Nyt moralsk dilemma til tråden "hjælp"

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23591
  vaniljeis
  Deltager

  Hvis i har læst min anden tråd “hjælp” ved I at jeg er gået fra min eks, fordi jeg mødte en anden der gav mig alt det jeg savner ved min eks. Vi ses stadig og jeg fortryder ikke min beslutning.
  Nyt dilemma

  Vi skulle på ferie sammen her om et par uger. Vi skulle afsted 20 dage ud og opleve en masse ting på den anden side af jorden. Alt er betalt på forhånd. Han vil rigtig gerne afsted, selvom vi ikke er sammen fordi vi ingen afbestillings forsikring har. Så pengene ville. Are gå tabt. Jeg tilbød han kunne finde en ven at tage med som kunne købe min tur til halv pris. Til at starte med var han meget modarbejdende og nej, vi skulle bare afsted sammen og det blev jeg nødtil. Men jeg har ikke lyst med ham. Så da det gik op for ham at jeg virkelig ikke vil afsted og alle andre muligheder skal være lukket før jeg så meget vil overveje det, så spurgte han så nogen om de ville med. Men de kan ikke få ferie.. Så den eneste mulighed er et tage afsted med mig eller alene. Han vil ikke afsted alene..

  Han siger jeg er skyld i han mister en masse penge og selvf oplevelsen. At han synes vi skal tage afsted for vi er jo ikke uvenner osv. Men jeg har ikke lyst.. Men jeg burde nok gøre det alligevel for hans skyld, for jeg har sgu dårlig samvittighed. Han var overhovedet ikke åben for at sælge rejsen før jeg sagde at pengene bare måtte gå tabt. Nu vil min nye “ven” gerne med. Han er villig til at betale fuld pris for hans billet og gebyrerne for navneændring. Jeg har sagt til min eks jeg kender en der vil tage afsted med mig, men han er helt lukket for ideen. Hvis jeg skal afsted er det med ham og ellers skal ingen af os afsted.

  Min ven har så en plan. At vi siger til ham jeg kender en anden der vil købe begge billetter. At planen så er at min eks sælger sin billet til den nye og får alle pengene og jeg så bare lader være at ændre min. Jeg tænker det er en god plan, men også en meget moralsk forkert plan. Min eks er jo såret og helt uforståelig overfor det her.jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. Det jeg har allermest lyst til er at rejse med den nye og at eksen får pengene. Men min morale siger mig at jeg burde bide det i mig og tage afsted med min eks.. Hvad synes i?

  • Dette emne blev ændret 3 år siden af vaniljeis.
  #23594
  Eva Marie
  Deltager

  Du skal da ikke på ferie med X´en eller rejse med din nye ven – slug tabet af de penge 🙂 Det er de ting der sker i livet – og din X skal da slet ikke dikterer hvad du skal og ikke skal.

  #23597
  hexia D trix
  Deltager

  Hvor gamle er I?

  #23598
  Betinajason
  Deltager

  Min første tanke er hvor koldt du egentlig behandler din x. Har du virkelig indtil for nylig været forelsket i ham? At planlægge på den måde som du overvejer synes jeg er så koldt. Ikke et eneste sted skriver du om følelser, om hvordan han har det osv. Du snakker kun om penge. Kan godt være jeg er forudindtaget men altså..

  #23599
  lillehjerte
  Deltager

  Du er ude af forholdet og hvis jeg var dig ville jeg lade pengene gå tabt og lade x’en selv finde ud af det.

  #23603
  Aventura
  Deltager

  Jeg synes bestemt ikke du skal rejse med din ex. Det vil være dømt til at gå galt.

  Du spørger til det moralske i at din nye flamme tager med dig, og hvor I narrer din ex.
  Det lyder som enormt dårlig stil. Desuden er din ex nok såret lige nu, og han vil formentlig opdage det på en eller anden måde – hvorefter helvede vil bryde løs…
  Hvordan ville selv have det hvis du var i din ex’ sted og opdagede det ??
  Glem pengene og nyd tiden med din nye flamme.

  #23873
  vaniljeis
  Deltager

  updatw

  Jeg sagde til min eks at enten tager han afsted med en ven og ellers gør jeg. Han kunne så ik finde nogen at tage afsted med, så han fik refunderet det meste af sin flybillet. Han mistede 2000 kr. Min nye fyr bestilte en billet til samme fly og vi bestilte andre hoteller sammen. Jeg sagde til min eks jeg tog afsted med en anden og han er selvf sur og ked af det. Han har oprettet en instagram for at følge med, men blokerede ham derfra da jeg fandt ud af det var ham. Nu er rejsen med den nye ved vejs ende og jeg fortryder ikke et sekund jeg tog afsted med ham. Det har været fantastisk, vi har været enige om stortset alt, vi har oplevet en masse ting sammen. Nu er jeg også ved at være mættet på oplevelser og tanken om at skulle have været på den her ferie med min eks kan jeg slet ik holde ud. Jeg er super glad for mit valg af rejsepartner.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.