Prinsen på den hvide hest eller slut?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18688
  Sofie21
  Deltager

  Jeg har set den her fyr i en måned nu. Om 2 uger rejser han på ferie i 3 uger på kursus ophold i den anden ende af landet og jeg er formentligt rejst et år til Australien som en del af mit studie.

  Vi har kendt hinanden for mange år siden , men har fået kontakt til hinanden for en måneds tid siden. Vi har været sammen en 5 gange de sidste 20 dage, det har af praktiske grunde ikke været muligt at ses oftere selvom det har været på tale flere gange.. Det har været meget kæreste agtigt hele vejen igennem, med kram og kys hele tiden. Vi har desuden haft sex..
  Han er virkelig sød, og flot og sjov og det er bare så naturligt, rart og nemt ar være sammen med ham. Men om 2 uger er det slut.
  Hvad gør jeg?
  Dropper ham nu inden jeg skal rejse og det bliver for svært.
  Tager en dag af gangen, ser hvad der sker og frem provokere ikke selv noget?
  Fortæller ham at jeg allerede er super glad for ham og at jeg ikke kan overskue hvad der skal ske?
  Spørger ham sådan mere uformelt hvad han tænker om det hele og os?

  Tænker på ham hver dag, savner ham og har lyst til at snakke med ham og kysse ham konstant. Og om lidt er det alligevel slut, for så er jeg rejst. Hvordan skåner jeg mig selv og mine følelser mest muligt.

  Jeg har altid set ham som sådan en ophøjet gudeagtig skabning der bare ville være verdens bedste kæreste. Og lige pludseligt virker den her helt latterlige flere år gamle fantasi som en potentiel mulighed?

  #18689
  Gniske
  Deltager

  Du har truffet et aktivt valg om at indgå et kærestelignende forhold 1 1/2 måned før du skal rejse væk et år.

  Nu sidder du med fornemmelsen af, at det nok alligevel ikke var det mest smarte og selvbeskyttende valg at træffe.

  Hvorfor traf du valget? Blev forholdet mere intenst og spændende af at være umuligt? Var det lettere at indgå, i-og-med det ikke havde udsigt til at kunne blive seriøst?

  Nu står du med aben. Men det positive er, at din sunde beskyttelse af dig selv og dine følelser nu er checket ind – bedre sent end aldrig. Det er dit tarv, det handler om. Ikke gudeagtige skabninger og gamle fantasier.

  #18694
  Sofie21
  Deltager

  Det er helt nyt og lige blevet besluttet og en realitet med Australien. For en måned siden da hele der her eventyr startede var der end ikke snakket om Australien. Pludselig kom muligheden og jeg følte ikke at jeg kunne takke nej til sådan en chance, selvom der vel at mærke kommer ekstremt ubelejligt.
  Min tanke er at jeg min unge alder taget i betragtning ikke skal lade en kæreste agtig relation / forelskelse af så kort varighed være afgørende for så store beslutninger i mit liv.
  Men hvis jeg kunne havde skånet mig selv for dette og havde vist hvordan min verden så ud i dag for en måned siden. Så er jeg ikke sikker på at vi havde drukket den kaffe den eftermiddag. Det startede desuden bare som et uskyldigt møde mellem gamle venner. Men ja så tog det fart..

  #18698
  vaniljeis
  Deltager

  Om du dropper ham nu eller om 2 uger gør jo ikke den store forskel. Jeg synes slet ikke du skal “droppe” ham, men bevare relationen med ham frem til din og hans rejse og være glad når du tager afsted. I skilles som singler, men også 2 mennesker der er blevet glade for hinanden. Kontakten bliver nok svær at holde med den afstand – Men hvis I begge er singler når du kommer hjem, kan I jo fortsætte romancen der 🙂 Det kan også være du får så travlt og udvikler sig på din rejse at du slet ikke er interesseret i ham når du vender tilbage. Jeg synes ihvertfald ikke der er nogen grund til at begynde at snakke store følelser og om at “droppe” kontakten osv. Bare nyd det I har sammen indtil I begge rejser og sig farvel på en god og munter måde 🙂

  #18720
  lillehjerte
  Deltager

  Du skal jo nok sige det til ham hurtigts muligt, så han ikke får det at vide for pludseligt.Det er jo synd for ham at han ikke lige når at fodøje tanken om at du rejser længere væk før du tager af sted. Så fortæl ham det hurtigst muligt så han får fordøjet den inden du rejser og sikre jer kontakten kan holdes vedlige på det plan han nu magter når du er rejst.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.