råd søges

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12693
  tjaa
  Deltager

  hej alle i skønne mennesker, håber i vil kunne hjælpe mig og svare mig på hvad jeg skal gøre.

  den 3 august slog min kæreste op med mig, men siden da har vi set hinanden hver uge. han er meget tvetydig i hans måde at være på, den ene dag savner han mig den anden dag elsker han mig og den 3 dag skal jeg bare komme videre. når han kommer hjem til mig er det som vi stadig var sammen han kysser krammer osv vi sover sammen og det hele er bare rart, for jeg savner ham virkelig meget. men så snart han går ud af min dør får jeg den kolde skulder. for 14 dage siden spurgte jeg om han stadig elskede mig hvilket han sagde ja til, hvis jeg skriver jeg savner ham, for jeg det samme af vide. for et par dage siden skrev jeg hvad alt dette var for jeg kunne ikke finde ud af det mere, da jeg stadig gerne vil være et par med ham. hans svar jeg ved seriøst ikke hvad jeg vil og det er ikke i orden at lege med dine følelser. i mit hovedet tænkte jeg øv jeg troede virkelig vi var begyndt at finde hinanden igen fordi det havde været så intens over en længere periode. skal siges vi var sammen i 2 år og havde boede sammen men flyttede fra hinanden oktober sidste år men forsatte stadig som et par. og samtidig med han skriver han elsker mig så skal jeg bare finde en anden og glemme ham, men dette er jo svært når han holder mig hen. han er ikke i tvivl om hvor jeg står henne. men samtidig kan jeg heller ikke forstå hvordan man kan være sådan overfor en anden person, for enten så er man sammen eller så er man ikke. jeg har aldrig været til halve færdig løsninger. men kan os mærke at det her er ved at dræbe mig inden. jeg har kæmpet i så langtid nu og så snart man når 2 skridt frem tager man lige 10 tilbage. jeg håber det gav mening. men tænker i han er afklaret? og hvad tænker i jeg skal gøre, for jeg synes næsten alt er afprøvet.. mvh den knuste.

  #12694
  lillehjerte
  Deltager

  han kommer ikke til at finde en afklaring eller mærke betydningen før du reelt er movet videre til en anden. Først da vil han komme i kontakt med en anledning til at savne dig, tror jeg. Du er tilgængelig, så han får ikke muligheden for virkelig at få en føling med sin værdsættelse af dig.

  #12695
  tjaa
  Deltager

  du har nok ret.. tak for svaret. men jeg har jo ikke lyst til en anden 🙁

  #12697
  Kattemor
  Deltager

  Mit råd er at få afstand til ham lige med det samme…

  Og ja det gør ondt, men det gør endnu mere ondt at blive behandlet så dårligt som du gør..
  stop alt kontakt til ham og så vil han finde ud af om han kan undvære dig eller ej..
  Lige nu er du dørmåtte som kan bruges til sex når han har lyst..

  #12698
  tjaa
  Deltager

  sjovt du skriver dørmåtte for det er os sådan som jeg føler det. jeg har givet ham en mulighed for at få tænke det her godt igennem om han vil give os en chance eller om det er helt slut. han har lovet mig han vil tænke over det. men nu hverken svare han mig på sms eller noget andet ud over det sidste han skrev var : det er nemmere hvis du ikke skrev, skal nok give dem en krammer. jeg tænker også på dig:-( MEN hvordan skal det forståes når jeg forinden bare havde skrevet giv os en chance du mister intet udover den tid du vælger at bruge på mig og for tænkt det her godt igennem. skal jeg fortå det som at han ikke kan tænke hvis jeg skriver eller om han bare ikke vil mere.. ja jeg er sgu forvirret 🙁

  #12699
  Tusindfryd
  Deltager

  Jeg kan godt forstå du er forvirret. Ville helt sikkert være meget nemmere, hvis han meldte klart ud. Det eneste rigtige er, at I aftaler ikke at have kontakt i en periode. Det bliver helt sikkert hårdt og svært, men han kan ikke slippe dig og holder dig hen.

  #12700
  tjaa
  Deltager

  ja det tror jeg os. han må være en meget forvirret mand. og det gøre ondt at se. tvivler ikke på om hans følelser til mig er oprigtige for det ved jeg de er. men jeg kan heller ikke blive ved, for det dræber mig langsomt.. vil jo aller helst ha han siger stop helt, hvis det er dette han føler for men det gøre han bare ikke..

  #12701
  Kattemor
  Deltager

  Prøv at ikke at tænke på hvad han vil… du tænker hele tiden på hvad han melder ud…

  Som jeg læser – vil han ikke have dig – iverfald ikke på en ordenlig måde… derfor må du væk fra ham..du kan tro jeg ved hvor ondt det gør, jeg har været i nøjagtig samme situation, men min mand havde så også en anden, mens han stadig rendte hos mig… Det var slemt og jeg var frem og tilbage længe….alt for længe og derfor tog det mange måneder at komme videre..

  I dag er jeg klogere, og ville aldrig byde mig selv sådan en tur mere…

  #12702
  lillehjerte
  Deltager

  som jeg ser det har han meldt klart ud, men vanens magt gør at han søger lidt fysisk med dig, når han lige har behov. Men han mærker ikke pt følelserne for dig. Det er enormt smertefuldt at være hvor du er. Jeg har også været der selv og nej man har ikke lyst til en anden. Men giv det den tid du behøver og åbn et lille vindue hvor du giver dig selv muligheden for at møde andre og snuse til om der er andre dejlige mænd der kunne have den glæde af at lære dig at kende og dermed også dig selv chancen for på sigt at dele din kærlighed med andre også.
  Fortsætter du din vej med din eks kan du godt risikere at føle at det påvirker dit selvværd, fordi du aldrig bliver mødt der i hjertet hvor du egentlig har behov for det.

  #12705
  Tintin
  Deltager

  Du skriver “…..jeg har aldrig været til halve færdig løsninger”

  Well, der holder jo ikke. Du går jo frisk med på hans “halve færdige løsninger”.

  Jeg må være helt ærlig. Han elsker dig ikke. Men han oplader sine batterier på dine kærlighed til ham, men når de er opladede, så har han ikke brug for dig.

  Jeg er helt enig med den person som skriver, at når du finder en anden, så vil han MÅSKE gribe lidt ud efter dig, man ikke pga. krælighed, men fordi han har brug for at fylde sin tomme sjæl med dine følelser for ham, og derfor vil holde dig varm, så han kan udnytte dig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.