Piger kan også være …….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 38 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12086
  Tintin
  Deltager

  Jeg har efterhånden læst en masse tråde om hvordan mænd kan være!

  Jeg tænker tit, om jeg er den eneste, som kender gode mænd
  – men sådan må det i sagens natur være, når der er tale om en brevkasse.

  Tilsvarende er der ikke mange indlæg fra mænd. Så her er en lille oplevelse fra de sidste par uger, som viser, at piger kan også være ……

  Jeg mødte for 14 dage siden en pige. Hun er super smuk (12 tal). Hendes væsen er også perfekt. Ja mit hjerte var i fare:)

  Vi have forrygende dates og sex. Hun fortalt mig, at hun elskede mig. At jeg skulle med på ferie i oktober – en tur som ellers var en tøsetur, kun for hendes veninder. Hun talte om, hvor vi skulle bo. Når vi var sammen, var jeg ikke et sekundet i tvivl om hendes følelser. Jeg kunne se det i hendes øjne, smil og gestik.

  Meeeeeeen når vi ikke var sammen, så var hendes sms’er og anden kontakt afmålt i omfang, og det var typisk mig, som initierede kontakterne. Selvom hun benyttede betegnelser, som min elskede, baby, min sol, så oplevede jeg, at der var en diskrepans, som jeg ikke kunne sætte en finger på – udover at den ikke lignede den kontakt man normalt har mellem 2 forelskede mennesker.

  I går fandt jeg så ud af, at hun skam også ser en anden mand (der er ingen tvivl herom). Ham har hun kendt i nogen tid, og ham er hun skudt i.
  Jeg spurgte til ham, hvorefter hun lukkede telefonsamtalen ned. Jeg har sendt hende en SMS, som hun ikke har svaret på.

  Hmmmmm

  #12087
  Anders
  Deltager

  Hvis jeg var supersmuk og havde et perfekt væsen, ville jeg nok også være lidt løs på tråden. Du må søge en grim og irriterende dame næste gang – en sådan burde være trofast.

  #12091
  Beth
  Deltager

  Hej Tintin

  Din historie har det til fælles med mange ens lignende historier fortalt af kvinder nemlig:

  Det var dig der initierede de fleste kontakter.
  Du mærkede at der var noget der ikke var som du ellers forventede mellem to nyforelskede.

  ØV ØV ØV – det er ikke sjovt at møde den store kærlighed og finde ud af at man er en brik i et helt andet spil. Det er også utroligt at nogle mennesker kan gå så langt at indlede flere forhold samtidig og tro at de kan bevare deres integritet og troværdighed. Jeg synes godt man kan date flere samtidig på det der uskyldige cafe-møde niveau og så vælge at gå videre med en ad gangen (hvis der ikke er bid første gang).

  Og ja det er da både mænd og kvinder der prøver at lave en helgardering og er så….

  Knus
  Beth

  #12095
  Tintin
  Deltager

  @Anders

  Det vil jeg ikke håbe 🙂


  @Beth

  Ja det var min pointe. Selvom kæresten er “perfekt” og man af hele sit væsen ønsker, at der er en vej ud, så er min pointe den, at man skal lytte til sin mavefornemmelse, og være tro mod sig selv.

  Ja jeg kunne godt have kæmpet for hende. Måske var hun mere glad for mig end ham – eller omvendt. Men det betyder intet. Der manglede “noget”, og ja hun er ikke værd at samle på. Tænk sig, at hun har fortalt os begge, at hun elsker os etc…..

  Jvf. tidligere debatter, så henhøre dette måske under at date flere på samme tid:P Nej tak 🙂

  #12096
  Afroditte
  Deltager

  Øv for en kedelig oplevelse for dig Tintin :o(

  Ja, kvinder kan være lige så tarvelig som mænd, og måske er vi lige gode og dårlige til det. Rigtig dårlig stil helt klart. Nu er det ikke alle kvinder, som får meget opmærksomhed, der er sådan. Man skal helt klart passe på med at generalisere, og hun har uden tvivl haft et problem siden, at hun skal ha’ to kærester samtidigt. Måske skyldes det et mindreværdskompleks, hvor hun savner opmærksomhed, og ellers vil hun ha’ en backup i tilfælde af, at den anden røg i svinget, så det ikke gør så ondt. Uanset hvad så er det utrolig grimt gjort af hende.

  #12097
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg læser at også du har oplevet svigt. Det sker for både kvinder og mænd- det ved vi jo godt. Jeg tror bare at som du ser tendensen herinde, så er kvinder bare mere på i fht at få det ud eller talt om det og henter opbakning og en skulder at græde ved, hvor det lader til at mænd måske finder andre løsninger.

  Min holdning til det du beskriver hun har gjort er at hvis man ser flere på én gang, så er det vigtigt at man er åben om det. Nogle mennesker kan godt glædes over en flygtig kærlighed eller at der deles med mere end dem selv. Andre vil gerne have et enkelt kærlighedsliv med fuldkommen vished og andre igen vil gerne have både og. Intet af det er forkert, men det vigtigt at man er åben omkring hvad der foregår. Det har hun ikke været og derfor har hun svigtet din tillid.

  Det er sjældent enkelt og ligetil at vide om man står med den rette. Det er tiden og nærværet som viser det. Nogle gange spotter man hurtigt at der er noget der ikke er som det bør være og andre gange er det måske sløret fordi følelserne og begæret brænder i en. Måske tænker man at der er noget man vil se om man kan leve med- erfare om det kan lade sig gøre- eller om det gør det for svært at være i.

  Jeg så en sød lille sætning forleden: sometimes a goodbye means a better opportunity for a new hallo. Jeg synes den giver god mening at når man siger farvel til noget som fylder, så skaber man plads til nyt og bedre.

  God vind frem.

  #12098
  Tintin
  Deltager

  @Afroditte

  Hun har et instrumentilet forhold til mænd 🙂

  Ja det var et øv, og de første dage er svære.

  Helt grundlæggende må jeg indrømme, at jeg ikke forstår
  hendes handlinger, hvorfor jeg let kommer til, at
  “forstå” hendes handlinger ud fra hvordan jeg selv
  handler. Det føre til fejlkonklusioner, fordi nogen mennesker
  har et fundamentalt andret handlingsmønster.

  Derfor er det en stor fordel at holde fast i den faktiske handling,
  og deres implikationer.

  Hmmm

  #12099
  Tintin
  Deltager

  @lillehjerte

  Det kan kun blive bedre, for hun var en letmatros.

  #12101
  lillehjerte
  Deltager

  en letmatros?

  #12103
  Tintin
  Deltager

  Hun var ikke noget særligt = letmatros

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 38 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.