Rockertyper?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5239
  tinulka
  Deltager

  Jeg er en voksen kvinde på 41 og jeg har et dumt mønster jeg ikke kan få brudt med. Jeg har altid været bedst på fod med rockertyper, jeg syns de er flotte og jeg kan godt lide deres “maskulinitet” Problemet er bare at man intet godt får ud af at komme sammen med den type, de er afstumpede og misbruger en efter behov. Jeg har siden 2008 forsøgt at frigøre mig fra at have nogle forhold overhovedet, tænkte at det ville være godt at finde mig selv. MEN nu er jeg igen faldet i med en MC type. Og han gør som de altid gør, nemlig er rigtig charmerende for at daffe af i total tavshed når han har fået hvad han vil. Ved at han kontakter mig igen, og jeg har lyst til ham. Vi kører noget SM med mig som underdanig, og det tænder mig. Men jeg har brug for mere nærhed. Eller mere sikkerhed for at jeg er hans.

  #5241
  lillehjerte
  Deltager

  er det ikke lidt for ustabilt liv med sådan en person der har sådan et liv? Du skriver at du har brug for mere nærhed og måske dermed bedre kontakt med en mand, men at du føler dig afhængig af ham du omtaler. Men jeg tror ærlig talt ikke at du kan få sådan en mand til at ændre sig. Du skal nok lede i en anden retning og kigge mere efter en mand der reflekterer, taler om følelser og som du laver andet med end kun at have sex. Man kan ikke have nærhed med en der kun vil dyrke sex. Desuden får man ikke særlig meget nærhed af at dyrke SM. Måske ved tantra kunne du finde den mand du søger. Det er selvfølgelig også et miljø hvor man kan løbe ind i en mand med mange elskerinder hist og her. Men min pointe er egentlig at nærhedsaspektet nok vil være større så mange andre steder end lige den mand du har sex med nu. Du skal ud og lede med hjertet og ikke med underlivet, når du skal finde en du kan føle dig mere nær med, tror jeg. Det pudsige er at sådan som du beskriver den typiske mand du render ind i, beskriver meget godt mænd der har et casanova kompleks.

  #5246
  tinulka
  Deltager

  Ja det kendetegner faktisk samtlige mænd jeg har haft, og jeg tænker over hvorfor det er dem jeg har tænding på. Det er somom at hvis jeg møder en ganske alm mand, så er der ingen kemi imellem os. Jeg har med vilje datet helt andre typer, men de siger mig absolut intet. Jeg har et splittet forhold til mænd, på den ene side føler jeg vrede og had og på den anden higer jeg altfor meget efter deres anderkendelse af mig. Er en smule stresset over tilstanden, da jeg ender med at dø alene. Jeg vil jo gerne have et forhold, i det mindste ses nogle gange om ugen med jævn kontakt. Jeg er slank og trænet, og har et åbent sind og kan tale med alle, intet misbrug og er en sød kvinde. Hvorfor sidder jeg så her alene?

  #5249
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg har også haft uheldigt mønster med mænd- enten har han været en casanova eller også har det været en voldelig mand i forholdet 2:1 dog). Jeg har valgt at sige til mig selv at jeg må bryde mønsteret og finde en der vil hele MIG næste gang og ikke kun mit underliv.Derfor er jeg nu obs på når en mand fremover kontakter mig om hans intention er nysgerrighed på mig eller om det er ren smiger han har gang i. Desuden bliver udmeldingen venskab and no sex, hvis dialogen skal fortsætte. På den måde køber du dig tid til at lære ham at kende og vurdere om han er det værd og han får tid til at lære dig at kende og dine kvaliteter. Jeg har prøvet at elske med en mand som vitterligt var interesseret i hele mig. Måden en sådan mand elsker kontra en mand der kun er ude efter udløsning er helt forskellig. Sammenligner man de to sexoplevelser vil den som bare vil have udløsning være kedelig, forudsigelig og mekanisk, hvorimod den mand som virkelig elsker med en giver sig tid til en- det vil føles helt anderledes og dejligt. Nu skal du bare gøre op med dig selv om du vil nøjes med evig frustration og dårlig sex eller om du vil have kvalitet.

  #5321
  tinulka
  Deltager

  Sexen er intens og fantastisk. Problemet er mere at han virker til at han nægter at lade nogle komme tæt på sig i for stort omfang. Men når vi er sammen kan han sagtens vise en blødere side og er også begyndt at søge hen mod mine kærtegn. Jeg er bare meget forvirret da han ikke er en mand af mange ord imellem vores møder. Vi ses ca 1-2 gange om ugen. Jeg bliver rastløs når vi har været sammen i 3-4 timer og så begynder han at pakke sammen.Men jeg savner ham i løbet af en dag eller to

  #5323
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder ikke til at han opfylder dine behov på flere planer.

  #5324
  Tintin
  Deltager

  @Tinulka

  Du skriver bl.a. at du kan “godt lide deres “maskulinitet”. Er der visuelt eller på flere planer?

  Jeg har lidt svært ved at se, at en rockler-type som en socialpædagog, der elsker rundkredse, kram og lange samtaler, hvor man forsøger at forstå alting og talt om alting.

  Hvad jeg mener er, at du reelt tænder på en mandetype, som ikke opfylde dine andre behov….. i en eller anden udstrækning. Som du selv har erfaret!

  Personligt kan jeg da godt tænde på en pige, som ikke er god for mig, men i takt med, at jeg lærere hende at kende, mister jeg lysten til hende. JEg kommer ganske enkelt ikke til at elske hende.
  Kort fortalt, så tænder jeg reelt ikke på mennesker, som ikke er gode for mig. Det er nok derfor jeg spørger dig, hvorfor tænder du på en nogen en type, som reelt ikke er det du søger? Har du nogen ide om det?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.