På date med en mand – vis du er interesseret men ikke for meget?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5754
  rikbau
  Deltager

  Vis interesse – hold dig tilbage – smil og afvent – lad ham komme til dig.
  Er det virkelig sådan man tiltrækker manden? Er det for manden afgørende at han er jægeren og kvinden er byttet?
  For kvinder kan det jo også være spændende at jage. Skal vi kvinder bare side med hænderne i skødet og vente på hans næste træk. Holder manden stadig fast i dette ældgamle ritual? Har det noget med hans selvfølelse at gøre. Kan manden blive skræmt af at kvinden er den udfarende og virker for selvsikker?

  #5755
  Kattemor
  Deltager

  Jeg er såååå træt af alle de teorier om hvad der er det rigtige at gøre…

  Jeg er helt mig selv, og kan manden ikke lide det – så skal det ikke være mig…
  Hvorfor skal der skuespil til..??

  #5757
  Tintin
  Deltager

  Hvis en rigtig sød og dejlig pige er max gld for mig på en date. Hvordan kan det være dårligt.

  Jeg gider ikke “spil” eller folk der ikke har selvtillid nok, til at være dem selv. Folk som tør være dem selv er sexede. Karisma. Hvorfor bruge tid med et løst håndtryk af en person.

  #5758
  rikbau
  Deltager

  Gode argumenter og helt enig. Men det jeg egentlig ville frem til var mere de næste træk. Efter en hyggelig date hvor der var kemi på den gode måde, og der i dagene efter skal mærkes efter om man vil mødes igen. Ville mandens jagtinstinkt dale hvis det efterfølgende var kvinden der først tog kontakt efterfølgende, for at aftale en ny date. Og den næste og næste date.
  Hvis kemi er gensidig, og det må man jo formode man kan mærke på en date. Kan det så være rigtigt at som der står i Martin Ø bog, at man skal lade manden tage kontakt, for det er jo ikke særligt sjovt at tage på safari, hvor hunløvrn selv hopper op i jeepen. Holder den teori eller?

  #5759
  Salamina
  Deltager

  Min erfaring fra dating er, at der laves en ny aftale allerede på første date, hvis interessen er gensidig. Men det er år tilbage jeg var på dating. Så det kan godt være, at der nu om dage er et kodeks, at man skal mærke efter i dagevis, om man skal mødes igen efter den første date. Men umiddelbart, hvorfor skal der mærkes efter, om man vil mødes igen? Det er sådan noget jeg forbinder med en jobsamtale, at blive holdt hén med en mærken efter… men jeg er så også vaks til at mærke, om jeg vil se en mand igen eller ej og jeg forventer det samme af en mand. Jeg har det sådan, hvis han skal tænke over det og mærke efter, så er han en fuser… men det er bare mig.

  #5762
  Salamina
  Deltager

  I øvrigt i forhold til jagt teorier, så ville en jæger ikke slippe et interessant bytte fra sit sigtekorn, når byttet er lige på kornet, hvis vi taler urinstinkter og biologi og ud af den boldgade, så lader han ikke et bytte gå, når han har det lige på sigtekornet.

  Jeg tror så heller ikke hunløven hopper op i jeepen fordi hun vil elske med manden, det er nok noget andet hun vil, hvis det skulle være tilfældet, at hun hopper op i jeepen.

  #5763
  Sanne2
  Deltager

  Hvis det er et match man er på date med, så er aftalen også i hus før man skilles. Eller der kommer en sms, opringning, blomster mm ASAP.
  Om kvinden kan være den første der melder ud, ja hvorfor ikke..men ssvarer skal så også være der retur hurtigt efter.
  Jeg tror når dette opstår med hvem der må melde ud, hvor tit, hvor hurtigt osv, er når der er en eller begge, der har et tema med sig , som kan varsle starten på en træls relation, hvis man går videre.
  Mærken efter i flere dage, fra den ene eller begge, er starten på en usund relation…hvis det overhovedet når at starte.
  Kvinden skal ikke tage ansvar for en lang række møder, ej heller manden.

  #5764
  Salamina
  Deltager

  Ja, jeg er helt enig med Sanne. Også at kvinden lige såvel som manden kan tage initiativ til at mødes igen. Også enig i, at hvis han så nøler med at svare på et initiativ, så er han ikke (nok) interesseret, der er det jægerinstinktet, der fuser, den del er det maskuline, som ikke bør fornægte sig, hvis han er reelt interesseret.
  Men hvis det bringes i spil, af enten kvinden eller manden, at der lige skal mærkes efter i nogle dage, hmm altså… jeg betragter det som et afslag, ikke mindst fordi, hvis jeg selv siger sådan til en mand, så er det for at slippe af med ham… i hvert fald da jeg var yngre, i dag er jeg vist nok mere direkte i et afslag.

  #5765
  Salamina
  Deltager

  Jeg tror, hvis jeg skulle rådgive fx mine døtre omkring dating, så ville jeg nok sige, at kemi og handlinger skal gå lige side om side, en super kemi kan ikke stå alene.

  Jeg havde en sød gammel og lidt bitter underbo på et tidspunkt, som sagde: “alle mennesker er skide søde indtil man lærer dem at kende ;-)” Ja, han sagde det trods alt med et glimt i øjet. Men jeg tænker da tit på ham, når jeg hører den der sang om kemi, som meget ofte synges i dating universet… vi havde en super kemi! “Ok, hvornår skal I så mødes igen?” Svar: “Det ved jeg ikke”. Okay, godt så, spændende….

  #5769
  Aries
  Deltager

  Jeg hader det her dating fis. Mand møder kvinde, kvinde møder mand. Åh gud så lad det dog ske hvis begge er interesseret. Okay Mænd er anderledes. Men som regel betyder det at skal der spilles spil fra starten, så er relationen skæv. Når jeg dater er der mange mænd der er MEGET på med at ringe og skriver igen efter en date. og så er der dem der bare fylder en med tavshed. Det er til at blive idiot af. Nu har jeg mødt en svensk mand, som har dobbeltkarriere, han er både læge og pilot og uddanner piloter i flyvevåbnet. Samtidig spiller han i en stygekvartet. Han har ikke meget tid til at ses, men han skriver dog hver dag. Nu må vi ses om han sbart vil på date igen, selvom hans kalender er booket til bristepunket 🙂

  Men hvor er heg dog træt af det efter 2½ års krig og jagt og tabte slag

  Aries

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.