Ødelæggende indlæg i brevkassen

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 107 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15507
  Sidsel
  Deltager

  Der er ikke liv i brevkassen.
  Det kan have mange årsager: ferietid, at alle er lykkelige og samtlige problemer løst etc…Jeg tror desværre, at det mest af alt handler om frygten for at blive slagtet. Tilliden og trygheden er væk grundet enkelte personangreb.
  Nøjagtigt, som en anden deltager har givet udtryk for: Lad os få en moderator. Og så er der lige Lise,som beder Eva Marie om privat korrespondance, fordi hun ikke tør skrive i kassen. At Eva Marie så vælger at bevare sin anonymitet og alligevel foreslår Lise et alternativ, er forståeligt og godt gået af Eva Marie.

  Jeg har selv været udsat for en meget grim kommentar. Heldigvis har jeg glemt ordlyden og kan derfor ikke citere den. Jeg blev så bange, ked af det og forskrækket, at jeg kontaktede Martin. I lang tid derefter besvarede jeg ikke indlæg.Turde ikke.

  Det er nu, du skal komme på banen, Martin! Kassen er en vigtig del af din markedsføring og grunden til, at du har hjemmesiden. Du risikerer at ødelægge virksomheden.

  Jeg har selv i mange år haft egen virksomhed som journalist. Inden da var jeg sygeplejerske.

  Jeg vil meget gerne høre fra jer debattører og trådstartere. Hvad afholder jer fra at skrive? Styrer frygten? Hvis ja, så har enkelte brodne kar jo vundet.

  Lad det ikke ske.

  #15508
  Eva Marie
  Deltager

  Ferie spiller helt sikkert ind – At alle er lykkelige, er nok ikke lige det der er grunden 🙂 Jeg tror også som dig Sidsel at der er skræmt nogle væk.

  Vi skal huske på, at dem der skriver herinde ikke skriver fordi de har “styr” på det hele – Mange af os har været eller er i dyb livskrise, derfor vil det være dejligt med en administrator, der kan sorterer de groveste svinere fra.
  Et udgangspunkt er vel almindelig pli hvor man svarer som man gerne selv vil svares, og at man har respekt for hinanden, selv om det er anonymt.

  Brevkassen er anonym og ja, vi mangler lige at Martin Østergaard kommer på banen, da det er hans brevkasse og reklame for hans klinik og praksis som psykolog.
  Jeg har brugt ham, og vil også gøre det igen og det er kva denne brevkasse…:)
  Han er drøn dygtig:)

  At kassen er anonym gør jo at mange synes de kan “tillade” sig at ytre sig groft og nogle gange helt ude af selvkontrol. Jeg er ikke bange for at få en sviner, men da jeg var længst nede, sårede det mig og gjorde at jeg var i tvivl om jeg skulle blive ved med at skrive. Man KAN vælge at ignorerer de få tilfælde der trods alt er, og så tage de svar seriøst som man kan bruge til noget….eller vi kan opfordre til at der kommer en administrator.

  Der er få brevkasser som denne, hvor man anonymt kan komme med sine problemer vedr. ægteskab, utroskab, mænd, kvinder, parforhold mm. Det er et godt alternativ til venner, familie, psykologer osv, netop fordi den er anonym og at der derfor kommer mange svar fra mennesker man ikke kender – det er skønt at få andres oplevelser og erfaringer, da de emner der er i denne kasse, tit er et tabu for mange….

  Godt indlæg Sidsel:)

  #15509
  Sidsel
  Deltager

  @ Eva Marie!

  Først lige en rettelse. Martin er ikke psykolog, men psykoterapeut. En autoriseret cand.psyk. har en 5-årig uddannelse fra et universitet og titlen er beskyttet med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Nøjagtig som læger og sygeplejersker. En verden til forskel.
  Jeg har ikke undersøgt de forskellige måder at blive psykoterapeut på? Kan blot konstatere, at Martin ikke reagerer på krise på hans hjemmeside/markedsføringsinstrument.

  Jeg synes, at jeg har meget at give af. Har været sygeplejerske på et krisecenter for voldsramte kvinder i samarbejde med husets socialrådgiver. Vi fandt boliger til kvinderne og deres børn. Nogle fik vi ud af misbrug og prostitution ved at give dem kontanthjælp. Andre fik vi i uddannelse, så de på sigt blev selvforsørgende.

  Så er der alle de andre problematikker. I dit tilfælde, at manden efter 26 år og to børn finder en anden. Selvfølgelig et chok. Du er kommet videre, men tilbage står alle de mennesker, om han- eller hunkøn, som har brug for hjælp og ikke tør skrive til kassen.

  Lad os stå sammen og få det ændret, så kassen fortsat eksisterer.

  #15510
  Eva Marie
  Deltager

  Sorry, med hensyn til hans titel – men han er dygtig synes jeg, og har hjulpet mig:)
  Der er ikke nogen tvivl om at dine kompetencer er guld værd i denne brevkasse, ligesom vi andre der godt nok ikke har en sundhedsfaglig uddannelse, men som så har en del erfaringer i selve livet 🙂 Alt i alt, kan vi alle bruges.

  Jeg står gerne sammen med dig og de andre i at der kommer ændringer i vores kommunikationsform så brevkassen fortsat kan eksisterer.

  #15511
  Laerke
  Deltager

  Jeg søgte efter hjælp i den gamle brevkasse, men undlod at stille spørgsmål, da jeg dengang syntes tonen var for hård og nogle af svarerne indimellem kom til at blive noget fnidder fnadder mellem dem der oprettede svar. Da mit spørgsmål desuden let ville kunne genkendes af den person det handlede om, valgte jeg istedet at stille spørgsmålet i Martins Corner eller også var det på en privat mail (husker det ikke helt). Jeg kan forstå, at I har deltaget i brevkassen over længere tid – kan I oplyse hvordan man retter i/sletter et skrevet indlæg ? (Martin er vist på ferie)

  #15514
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg havde engang behov for at spørge anonymt om nogle ting herinde. Jeg fik løst det og er videre. Men pga tonen sidenhen fra en bestemt vil jeg ikke vælge at slå en problemstilling op igen. Jeg oplever af og til at tonen bliver bifaldet af nogle andre, hvilket undrer mig meget. Jeg selv går til mine venner og veninder med mine problemer. Men jeg er her fordi jeg gerne vil give lidt til dem som måske har behov for det.

  #15516
  Sidsel
  Deltager

  Du har helt ret, Eva Marie. Det handler ikke om autorisationer, men menneskelighed. Jeg er overbevist om, at Martin også oprettede brevkassen for at yde hjælp. Det koster at hoste en hjemmeside.

  @ Laerke:

  Jeg ved ikke, hvordan man sletter indlæg, da jeg netop ikke er moderator. Trist, at du tidligere har undladt at stille spørgsmål på grund af hård/dårlig tone og derfor blev skræmt væk.
  Som tidligere skrevet er internettet både en velsignelse og forbandelse. Alle kan skrive alt i skjul bag skærmen og gemme sig bag et nick.

  Ondskabsfuldheder, ubrugelige kommentarer, som kun gør ondt værre og skræmmer folk langt væk Ikke just, hvad man har brug for i en krisesituation

  #15518
  Salamina
  Deltager

  Jeg skriver ikke i kassen længere fordi jeg synes den er fordummende for mig – helt personligt!
  Jeg er ikke bange for at skrive min mening eller spørge om noget eller styret af frygt for at skrive. Men jeg synes den er blevet fordummende for mig – og totalt spild af tid for mig personligt.
  Jeg vil hellere bruge min tid på noget andet, at læse noget andet og se og høre om noget andet.
  Kassen er også i dag langt mere styret af kvinder, end førhen (jeg har været her siden 2006 og dengang var der faktisk en del mænd med vid og bid og kant), det gør den også kedelig og fordummende. Der er ingen mænd til at give modspil. Og det kan MØ jo nok ikke rydde op i, han kan jo ikke tvinge hesten til at drikke af truget osv.
  Men det er blevet for envejs skuldre klapperi fra kvinder til kvinder her i kassen med en dominerende flok af kvinder, som på ægte læge roman vis, ryster i deres grundvold, hvis nogen bruger ordet sgu, uha, nej så er det lige i overkanten af, hvad man kan rumme i 2016.

  #15520
  Lulu
  Deltager

  Hello ladies

  Jeg er en af dem, der også har været væk fra kassen længe. I mit tilfælde har det dog intet med den hårde tone at gøre. En hård tone, som jeg – på nær en enkelt røst eller to – har ret svært ved at få øje på. Når man tænker på, at vi her har at gøre med en anonym brevkasse på nettet, synes jeg faktisk, at denne er yderst tilforladelig. Faktisk synes jeg, at tonen tit kunne blive langt mere rå og bramfri i den gamle kasse, som der paradoksalt nok også var meget mere liv i.

  Jeg har indtil nu ikke selv vendt nogle problemstillinger herinde. Det har jeg ikke følt behov for, og til de småting, der måtte dukke op, trækker jeg helst på de mennesker, der kender mig. Jeg skal dog ikke udelukke, at jeg på et tidspunkt kommer til at “belemre” kassen med en lille problemstilling eller to: )
  Til gengæld bidrager jeg gerne med råd og input, når jeg vel at mærke synes, jeg har noget at byde ind med, eller jeg simpelthen bare får lyst til at fare i blækhuset. Der er dog efterhånden så få tråde herinde – og endnu færre, hvor jeg føler, jeg kan komme med noget brugbart – at det er yderst sjældent, jeg føler, jeg kan komme med nogle bevingede ord.

  Jeg ved ikke, om dødvandet herinde har noget med sommerferie eller den hårde tone at gøre. Mit indtryk er, at aktiviteten i brevkassen styrtdykkede, da vi hoppede fra den gamle kasse over i den nye. Det er, som om at mange af brugerne ikke hoppede med herover, og dem, der gjorde, er ikke tilbage for fuld damp. Der er måske heller ikke kommet så mange nye til, og så må tingene jo gå lidt i stå. Hvordan der kan rettes op på det, ved jeg dog ikke.

  #15521
  Salamina
  Deltager

  I 2006 var brevkassen her en vidunderlig broget skare af alle mulige fantasiske personligheder, som på en eller anden sær måde kunne skændes og blive gode venner. Der var plads til at være som man/d er og plads til tilgivelse osv.
  I dag er det 100% fake! skulderklapning fra ende til anden og så uendeligt ligegyldigt. En sørgelig udvikling. Og død hamrende ligyldigt. Og alle de mænd der skrev herinde dengang er long long gone, det er bare den skinbarlige sandhed. Og alle de kvinder, som havde noget spark i røven er også skredet. Som sagt, i dag kan man ikke skrive sgu uden at det nærmest udløser en zsunami af landesorg i brevkassen agtigt … give me a break.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 107 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.