Online dating etik og moral

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #28532
  Undrende
  Deltager

  Jeg har begivet mig ud på online dating markedet 🫣 Så langt, så godt…

  Fik hurtigt en del likes, og begyndte at skrive sammen med en, som virkede interessant. Han var meget på, og spurgte interesseret ind til mig, min hverdag etc. Samtidig svarede han også på mine spørgsmål.

  Efter at have skrevet sammen i nogle uger, spurgte han, om jeg ikke havde lyst til at ses, hvilket virkede som et naturligt næste skridt.

  Aftalte at mødes et neutralt sted, hvilket jeg har det bedst med.

  Dagen kommer og 1 time før vi skal mødes skriver han, at der er krise med hans ene datter, så han må desværre aflyse. Det kan jo ske, så aftaler et nyt møde.

  Da vi så når frem til den dag, aflyser han igen ca. 1 time før. Denne gang pga han er dårlig…. Dette får mig til at spekulere, om han er helt reel.

  Jeg begynder derfor at søge ham på nettet, og sørme om han ikke dukker op på en kvindes Facebook-profil, hvor de står tæt omslynget og flere kommenterer, hvor skønne de er sammen. Tjekker datoen for opslaget, hvilket viser sig at være 1 uge gammelt – dvs. omkring den dag, hvor vi oprindelig skulle have haft vores date.

  Jeg har naturligvis cuttet al kontakt til ham, men undrer mig over, hvad der får folk til at gøre sådan noget.

  Et eller andet sted, har jeg faktisk ondt af hende, han tilsyneladende er kæreste med – tvivler på hun ved, at han udgiver sig for at være single.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.