Pigen der var 200% på når vi er sammen og 20% på når vi er adskilt!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16116
  Tintin
  Deltager

  Nogle gange bliver piger bare ikke visuelt smukkere. Efter en aften med en sådan pige, kører mine tanker, og jeg kan ikke sove, så jeg ryger i blækhuset. Mine kammerater vil blot afskrive hende, uden at gide bruge 2 minutter på emnet, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad I tænker om hende, da jeg er meget forundret over hendes adfærd. En kvindelig vinkel er kærkommen.

  Jeg har kendt en 29 årig pige i lidt over 2 år. Vi er ikke kærester.
  Vi bor i 2 forskellige lande, men vores veje krydser hinanden et par gang eller mere hver anden måned. Dvs. vi ses vel 16-20 gange om året. Pigen er “200% på” når vi er sammen, og “20% på” når vi ikke er sammen!

  For at kvalificere min overskrift kan jeg f.eks. tilbyde følgende.
  Da vi mødtes i aftes (efter adskillelse) hoppede hun op på mig, så jeg stod og bar hende, med hendes ben slynget omkring mit liv mig, mens hun kysse mig som en gal. Noget af en modtagelse. Resten af aftenen har hun flirtet med mig, kysset som en gal og taget selfies af os etc. Jeg har aldrig mødt nogen, som kan flirte som hende. Ingen kommer i nærheden.

  Det lyder jo perfekt. Men som overskriften antyder, så er hun meget fraværende, når vi er adskilt.
  Når vi er adskilt, så får jeg en enkelt viberbesked eller 2 om ugen. Typisk spørger hun til hvad jeg laver, og hvordan jeg har det. Vi snakker måske een gang om måneden over viber. Typisk om praktiske ting i forbindelse med vort næste møde. Hun siger selv, at sådan er hun skruet sammen. Hun er tilstede i nuet. Hun er bare ikke den super god til at skrive og ringe, da hun jo er sammen med hendes omgangskreds.

  Visuelt bliver man ikke smukkere end hende. Alle de mænd hun møde falder for hende. Hun er meget udadvendt og har en meget stor omgangskreds, som hun ser meget til når vi er adskilt. Hvoraf mange er mænd, som er forelskede i hende. Som person lever hun meget i nuet.
  Tit overnatter hun hos disse mænd og kvinder, eller de overnatter hos hende – og de sover vel og mærket i samme seng. Hun bedyre, at der ikke sker noget, og det er meget normalt blandt hendes venner. Sovearrangementerne i respektive omgangskreds, er jeg ikke bekendt med 🙂

  Jeg har reflekteret over, hvad vores relation skal udvikle sig til. Jeg kunne blot vælge at nyde status quo, men grundlæggende har jeg dog en alder, hvor jeg søger jeg en livspartner, hvorfor jeg gerne vil vide, om hun er en jeg skal ligge kræfterne i.

  Derfor har jeg spurgt ind til hendes intentioner. Hun fortæller, at hun typisk først kan blive kærester, når hun har været venner med en person i en periode. Hun opfatter ikke hendes “platoniske” sovekammerater, som kærestepotentiale, selvom de klart er forelskede i hende.

  Jeg kan forstå, at hun synes godt om mig, men at vi pt. alene er venner med potential til mere.

  Min erfaring med andre piger, og min egen inklination tilsiger mig, at er man glad for hinanden, så vil man ønske at bruge mere og mere tid sammen, for så at bo sammen (tempoet kan være forskelligt). Man kan kort sagt ikke undvære hinanden.
  Derfor har min tidligere kærester skrevet og kimet mig ned ved adskillelse. Ganske som jeg har gjort det samme med dem.

  Kort sagt så forstår jeg således ikke, at hun ikke har behov for at opretkolde kontakten, når vi er adskilt. Ligeledes vil jeg mene, at hun på nuværende tidspunkt kender mig godt nok, til at vide, om hun vil fastholde eller udbygge vores relation.

  Det forhold hun sover i samme seng med hendes mandlige kammerater, finder jeg useriøst og infantilt i bedste fald. I værste fald kan hun vel have gang i andre mænd. Jeg tror, at det er de færreste kærester, som ikke bor sammen, der vil tolerere, at den anden sover sammen med kammerater af det samme køn. Møde man en potential kæreste, så vil man tilsvarende afstå for sådanne sovekammerater, da man ikke ønsker at skabe unødig tvivl. Hun finder min undren meget fjollet, og som udtryk for en uforståelig manglende tillid. Det er jo mig, som hun kan lide!

  Min nattesøvn er blevet forstyrret af en undren over hendes adfærd. Jeg forstår ganske enkelt ikke hendes adfærd. Måske kan I kaste lys over de. Det er min klare opfattelse, at hun er et sandfærdig menneske, omvendt finder jeg hendes adfærd “underlig”, og næsten suggestiv for en anden virkelighed.
  Jeg kan mærke, at jeg har mistet interessen for hende som elsker, da jeg ikke forstår hvad der foregår (tillidsspørgsmål).

  Det er min opfattelse, at hun ikke er seriøs i forhold til mig, men alene ser mig som uforpligtende underholdning. Det er helt fint med mig 🙂 Jeg er ikke forelsket, og hun derfor ikke har en moralsk forpligtelse for mig. Det er ikke heri min undren består. Derimod forstår jeg ikke, hvorfor hun har behov for at betone, at jeg er noget helt specielt, for det føler jeg reelt ikke. Jeg føler mig specielt i den tid vi har sammen, men hovedparten af tiden, når vi ikke er sammen, så føler jeg mig ikke speciel.
  Hvorfor ikke blot sige, at jeg er hendes elsker, og hun ikke ligger mere i det. Hvorfor betone, at hun er glad for mig, og hun alene har platoniske relation med andre mænd, og de har ikke hendes interesse.
  Personligt ved jeg altid, om “en given person” er den person, jeg pt. helst vil være tæt med eller ej. Jeg tror ikke, jeg reelt forstår dette med “venner med potentiale” (min formulering). På den ene side er vi kun venner, og på den anden side er vi mere.

  For 6 måneder siden fortalte jeg hende, at jeg var blevet glad for en anden pige. Hun spurgte flere gang, om jeg havde dybe følelser for den anden pige, hvilket jeg bekræftede. Jeg fortalte hende, at jeg ikke forstår, at hun efter 1 år ikke vidste, om jeg pt var den fyr, som hun ville bygge noget på. Jeg fortalte også, at det forhold hun kun er “20 på”, er meget forskellig fra hvad jeg har brug for. Hun tilbød at bruge mere tid med mig, men som sagt, så var jeg blevet glad for en anden, så det var for sent.
  Derefter gik der 6 md. hvor jeg ikke hørte noget fra hende. Det var ikke det store afsavn for mig, vores kontakt jo i forvejen er meget sporadisk, og min følelser var rettet i en anden retning. Forlede kontaktede hun mig igen ud af det blå. For at sige undskyld og høre hvordan jeg har det. Vi aftalte så at mødes i aften.
  Men jeg kan mærke på hende, at udover, at bruge lidt mere tid på mig, så vil vi fortsat være “venner med potentiale” og hun vil være “200 på” i mit samvær og “20% på” i mit fravær.

  Som tidligere nævnt, så ville mine venner afskrive hende på 2 minutter. De vil ikke accepterer sovearrangementerne, og de vil ikke ønske en kæreste, som kun kan forpligte sig til at være venner med potentiale.

  Jeg har lige modtaget en dosis af den ypperste flirt, kys mm. I den henseende er hun unik, men jeg ved også, at det er tilbage til det tidligere mønster, og derfor er det også med en flad fornemmelse. Jeg kan ikke engagere mig 100 pct. når jeg ikek føler, at forholde udvikler sig, når vi nu har kendt hinanden lå længe som vi har.

  Jeg kan mærke, at jeg er videre i livet.

  Jeg vil derfor hellere høre, om I herinde forstår hende. Hvad tænker I om hende?

  På forhånd tak!

  #16119
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg ved ikke om jeg forstår hende, men jeg ved godt hvad jeg tænker om hende.

  Hun er 29, så det ser ikke ud til hun er et sted i livet hvor hun har lyst til at binde sig. Eller måske har hun bundet sig? til flere af hendes “platoniske mandevenner som hun deler seng med- men som ifølge hende selv ikke laver noget seksuelt med”. Baaah den må hun længere ud på landet med. Jeg tænker at hun måske er “bundet til flere af de her mandevenner og rent faktisk også har noget seksuelt kørende med en eller flere af dem. Grunden til jeg tænker det er, at jeg som kvinde har den bevidsthed med mig at jeg selv er så spiselig og når jeg mærker at mandlige venner er forelskede i mig er jeg godt klar over at jeg på ingen måde skal invitere en forelsket mand til at sove med mig. For jeg VED at en forelsket mand på et eller andet tidspunkt vil begynde at pille lidt for at se om jeg ikke var til noget- om det sådan ikke skulle blive os to. Derfor ville jeg ikke lade en mandeven som ER en mandeven sove sammen med mig i min seng.
  Derfor er min konklusion at det godt kan lyde som om hun har gang i flere, men ikke synes det vedkommer dig. Jeg ved ikke om du er populær men det kunne godt lyde lidt som om hun ved lejlighed bruger dig lidt som en populær krammebamseven.
  Når hun er så sporadisk giver hun jo heller ikke noget indhold til dig. Jo måske når I er sammen? På en eller anden måde, så virker hun også ustruktureret og ja useriøs som du selv skriver. Måske kommer hun i tanker om at nå ja det var måske din tur i køen- gider du virkelig være et nummer i køen?

  Mine tanker er om det at hun ikke er i stand til at gå ind i en relation hvor du er og med dig, for så havde hun gjort det for længe siden. Hun vil ikke af med alle sine convenient guys og hun gider ikke tage stilling til noget. Hun er jo den kvindelige udgave af de mange mænd der er derude. Personligt er jeg selv stoppet med at se den slags i den mandelige udgave for et godt stykke tid siden. De får højest et platonisk venskab uden overnatning hos mig. Krop, hjerte og sjæl får de ikke adgang til.Det gemmer jeg til den som kan, vil og har lyst til bare mig.
  Jeg synes ikke du er galt afmarcheret med dine tanker. Jeg tror du har fået styr på at det er indholdsløst for dig at holde den kørende.

  #16120
  lillehjerte
  Deltager

  jeg glemte at tilføje at jeg synes hun junker løs på forelskede mænd. Et er at man er bevidst om at de er forelskede, men hvorfor lader hun dem sove hos sig og hvorfor så mange mandlige venner der står og logrer? Det må da seriøst være anstrengende. Jeg kan i hvertfald ikke selv holde det ud, fordi jeg ville føle jeg ikke kunne give det de allermest ønsker sig og så bruge energi på at holde dem på afstand samtidig med man er bevidst om at de er forelskede i en. Det synes jeg på en måde er forkert. Men der er jo både kvinder og mænd der ubevidst(forhåbentligt) junker løs på andres beundring og mangler de her finere nuancer i at se hvad det har for konsekvenser for dem og de involverede. Jeg tror jeg bedst kan illustrere den slags med en solkonge eller prinsessen som er noget i kraft af det hof af beundrere(læs ikke venner) som de holder omkring sig.

  #16121
  AnneM
  Deltager

  Jeg synes ikke hun skal (be)dømmes på, hvorvidt hun sover sammen med sine venner. Det skal hun slet ikke stå til regnskab for, da hun er fri som fuglen. Det, du kan gøre er at fortælle hende, at du ønsker at være den eneste mand hun har sex med, selvom I ikke er kærester. For det er vel det du ønsker? Hvis hun herefter lyver, så kan hun gøres ansvarlig, men så længe I ikke har en klar aftale om ikke at have sex med andre, så kan hun ikke klandres for at være en smuk kvinder, der udlever sin seksualitet.
  Gad vide om hun ikke ærligt vil sige til dig, at hun ikke ønsker at låses på kun at have sex med dig, hvis du krævede det bånd af hende.

  Jeg tror hun nyder den uforpligtende opmærksomhed fra jer mænd, og jeg kan næsten garantere, at udtalelsen om, at hun først skal være venner med fyren, inden hun kan være kærester med dem, ikke er sand. Jeg tror (desværre) det er noget hun siger, for enten ikke at såre dig eller fordi hun vil beholde dig som uforpligtende beundrer.
  Kvinder ( og iøvrigt alle mennesker) er klar til at slå til, når de mærker de har mødt den rette. Det faktum, at hun ikke har travlt med at få hevet dig ind i reden, tyder på, at hun ikke ser dig som kærestepotentiale.

  #16122
  Tintin
  Deltager

  Mange tak for jeres tanker.

  Jeg er helt enig. Jeg tænker også, at hun ikke er klar til at binde sig, eller ikke har fundet den rette.

  Jeg synes der er noget usundt i, at omgive sig med forelskede mænd. Dels er det ikke fair overfor dem. Dels virker det som om hun skal bekræftes, hvorfor hun må have et lavt selvværd.
  Omvendt er hun stjernesmuk og charmerende, men så mænd vil altid forelske sig, hvilket hun jo ikke kan styre. Men jeg har tidligere haft stjernesmuk kærester, og de håndterer det på en anden måde. De holder en anden afstand og de har langt flere kvinde venner.

  I har ret. Det er hendes egen sag om hun sover med mænd. Lige som det er min sag om jeg sover med kvinder. Men hvis vi tentitivt siger, at jeg i morgen møder en dansk pige og begynder at dage hende. Jeg er sikker på, at hun ikke gad at se mig, hvis jeg som sammen platoniske med flere piger. Det er ganske enkelt for pattet. Ikke.mange selvstændige kvinder i DK vil gide det. I udlandet vil ingen gide dette.

  Om hun er fri? Ja det er hun, da vi kun er venner. Omvendt kan hun ikke lide, hvis jeg har en kæreste, da hun straks ændre opførsel.

  I har ret. Det er et tomt forhold jeg har til hende, hvorfor jeg intet ligget i det. Det er netop problemet. Hvis jeg intet ligger i det, hvorfor så bruge tid på hende.
  Jeg kan også mærke, at hendes utrolig fantastiske flirt og intense kys mm. efterlader mig med en tom og falsk følelse. Jeg kan. Ganske enkelt ikke svinge mig op til da give igen af den samme mønt, da jeg føler der er noget falsk i det. Hvordan kan man være på 200% i et par dag, og derefter knap nok skænke mig en tanke. Sådan er jeg ikke skruet sammen. Derfor hvis jeg fortsætter med ikke at give hende tilbage af en mindre mønt, så vil hun da miste interessen. Jeg overderfor at øgeintensiteten, men det ligger mig imod, at jeg ikke føler at hun vil mig nok.

  Derfor tjekker jeg mentalt ud!

  Om hun kan sove sammen platonisk med disse forelskede venner. Tjaaaaa som udgangspunkt tror jeg det ikke. Hun er impulsiv og lever i nuet. Skulle hun virkelig leve i sølibat 40-50 dag og sparre sig til mig, med hvem hun kun er venner med?
  Men vi er jo netop ikke venner, for hendes andre venner er hun jo ikke interesseret i. Omvendt er det kun venner, som hun forelsker sig i.

  Folk er forskellige. Derfor må jeg som udgangspunkt tror hende, i stil modsatte er bevist.
  Men alt i min logiske tænkning og erfaring tilsiger mig, at venner definitionen er en måde at købe sig frihed på, så hun ikke skal binde sig.
  Nu giver jeg hende intet ud over mig selv, men var det en person som var afhængig af min hjælp økonomisk eller på anden måde, så vil jeg jeg klart mene, at hun udnytter mig. Men da hun kun får mig, der ikke gir igen af samme mønt, og en gang i mellem forklarer, at jeg kan ikke tage det til det næste niveau, før vi er andet end venner,så forstår jeg ganske enkelt ikke, at hun handler som hun gør.

  Det er noget af det underligt som jeg nogensinde har oplevet!

  #16124
  Tintin
  Deltager

  Undskyld de mange fejl i mine indlæg.

  Jeg skriver dem normalt hurtigt, når jeg er på farten. Enten på min laptop eller telefon.

  #16127
  lillehjerte
  Deltager

  Hun kender nok ikke til andet og måske har hun altid gjort sådan- haft sin egen fanflok. Men på en underlige facon med flydende grænser. Ja det virker usundt og det vil jo ikke ændre sig hvis du gik all in med hende.

  #16129
  Tintin
  Deltager

  Nej netop. Jeg tror ikke det vil ændre hendes forhold til andre mænd.

  Mht at lyve for mig, for at beskytte mig. Det giver ej heller mening for mig. Hun må kunne mærke at mit nærvær ikke er det samme som hendes efterhånden. I starten ja, men med tiden synes jeg der er noget underligt tomt og falsk ved det. Bevares det er fedt at hænge ud med en pige som er verdensmester i at flirte. Jeg har aldrig oplevet noget lignende ende, eller den fysiske kontakt med en så smuk pige.

  Ligeledes ved hun hvad jeg tænker og føler. Jeg har været åben.

  Endelig så har jeg jo været forelsket i en anden pige, så hun ved, at det er begrænset hvor eget hun kan såre mig. Derfor har jeg svært ved at se hvorfor hun skulle lyve.

  Hvorfor foreslå at bruge mere tid med mig, hvis hun reelt ikke er interesseret.

  Jeg må indrømme, at jeg i min søgen efter den eneste en har kysset mange frøer!

  Jeg tror blot, at jeg vil memtalt sætte mig op til 200 % de par dage vi har sammen, og så nyde det indtil jeg finder den pige jeg skal kalde min. Mine venner ville kalde det et perfekt forhold. Et uforpligtende forhold, med en underskønne pige.
  Mit problem var, at jeg ikke vidste hvad jeg skulle ligge i det. Jeg kunne mærke mine følelser forsvinde, hvilket gjorde mig nervøs, hvis hun reelt ville mig, men skulle rejse af en mystiske vej for at komme til mig:)

  #16130
  lillehjerte
  Deltager

  Du spørger:Hvorfor foreslå at bruge mere tid med mig, hvis hun reelt ikke er interesseret.

  Jeg tror heller ikke du skal lægge så meget i det. Som jeg tror du engang svarede én herinde, så skal man se på det hun/han handler på og ikke på det hun/han taler om.

  #16131
  Tintin
  Deltager

  Når hun er sammen med mig, så er jeg så er hendes handling gerne absolut troværdige. Ellers ude af syne ude af sind.

  Yes:) Walt the talk. Folk skal kendes på deres handlinger.

  Det er jo netop derfor, jeg har mistet interessen og finder det lidt “utroværdigt”, selv når hun ønsker min fulde interesse.

  Tak for jeres input. Jeg er helt enig med jer, når I mener, at hun ikke vil mig nok.

  Interessant at I, som jeg, ikke helt kan fine hoved eller hale i hendes handlingerne!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.