PLEASE HJÆLP! :-(

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8162
  Picachu
  Deltager

  Hej.
  Jeg er en ung kvinde på 22, som søger hjælp og gode råd.. Jeg har et problem der skaber problemer i mit nye forhold. Vi har kendt hinanden siden august, men forholdet har først rigtigt udviklet sig i oktober. Jeg har virkelig svært ved at lade min kæreste betale for mig.. Når vi tager ud og handler, ud og spiser, you name it.. så kan jeg ikke lade ham betale.. jeg føler en form for trang til at betale og det begynder at blive et problem.. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. jeg har virkelig svært ved at lade ham betale for noget som helst.. selv småting.. hvad gør jeg? PLEASE HJÆLP MIG!!!!
  Jeg ved godt det kan virke som et overfladisk problem hvor løsningen er ligetil, men det er det ikke for mig.. Der æder mig om indvendigt..

  Mvh hende den desperate..

  #8165
  Tena
  Deltager

  Hvorfor vil du betale?
  Og hvilke tanker og følelser ville det give dig ikke at betale?

  #8166
  Picachu
  Deltager

  Hvis han skal betale for mig, får det mig til at føle mig hjælpeløs og ikke selvstændig.. det vil føles som om jeg nasser på ham.. Jeg bliver helt panisk når han tager sin pung frem..

  #8168
  sissi
  Deltager

  Så siger du jo bare: Nej tak – og betaler halvdelen… og holder fast på det. Fortæl at sådan er det – og bliver det:)

  Går du helt i panik… så er det en professionel rådgiver der skal afhjælpe det, og noget dybere liggende, der skal hives frem.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.