Parforhold

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4768
  sol
  Deltager

  Hej
  Jeg har mødt en rigtig dejlig mand, som jeg umiddelbart faldt ret hurtigt for. 3 skønne dates og god opmærksomhed. 4.gang vi mødtes kunne jeg fornemme at stemningen havde ændret sig. Han virkede træt og ikke overskudsagtig. Godtnok kærlig, men et eller andet var lidt ændret. Måske hans opmærksomhed. Jeg forventede måske også at han vill ha lyst til mig og vise mig det. Det gjorde ihvertfald at jeg kunne mærke jeg var lidt på vagt, ikke turde tage initiativ – bange for afvisning og mit tankemylder gik i gang på fuld udblæsning. 5. Gang vi mødtes – det samme. Jeg har spurgt ind til ham og han svarede at han gerne ville ha det gik langsomt, at han ikke havde haft en kæreste i 4 år og havde lidt svært ved at være ‘intim’ – derudover er han introvert, er meget sammen med sig selv og har ikke den helt store vennekreds. Betegner sig selv lidt som en ‘hulemand’
  Jeg har talt med veninder som har rådet mig til at være tålmodig og få ro på. Jeg forsøger mig det er svært for jeg har behov for at mærke at jeg er vigtig for ham. Jeg prøver ikke være tilgengængelig men det er ikke naturligt for mig og føler det er et spil jeg ikke mestrer. Mit tolkningsapparat er også i fuld gang – tolkning på SMS der før var mere intense end nu og hvor der er længere mellem dem. Han synes jeg overfortolker og han ligger ikke så meget i det.
  Jeg er blevet opmærksom på at jeg søger bekræftelse og flakser lidt rundt og måske er det min svaghed jeg skal arbejde med men den må jo komme fordi jeg mangler noget? Jeg er meget ovre i ‘ham’ og hvad han vil. Føler samtidig at jeg savner at han viser mig st han vil mig , tager initiativ. Jeg forsøger bremse mig selv i at planlægge og arrangere for vil gerne se om han kommer på banen, men samtidig er jeg også angst for hvad der sker. I dag følte jeg stærkt at det ikke vil fungere mellem os og sagde det til ham hvorefter vi begyndte at tale om forventninger til hinanden. Han var undrende overfor at kvinder generelt forventede at manden tog initiativ til kys og sex osv og jeg kunne kun give ham ret i at Jeg nok forventer at det er ham der viser sin lyst til mig før jeg giver slip. Jeg kam sagtens tage initiativ og haft lyst til at vise min lyst men været bange for at blive afvist da jeg har været i tvivl om hvor jeg havde ham. Efter snakken – har jeg egentlig lyst til at lære ham bedre at kende for synes jeg der i snakken fik lidt mere viden om ham. Men jeg jan være nervøs for om jeg glemmer mig selv og kun ser hans behov. Det er vel fair at jeg har behov for at han viser mig at han vil mig gennem initiativ og kærlighed? Han er meget kærlig men kan også virke lidt distræt. Han har brug for at have sit eget ‘rum’ og det er helt ok for det har jeg også men jeg kan mærke at jeg gerne vil forsikres om ham. Hvordan jan det være jeg er så besat af at blive bekræftet og hvordan slipper jeg uroen, kontrollen og bare er mig selv. Er det måske også fordi JEG er usikker på om HAN er nok for mig eller hvad sker der?
  Jeg har oplevet at da jeg satte ord på hvad jeg ville så var han egentlig ret meget på og det overraskede mig lidt men måske skulle jeg ikke være så nervøs for at være tydelig .
  Ps har set ham ca 8-9 gange nu

  #4769
  Tena
  Deltager

  “TRY LESS, ACHIEVE MORE.”

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.