag. Snakkede i tlf et par gange om ugen. De fleste weekender tog min kæreste turen frem og tilbage. Efter præcis et år fik han job på Sjælland og flyttede herover. Vi flyttede sammen og er nu gift.
  Så se på mulighederne for meget og jævnlig kontakt og få ret hurtigt snakket om hvordan og hvormeget I prioriterer at være sammen.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.