Om jalousi og at være ramt af stærke følelser

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3452

  Hej

  Her du lyst til at kigge indenfor i parterapeutens værksted?

  Jeg var sidste efterår med i en DR2-udsendelse, det handlede om at være i sine følelsers vold. Jeg hjalp et par med den udfordring, der består i at håndtere jalousi omkring en kærestes meget åbne og for partneren grænseoverskridende kontakt med det andet køn.

  Udsendelsen kan ses frem til 3. marts på DR.dk

  Her er linket:

  http://www.dr.dk/tv/se/i-foelelsernes-vold/i-foelelsernes-vold/

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #3466
  Tintin
  Deltager

  Mange tak for jeres søde ord 🙂

  Jeg har klart tænkt mig, at prioriterer hende! Jeg tager hendes udsagn meget alvorligt.
  Det er netop derfor jeg reflekterer meget over hvad kærlighed er, og hvor forskellig kærlighed er fra en person til en anden.

  Misforstå mig ikke. Jeg savner hende sindsyg meget – alt ved hende. Jeg kan få helt ondt i maven. Men jeg ved, at fraværet er afmålt i tid.

  Det jegikke helt forstår er “out-of-sight-out-of-mind” – især jeg jo netop på ingen måde har glemt hende. Men jeg fornemmer, at hun “glemmer” mig efter nogle måneder eller 7. Jeg reflekterer virkelig meget over, om det er en pige jeg kan basere hele livet på.

  Jeg vil som nævnt prioritere hende, men jeg kan ikke slippe tanken om, at livet kan byde på langt større prøver, og hvis vi ikke kan klare dette, hvordan skal man så kunne klare større prøver. Måske er det blot mig, som afviger fra “normen”!

  #3468
  Tintin
  Deltager

  Undskyld – mit indlæg står under det forkerte streg 🙁

  #3535
  Golden angel
  Deltager

  Ved du, om man kan se udsendelsen igen, for linket virker ikke længere?

  #3536
  trunten
  Deltager

  Jeg nåede heldigvis at se udsendelsen i går.
  Gode råd Martin kommer med. Jeg kan desværre nikke genkendende til noget af kvindens jalousi. Eller kunne. Det værste er den manglende anerkendelse fra kæresten. Og at han lige havde “glemt” at fortælle hende, at han havde været sammen med veninden før! I det tilfælde synes jeg han burde have taget konen med til den fest, eller burde have været ærlig fra start af.
  Min “kæreste” sidder også og laver helt specielle status opdateringer når han har brug for opmærksomhed fra kvinder. Han gør det helt bevidst, men tænker nok at jeg ikke gennemskuer det 🙂 I starten blev jeg såret og jaloux. Nu tænker jeg mere, at det er synd for ham, at han har brug for det. Og jeg gider helt ærligt ikke flere spil. Han kan ikke knytte sig og have intimitet og nærhed, han kan kun det langt væk, det er ikke farligt for ham! Men desværre har det slukket og lukket vores forhold.
  Du er skisme god Martin, – du er ikke gud, men guddommelig 🙂 (som du sagde til kvinden) av du har ret, men ramte også mig. Usikkerhed og utryghed avler kontrol, desværre. Håber de har klaret den efterfølgende…
  Trunten

  #3556

  Ved du, om man kan se udsendelsen igen, for linket virker ikke længere?

  Jeg har fået min webmaster til at optage det… tror jeg. Så det kommer muligvis til at ligge som et link på min hjemmeside. Jeg skal lige cleare det med rettighederne.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #3557

  Hej trunten

  Tak for ros!
  Dejligt 🙂

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.