Rasende

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1551
  Kaffe
  Deltager

  Jeg er rasende ! Måske er det MIG som er helt galt på den , derfor skriver jeg til jer i håb om at høre flere synspunkter.

  Jeg har igennem to uger snakket rigtig meget med en pige fra mit studie både på skolen , men også i fritiden hvor det er blevet til middag , aftensmad og biograf.

  Jeg var ude og drikke vin med hende i lørdags hvor jeg blev svimmel og tog hjem (klokken var 03) – hun var ikke helt tilfreds og spurgte derfor 3 random fyre på en bar om de ikke ville drikke drinks med hende. jeg tog jo naturligvis hjem.
  Hun har siden skrevet 3 gange til mig uden at jeg har svaret hende og tænker på hvordan jeg skal reagerer når jeg ser hende imorgen på studiet.

  Jeg syntes på ingen måder det er i orden!

  #1552
  Kaffe
  Deltager

  Det skal også siges at hun flere gange i løbet af natten fortalte hvor lækker hun synes nogle af drengene var på den bar

  #1553

  Hej

  Det lyder, som om I gik lidt forkert af hinanden dér i byen klokken sent på natten. Måske har hun ikke rigtig fanget, hvad du havde af forventninger til hende. Og du skriver jo heller ikke noget om dem her. Men jeg gætter på, at du ville have sat pris på, at hun havde fulgt dig hjem og ikke bare fortsat festen med nogle fyre, hun ikke kendte. Jeg forstår godt, at du blev skuffet og vred. Men det kan jo også være, at du har været medvirkende årsag til at ende i den lidt ubehagelige situation, hvor du… følte dig forladt, svigtet, afvist?

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #1554
  Kaffe
  Deltager

  Kære Martin,

  jeg tager det som nederlag og kæmpe afvisning. Følelser er så meget sagt , men jeg er da glad for hende og kunne på ingen måde afvise at det kunne blive mere mellem os – jeg havde ingen forventning om at hun skulle følge mig hjem – men at hun vælger at fortsætte natten med 3 drenge som hun ikke kender uden mig , tager jeg det bestemt som et nederlag og i virkeligheden meget underligt.

  Måske så hun vores forhold som venner – men det gøre stadigvæk ondt og derfor ønsker jeg hverken at snakke med hende eller svare hende på hendes beskeder .

  #1557

  Det er da en træls oplevelse du har haft. Men, det er jo svært at sige særlig meget når man ikke ved hvad i har haft talt om – altså har i været sammen, eller talt om det. For som du beskriver det, så kunne det jo også sagtens lyde som ting man laver med en ven. Og måske er i gået forkert af hinanden, hvor du måske har ønsket/håbet på mere, og hun blot har set dig som en studie buddy. I dont know.. Kender jo ikke jeres situation, så kan være svært at sige hvad der er gået galt.

  Men altså, jeg kan sagens forstå at det er træls hun har drukket videre med 3 andre fyre. Det ville jeg aldrig personligt gøre, men jeg kender skam piger der har gjort lign. Hvis de har været i fest humør og kedelige Jeg har ville hjem, jamen så har de festet videre med andre.

  Men ja, du føler dig afvist og tager det som et nederlag fordi du havde håbet på mere, men før du dømmer hende, har du så tænkt over om du har fortalt/vist dine forventninger til hende?

  Som sagt, hvis hun bare har troet i var venner/at du ville være venner/hun ville være venner, jamen hvorfor skulle hun så ikke feste videre? Jeg ville da aldrig bede mine venner om at droppe deres bytur, blot fordi jeg ville hjem eller havde det skidt… Og måske er det sådan hun har set det.. for lyder jo ikke til i er kærester (for ja, så havde det jo været pænt weird).

  Uanset hvad, så synes jeg du skal tage en snak med hende. At du ikke vil svare på hendes beskeder, sorry men hvad godt skulle der komme ud af det? Det er en meget umoden måde at takle tingene på. Og hvis hun har troet/eller set jer som venner, så har hun jo ikke gjort noget galt.. Forstår du hvad jeg mener?

  Svært at leve op til en anden persons forventninger, hvis man ikke har kendskab til dem… Så ligegyldigt om du vil have mere med hende at gøre eller ej, så vær dog en mand og voksen nok til at kommunikere ud hvad der er gået galt, og hvorfor du reagerer som du gør, og så hør hvad hun har at sige… 🙂

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.