Ringe eller ignorerer hende?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19688
  Profilnavn
  Deltager

  Lad mig starte med at sige, jeg har en syg kæreste, som ligger i sengen, 22-23 timer i døgnet.
  Hun er ikke tvunget til at ligge i sengen, men hun er syg. Der har hun ligget i 4 år.
  Vi har en datter på 4 år.
  Vi har haft sex 1 gang siden hun fødte vores datter.
  Jeg har virkelig forsøgt alt for at hjælpe hende. Det samme har hendes læge. Men der er flere problemstillinger.

  Min dag går med at sørger for datteren bliver vasket og kommer i børnehave.
  Jeg gør rent herhjemme. Jeg tager opvasken. Uden at skulle gøre mig til bedre end jeg er, så laver jeg faktisk alt. Det eneste tidspunkt min kæreste laver noget, er når jeg skal på arbejdet om aftenen og hun så bliver nød til at give datteren mad og tage hende med i seng. Maden sørger jeg for er klar.
  Af praktiske grunde sover vi i hver vores værelse. Det er vi enige om er bedst.
  Elsker jeg hende? Jeg elsker den person som hun var engang og som stadig er derinden, men som ikke kan komme ud.
  Elsker hun mig? Det tror jeg.

  Men selvom vi måske ikke skulle elske hinanden, så er vi enige om at vi gerne vil bo sammen, for vores datters skyld.

  Vi har boet sammen i 8 år.

  Hun har sagt til mig, at jeg gerne må være sammen med andre kvinder, da hun ikke føler sig attraktiv og ved mænd har et større behov end kvinde.
  Fredag på J-dag tog jeg med en ven i byen og der støtte jeg ind i en kvinde på min egen alder.
  Jeg kyssede på hende, tog lidt på hende, men vi havde ikke sex.

  Siden jeg vågnede lørdag, har jeg haft dårlig samvittighed over for hende jeg kyssede på. Jeg sagde ikke noget om jeg havde en kæreste derhjemme eller at jeg havde en datter på 4 år.
  Jeg har ikke dårlig samvittighed over for min kæresten. Hun sagde inden jeg gik, at jeg bare kunne kysse eller gå i seng med dem jeg ville. Hvilke jeg afviste at gøre.

  Men jeg har gået hele weekenden og tænkt over om jeg skulle ringe til hende eller jeg bare skal ignorerer hende.

  Jeg skylder hende jo ikke noget, men der var kemi og hun kan med rette forvente at jeg kontaktede hende igen.

  Hjælp.

  #19689
  Eva Marie
  Deltager

  Først og fremmest synes jeg du sidder i en ulidelig situation. Er det psykisk det din kæreste fejler?
  Der findes jo muligheder for indlæggelse mm.
  Selv om det måske lyder hårdt, så er det ikke noget du behøver at “ofre” dig for. Du har også et liv der skal leves, og som du lever det nu, sammen med en kæreste der har opgivet alt, så spilder du dit liv. Hvis du så oven i købet ikke elsker hende, så kom dog ud af det forhold og lev dit eget liv. Du har ikke ansvaret for hende.
  MEN du har ansvaret for din datter – og i mine øjne, så er det ikke et sundt miljø hun vokser op i. Har du tænk på at du måske kunne flytte, tage jeres datter med, så kan hendes mor få hjælp……

  Mht. til din flirt – Go for it:) Lev livet…..

  Måske kan en ny kvinde sætte skub i dig og føre dig videre i livet…..

  #19690
  Profilnavn
  Deltager

  Tak Eva Marie

  Det er både psykisk og fysisk. Hun er ikke så syg at hun kan indlægges for det.
  Mentalt er hun til stede. Tidligere har hun haft en depression.

  Ved godt at jeg bør overveje at forlade hende. Ved også godt at jeg så måtte have min datter. Det ved jeg, men alene tanken om at fjerne datteren fra hendes mor, er noget jeg virkelig ikke har lyst til. Ligesom jeg heller ikke har lyst til at forlade en syg kæreste.
  Men kan godt se at alt peger på at det blive enden på det.

  Hvad angår flirten. Så har jeg ikke noget at tilbyde. Jeg kan ikke love hende nogen som helst.
  Men for hel… hvor har jeg lyst til at møde hende igen. Men hvis jeg kontakter hende, frygter jeg hendes reaktion, på min situation.

  #19691
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes du kun skal gøre som du selv ville ønske at blive behandlet hvis det var dig selv. Og en flirt ville nok tænke sit om en utro mand.
  Du bør gøre processen ordentlig for din kæreste, så I kan komme videre på en pæn og værdig måde. I har et barn sammen og det er vigtigt at I hjælper hinanden frem i processen.
  Det vil være en god ide at du sørger for at din kæreste har nogle der kan gribe hende. Hun vil jo nokreagere med krise nu hvor hun i forvejen lyder sårbar.
  Nå I engang er flyttet hver for sig og du har plads til det, kan du begynde at overveje din flirt. Som sagt gider de fleste jo helst have en hvor fortiden er ordentligt og pænt afsluttet.
  Desuden også vigtigt for jeres fælles barn at du sætter tingene i et tempo hvor I alle kan nå at følge med uden at det slår jer helt omkuld.

  #19693
  Profilnavn
  Deltager

  Jeg ringede til flirten mandag og fortalte om min situation.
  Kortene blev lagt på bordet og som jeg sagde jeg kan ikke love nogen noget, for jeg ved ærlig talt ikke ret meget, udover jeg er rimelig træt af situationen.
  Vi har aftalt at mødes, om en uges tid.

  Herhjemme forsøgte jeg i lørdag og søndag til at få hende op fra sengen. Det hjalp 2 timer søndag. Siden har hun ligget derinde igen.

  Da kæresten har givet mig tilladelse til at kysse og gå i seng med andre, bare jeg ikke siger noget om det, så har jeg ikke dårlig samvittighed.

  Jeg er begyndt at overveje hvad det hele vil ende med.

  #19694
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg er godt nok nysgerrig på hvad hun fejler siden hun fører det liv hun gør. Har hun et fysisk handicap?
  Hvis det var dig selv, ville du så selv synes at det du har gang i overfor hende er specielt værdigt? Jeg synes det er synd for hende at hun bliver tabt på gulvet og der er så kontant og kold en indstilling overfor hende.

  #19698
  Eva Marie
  Deltager

  Hvis hun IKKE er så syg at hun kan indlægges, jamen så skal hun jo heller ikke ligge i sengen hele dagen.
  Jeg er også nysgerrig på hvad hun fejler.

  Jeg er enig i at hun ikke skal tabes på gulvet, men det lyder som om det er en opgave du ikke kan løse – der skal professionelle til!

  At hun siger det er ok du har andre kvinder, men at HUN IKKE VIL VIDE DET – det betyder i mine øjne, at hun da selvfølgelig ikke vil have at du ser andre kvinder – men at hun har givet op – Hun trænger altså til hjælp!!

  Jeg mener stadig at du ikke har ansvaret for hendes liv – Du fjerner ikke dit barn fra hende – du tager barnet ud af et usundt miljø, og ind i en normal hverdag. Mener du seriøst at det er sundt for dit barn at se sin mor ligge i sengen 24/7 ??

  Hun vil da til enhver tid også have ret til jeres barn, og kan vel se barnet så tit hun vil? Måske vil hun kunne få ro til at blive rask, og så kan I jo have en deleordning?

  Mht. din flirt – Giv det en chance:) Jeg er ikke helt enig i Lillehjertes råd om at du skal “afslutte” det med din kæreste før du kører videre med din flirt. Jeg tror at din flirt måske kan hjælpe dig igennem processen, eller i det mindste få dig til at leve dit eget liv.

  #19700
  Sidsel
  Deltager

  @ Profilnavn!

  Jeg ved godt, at du spørger, om du skal kontakte din flirt, hvad du i mellemtiden har gjort. Udmærket, men lad det nu fare.
  Det, der virkelig beskæftiger mig, er situationen på den hjemlige front for jer alle tre. I særlig grad for jeres datter.

  Den er så alvorlig og altødelæggende for barnet, at du øjeblikkeligt bør søge hjælp. Denne fastlåste situation kan du umuligt klare alene.
  Barnet er dit ansvar, da hendes mor ikke er i stand til/vil udfylde forældrerollen, ligegyldigt af hvilken grund.
  Manglende handling fra din side er omsorgssvigt. Undskyld de måske hårde ord, men du er nødt til at træde i karakter NU.

  Du kan vælge i første omgang at henvende dig til egen læge eller kommunen. Under alle omstændigheder vil du blive hjulpet videre.
  Måske vil det endda få moderen op af sengen, når det går op for hende, at der er spot on fra myndighedernes side i forhold til barnets trivsel – risiko for at miste både dig og datter – og hun vil selv blive tilbudt hjælp.

  Selvfølgelig har du ret til god seksualitet, men en ting ad gangen. Det handler om din datter og den bagage, hun skal bygge sit liv på.

  #19702
  Profilnavn
  Deltager

  Min kæreste kan godt være oppe fra sengen når jeg ikke er her og deltager når vi skal spise aftensmad.
  Så jeg tror det handler om mig, at hun ligger i sengen. Som Eva Marie skriver, så har hun nok bare givet op. Det har jeg sådan set også. Tror faktisk hun venter på jeg stopper forholdet.

  Hvis det bliver et brud, så vil jeg gøre alt for at vi forbliver venner og bosætte mig, meget tæt på.

  #19705
  Eva Marie
  Deltager

  Det er super fint at du vil bosætte dig tæt på hende – det viser også at du tænker på dit barn – det er så vigtigt at det fungerer.
  Det der med at være venner efter et brud? Tja….hun lader da ikke til at hun vil være venner med dig, når hun ligger i sengen når du er hjemme, men godt kan stå op når du ikke er der….
  Men det er nok vigtig for jeres fælles barn, at I kan have et tåleligt forhold(på talefod) når der i fremtiden kommer så mange ting vedr. barnet, som I skal samarbejde om.

  Håber du finder den rigtige løsning for dig selv, og kommer videre…..skriv endelig herinde hvordan det går:)

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.