On and off forhold…

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16268
  Skovtrolden
  Deltager

  Jeg bliver simpelthen bare aldrig klogere… Stort suk..

  Har nogen mon en mening med hvad det betyder, når man spørger en mand og han vil være kærester, at han så svarer: Jeg nyder at være sammen med dig, vi må se hvad tiden bringer.. Og så et kys <3

  Vil I komme med et bud, selvom jeg egentlig godt kender svaret..

  #16270
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tror mange mænd – og kvinder for den sags skyld – ikke har travlt med at sætte et mærkat på et forhold, der er ved at udvikle sig.

  Nu ved jeg ikke hvor længe I har set hinanden. Men se på hans handlinger 🙂 Holder han kontakt, prioriterer han tid sammen med dig, foretager I jer ting sammen, åbner han op, føles det ligeværdigt…

  Jeg kan godt være forelsket og i en ny relation, uden at have lyst til at erklære os for kærester, før jeg var sikker på, at det var bæredygtigt. Ofte er det en glidende overgang, hvor det giver sig selv 🙂

  #16278
  Zoe2
  Deltager

  Det plejer at betyde, at han ser dig som bolleveninde og ikke som kæreste. Men det vil han ikke sige direkte, for det vil formentligt medføre, at du så afslutter forholdet.

  #16302
  Skovtrolden
  Deltager

  Tak for kommentarer <3

  Knus og kram

  #16348
  Tintin
  Deltager

  Folk er forskellige.

  Men er en mand vild med dig, så vil du ikke være i tvivl.

  Du og alle andre ved ad godt, om man er sammen med den person, som man er alle mest vild med i hele verden eller ej. Så er tingene jo ikke så svære 🙂 Så vil man jo gerne binde sig.

  Er man i tvivl, så er man ikke i tvivl.

  Jeg har kendt en pige i et par år. Hun bor i et andet land. Hun er vild med mig når vi mødes, men når vi ikke ses, så høre jeg meget lidt fra hende.
  Men hvis hun var rigtig vild med mig, så ville jeg fylde meget mere i hendes bevidsthed. Så ville hun også være max bange for at miste mig, når jeg fortæller, at så er vi kun ” rigtig gode venner”. Jeg er ikke hendes livs kærlighed, men det er tydeligt, at hun nyder mig. Det er 2 meget forskellige ting. Min tråd dengang adresserede min undren. Jeg forstod simpelhen ikke, at hun ikke står ved sandheden, men fastholder, at hun ser mig, fordi hun er romantiske interesseret i mig. Det forstår jeg ikkke, da hun er et åbent og sandfærdigt menneske.

  Når folk gør et og siger noget andet, så vil jeg normalt altid følge det de gør. men jeg bruger dette forum til at teste dette, da nogle mennesker, godt kan sige og mene et, men handle anderledes. Denne nuance er eg opmærksom på, da mennesker er forskellige.
  Men igen. hvis det er max vigtigt, så er der yderst sjældent, at jeg har oplevet, at folk ikke rykker på det. Selv den mest generte man, skal nok får sagt, at hen elsker en pige. Specielt hvis han er lidt bane for at miste hende.

  Kort sagt. Jeg tror, at han synes om jeres arrangement, som det er, men han ønsker ikke at udbygge det. Derfor ville jeg nyde ham, men kun hvis du samtidig evner at lede aktiv efter dit livs kærlighed. han må ikke stå i vejen for, at du finder kærligheden. Han er ikke din kærlighed

  #16349
  Tintin
  Deltager

  Måske ikke mærkater, men folk ved sku godt om de vil den anden person.

  Lå jeg i en hospitalsseng, og var viklet ind fra top til tå, så ville jeg sku stadig stikke af med sygeplejersken, hvis hun var underskøn. Alternativet ville jo være frygteligt.

  Mærkaten er ikke vigtigt, men du ved sku godt, om du vil denne person 100 pct. i et givet øjeblik. Føler man sådan, så vil du som mand da også evne at forpligte sig. Det andet er jo at holde en bagdør åben.

  Hvis denne fiktive sygeplejerske som jeg var forelsket i og måske kun havde kendt i 2 uger, spurgte om vi var kærester, så ville jeg da sige ja. Det er jo min drøm. Hun er min drøm. Det er hende jeg ønsker at hænge ud med 24-7.

  Jeg ved godt, at nogle mennesker har svært ved at tale om følelser etc., men nogle gange kræver livet en indsats.

  #16541
  Kashmir
  Deltager

  Min umiddelbare tanke er at svaret betyder
  “Nej, lige nu er jeg ikke klar til at være kæreste med dig”

  Og dermed ikke sagt at det ikke kommer med tiden 🙂
  Tro mig, jeg er selv af den støbning, at jeg har meget lang latenstid på følelser, så jeg opdager først noget senere end hvad åbenbart er normalt, om jeg er glad for nogen eller ej….
  Nogen gange er det bare rat, at lade tiden gå og hygge sig med tingene som de er….

  Men jeg kan da også være tilbøjelig til at give TinTin ret…. Der er vist ingen tvivl, når man ikke er i tvivl.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.