Ødelægger jeg det for mig selv?

 • Dette emne har 4 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 5 år siden af Aries.
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19438
  sussie47
  Deltager

  Hej.

  Jeg er inde i en periode, hvor jeg er i tvivl om jeg elsker for meget, er for krævende, sætter for høje forventninger.
  Jeg er 47 år og har store børn, et dejligt arbejde og er kommet ovenpå og fået styr på mit liv, efter en hård skilsmisse for 5 år siden.
  For 8 mdr. siden træffer jeg MANDEN og vi blev vilde, som i VILDE med hinanden. Men han er en travl mand – meget travl mand. Han har fuldtidsjob og har et landbrug ved siden af med marker og dyr. Derfor har han sjældent helt fri i weekend-enderne. Han har sine to børn hver anden uge, eller det vil sige, han og hans exkone hjælper hinanden, så jeg ved aldrig om de er der, eller ikke. Jeg skal sige, at hans børn er 12 og 15 år og de er nogle dejlige unger.
  Det har hele tiden været mig, der har kørt hen til ham. Oftest er han ikke inde eller klar til jeg kommer, som vi har aftalt. Jeg elsker ham og prioriterer ham højt, men bliver sur over at sidde og vente den ene gang efter den anden, selvom han er den der har spurgt om jeg kommer forbi. I aftes blev det for meget for mig, jeg blev tvær og pigesur. Tror at han kommer hjem ved 20-tiden, men han bliver forsinket og kommer først 21:30, fordi han igen har skullet køre sin datter hjem til sin ex-kone. Dyrene skal ses til og så blev det jo tid til at gå i seng. For et stykke tid siden, sender han mig en SMS en lørdag middag. Han spørger om jeg har lyst til at komme og lave aftensmad hos ham. Ju biiii vi skal hygge os en lørdag aften. Jeg spørger ham, om han har mad i huset, eller om jeg skal handle inde? Han ser ikke mit spørgsmål og jeg ringer for at få det afklaret. Han har ikke læst min SMS og han har ikke sørget for indkøb. Så jeg ordner indkøbet, selvom jeg allerede har købt ind én gang den dag til mine egne børn. Jeg spørger ikke om penge.
  Det korte af det lange er, jeg føler mig lidt som den, der bidrager mest til forholdet. Jeg har det lidt svært lige p.t. Han forslår ting vi skal, men det er som om der ikke rigtig sker noget. Han droppede selv hans forslag om at vi skulle rejse til vinter. Han og jeg har ikke haft venner på besøg – noget jeg har forklaret jeg gerne vil. Har kun én gang været med og besøge et par af hans venner. Jeg har forsøgt, at sige, at min tid også er vigtig og at jeg hader at vente på ham, fordi det er noget andet end når man bor sammen. Det er også som om han ikke rigtig husker de ting jeg fortæller ham. Han har slået op med mig i sommer, fordi jeg blev sur over at han fik dameprofilforslag på sin mobil. Han havde nu ikke været betalende medlem i lang tid, men omvendt, profilen var ikke slettet og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tro. Han inddrager mig ikke i nogen planlægning mht. tid, børn eller arbejde, og han siger, at han ikke orker drama i sit liv, men jeg kan ikke tie stille med ting, der går mig på. Jeg forkæler ham på alle måder, men hvad forkæler han mig med? Jeg roser ham, har altid lyst til ham, men måske kvæler jeg ham med alle mine krav og min kærlighed til ham. Hvad må jeg ændre hos mig selv, for jeg ønsker ikke at ødelægge det, men jeg gider heller ikke være tilkaldevikar.

  #19442
  lillehjerte
  Deltager

  Hej Sussie. Jeg synes dine forventninger bunder i forventninger om almindelig dannelse. Det virker ikke som om manden har almindelig sund dannelse og har lært hvordan man opfører sig i et forhold. Han dasker bare rundt som det passer ham og det kan være det er årsagen til at han er flyttet langt ud på landet: fordi han bare ikke kan leve op til de her almen ting man kan forvente af andre.
  Jeg tror du er bedre tjent med at bruge din energi på en mand som har den dannelse du mangler hos ham her.

  #19445
  Aries
  Deltager

  Du beskriver at han er MANDEN, kan du ikke berette lidt om hvorfor du synes at han er MANDEN for dig?

  Aries

  #19447
  sussie47
  Deltager

  Hej Aries

  Jeg har jo beskrevet nogle af de ting ved ham som virker grænseoverskridende for mig, altså de negative sider. Han brokker sig jo aldrig over mig, hvorimod jeg har været den, der har reageret på nogle af hans, i mit perspektiv trælse tendenser. Ingen er perfekte og jeg har jo også mine fejl. Når det er sagt, så føler jeg at han er manden, fordi vi har en pokkers god kemi, vi taler godt sammen, vi har nogenlunde samme værdier, vi arbejder godt sammen og tja så er jeg vel også tiltrukket af hans maskulinitet. Der har været sammenstød pga. at han ikke fik mig til at føle mig tryk. Fx. har han ikke fortalt mig om de ting, jeg synes man fortæller en partner. Ikke før bagefter tingene er hændt. Et eksempel på det, var da han gik i byen med sin singleven og det er helt okay, ( selvom det fra starten af, var hans forslag, at jeg skulle med ) men hvorfor ikke bare sige det, hvorfor først bagefter? Som han selv forklarer det, han ved det vil skabe en konflikt og så trækker han det så langt, at det så først bliver et problem for mig. Et andet eksempel var, da han var ude at spise med børnene og hans exkone. Det fortæller han mig først en uge bagefter. Jeg bliver jaloux, når han fortæller at han ringer og synger fødselsdagssang for en tidligere kvindelig kollega. Og jeg har ikke lyst til at have den jalousifølelse. Men den får jeg, når jeg føler mig sat udenfor. Jeg orker ikke et halvt forhold, jeg vil det hele og have hele pakken. Men når jeg sætter spørgsmålstegn ved nogle ting, så ender det med, at det er mig, der står med hatten i hånden. Sådan føler jeg det. Jeg ved ikke om det er noget bavl fra min side. Jeg kan ikke finde ud af det.

  #19452
  Aries
  Deltager

  Der er flere elementer i dit skriv, der peger på at han ikke har samme opfattelse af jeres relation som du har. Som jeg læser og forstår dit skriv, så er det alene dig der er drivkraften på jeres forhold. Nåh ja en enkelt gang eller to, har han lige smidt en lille linje om, om du kommer forbi. Det er meget bekvemmeligt for ham. Jeg ser ikke ret megen respekt for dig. Jeg ser at du har gjort ham doven. Du har selv roddet dig ud i den andedam du befinder dig i netop nu. Du glemte nemlig to vigtige ting. 1. forventningsafstemme. 2. at sætte krav. Med krav mener jeg bestemt respekt for din tid. Tid er noget af det dyrebaresete vi har og tiden skal respekteres. Jeg synes egentligt ikke at du er uretfærdig. Du føler jo en modtsand imod måden han behandler dig på. Dette er en sand og ægte følelse, du under ingen omstændigheder bør overhøre. Gør du det alligevel, ja så vil du kun få det dårligere. Stop med at investere i ham og se så hvad han selv kommer på banen med. Stil krav til ham. Smutter han, så var han smuttet senere alligevel.Og du – ja du har sparet dyrebar tid på en mand, der ikke kunne opskatte dig til det du har fortjent, nemlig det samme. Hans tid 🙂

  Aries

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.