Nyt råd ;-)

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21232
  Pryds2018
  Deltager

  Kære alle
  Elsker simpelthen alle jeres gode input- så derfor prøver jeg lige igen. Endnu engang står jeg lidt ved en skillevej.
  Jeg har før skrevet herinde og mit nye “forhold”, som desværre ikke blev til noget. Han var ikke “klar” til et forhold og jeg endte med at afslutte det, da der tydeligvis manglede en form for anrrangement eller følelser fra hans side. (Dette var slut januar i år)
  Nu står det således til: Beklager det lange indlæg.
  Jeg blev desværre alvorligt syg og indlagt her i marts mdr. Vil sparre jer for detaljerne omkring dette, da jeg heldigvis er frisk igen. Men da jeg er indlagt hører jeg så fra denne mand. Han skriver en sød og omsorgsfuld besked (hans søster er min veninde, så derfor ved han om min situation)
  Efterfølgende har vi set hinanden nogle gange, til arrangementer hos min veninde/hans søster. Der har været meget flirt, lange samtaler men ellers ingen kontakt.
  Vi ses så til en fest sidste lørdag- hvor vi har den sjoveste aften. Vi får talt om mange af tingene, og vi har tydeligt begge følelser for hinanden. Vi ender med at være sammen. Og har den dejligste nat og søndag sammen. Da jeg kører derfra, spørger han om vi skal gå en tur sammen snart (Jeg elsker stranden, og det huskede han) Nu er der så gået en HEL uge! Og jeg har intet hørt, men har heller ikke selv kontaktet ham.
  Jeg forstår det simpelthen ikke! Og jeg aner ikke om jeg bare skal lade ham være, komme til mig. Eller om jeg selv skal kontakte ham?
  God råd modtages 🙂
  Kh.

  #21235
  Tintin
  Deltager

  @Pryds2018

  Han er tydeligvis ikke glad for dig. Han kan bruge dig når han skal have lidt sex. Det er da meget hyggeligt for ham, at småflirte og få lidt sex, når har har lyst til det.

  Pryds2018 hvis han kan lide dig, så skal han nok komme tilbage, men du må gøre op med dig selv, om du ønsker en relation med en person, som ikke rigtig har tid til dig, og som ikke holder nok af dig?


  @Pryds2018
  jeg synes dig forveksler venlighed og alm. interesse med kærlighed og forelskelse. Jeg mener ikke, at han er et ondt menneske. Det er sødt af ham, at kontakte dig, da han hører, ar du er syg. Ligeledes Virker hand da til at synes, at du er mere sød en gennemsnittet, MEEEEEN det er ikke det samme at du er “the one”. Han kan fint være en sød fyr, uden at han kan tilbyde dig nok.

  Derfor synes jeg, at du skal lade ham være. Kontakter ham ikke. Kontakter han dig, så tag en kom kaffe under 4 øjne, og fortæl ham at du er forelsket i ham, MEEEEEEEN at du alene vil et venskab med ham, med mindre at han elsker dig nok til at ville hele pakken. Altså meget mere end sidst.

  Personlig tror jeg ikke, at man skal gå tilbage til en fuser. Der var altid en grundtil det ikke gik, og den forsvinder sjældent – typisk rakte følelserne ikke. Hvis en man møder den rette, så ER han ALTID klar! Men der er altid undtagelser til enhver regel, og skulle tingene have ændret sig, så du med kaffemødet, givet ham mulighed for at vise, at tingen har ændret sig.

  #21236
  Tintin
  Deltager

  Jeg ved godt, at du måske synes, at jeg er hård. Men personligt gider jeg ikke, at spilde min tid på en person, som ikke elsker mig. Det er livet for kort til, og kærlighed for vigtig til.

  Han kender dig. Han må vide, om han er glad nok for dig, og vise dig det i handlinger. Det er på ingen måde svært, hvis han er glad for dig

  • Dette svar blev ændret 4 år, 1 måned siden af Tintin.
  #21238
  chokoladefro
  Deltager

  Pryds.. du skal ikke kontakte ham. Bolden ligger hos ham. Jeg er ret enig i det Tintin skriver..

  Det er handling og ikke ord som tæller..

  #21239
  Pryds2018
  Deltager

  Kære Tintin
  Tak for dine beskeder, og for din ærlighed. Jeg reflekterer over det du skriver. Min mavefornemmelse siger mig bare noget andet.
  Jeg tror måske det bunder i, at kærligheden for mig, har næsten altid budt på udfordringer i starten. Men er altid endt med gode G lange forhold.
  Gad vide om jeg bør sadle om? Gad vide om det er derfor jeg ikke er endt med den eneste ene endnu. Hvis det altså findes.
  Jeg bliver heller ikke let forelsket og kærlighed skal også vokse på mig. Jeg har ikke prøvet den stormende forelskelse fra dag et, men det er vokset på mig.
  Jeg er ikke forelsket nu, men er nysgerrig og synes vi har så mange ting til fælles, at det ville være ærgerligt at smide det væk.
  Ville ønske han gav os en chance, for vi kunne se om vi kunne være noget. Jeg læser ham ikke, som du skriver. Det er ikke sådan han er som menneske eller sådan som han ser på mig.
  Han virker mere til at være bange, bange for at lukke nogen ind.
  “Ude af øje, ude af sind”
  Øv! Og av.

  #21240
  Eva Marie
  Deltager

  Altså snakker vi ikke KUN om EN UGE! Er der ikke noget med mænd og deres behov for kontakt. Jeg synes ikke der skal males fanden på væggen fordi der kun lige går en uge, og så bare riste manden total.
  Han kan jo være optaget af andre ting – og jeg har læst ( et sted) at mænd ikke går så højt op i at tælle dage.
  Og hvad med at du f.eks. i næste uge kontaktede ham? Kvinder kan vel også godt være dem der tager initiativ til kontakt?

  #21241
  Pryds2018
  Deltager

  Eva Marie:
  Tak for det, det er måske mere der jeg var. Tænkte mere om jeg burde kontakte ham. Altså skrive en SMS, med tak for sidst.
  Men kan huske jeg på et tidspunkt læste herinde, fra Martin. At mænd der er blevet brændt/har været i et dårligt forhold i mange år, ikke skal presses. Skal vide, at en ny kærlighed og relation til en kvinde, godt kan være rart og dejligt.
  Jeg ville så gerne lære ham bedre at kende. Se hvad vi kunne være. Uden for mange forventninger, uden at det behøver være hele tiden i kontakt.
  Jeg er bange for, at han er bange for et forhold er = et fængsel!
  Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal gribe det an.

  #21242
  Eva Marie
  Deltager

  Hvis han er bange for at et forhold er et fængsel, så er det bedste du kan gøre, at gå forsigtig frem – Jeg tror du vinder mere ved ikke at presse ham – Hvem siger at en mand ikke er interesseret bare fordi der ikke er konstant kontakt?
  Du kan sagtens skrive en sms med tak for sidst mm. – hvis han ikke lige svarer hurtig på den, så lad være med at skrive en mere – giv ham tid. Hvis han er interesseret i dig, så skal han nok komme – men lad det være i hans tempo. Jeg synes det er ALT for tidlig at lynche ham, bare fordi du ikke har hørt fra ham i en sølle uge 🙂

  Hvis man vender den om, så KAN det jo være at han venter på du tager kontakt – Mænd kan vel også være forsigtige og det kan jo også være ham der er bange for at skræmme dig væk.
  Vi skal passe på med ikke at stemple hinanden for hurtig:)

  #21243
  Pryds2018
  Deltager

  Jeg ville virkelig gerne kontakte ham. Måske han også bare er usikker- hvem ved.
  Jeg tror jeg må blive på min egen banehalvdel, da alle jeres og mine tanker kan være rigtige, men også forkerte. Det er jo i virkeligheden kun ham, der ved hvordan han har det.
  Jeg tror jeg bliver stående lidt- lidt i ro og giver ham plads til, at mærke hvordan han har det.
  Den kemi jeg mærkede, tror jeg simpelthen ikke på, at man kan mærke alene. Den mærkede jeg også første gang vi datede.
  Måske hører jeg fra ham- tænker egentlig at jeg gør. Han ved og jeg ved, at vi kommer til at se hinanden ofte. Så mon ikke han bare lige skal have lidt ro.
  Jeg håber og tror på, at mange mennesker er forskellige- især når det gælder kærlighed. Vi bør ikke smide alt væk, bare fordi det ikke går snorlige. Jeg tror ikke altid på den, som mange mennesker skriver herinde: Hvis der er tvivl er han bare ikke vild nok med dig.
  Hvis jeg havde levet efter den, havde jeg ikke været i et forhold nogensinde.
  Håber at nogen kærlighedshistorier kan ende lykkeligt, trods lidt bump på vejen 😉

  #21244
  lillehjerte
  Deltager

  For mig lyder det også bare til at han har benyttet sig af at du er tilgængelig. Hvis der havde mere i det for ham havde du allerede hørt fra ham i en godnat eller godmorgen hilsen senest morgen efter i så hinanden.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.