Nyt forhold …. incl bonusbørn. Har du det ligesom mig

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19831
  PBL
  Deltager

  Lidt fakta først : Min kone og jeg har kendt hinanden i 4 år. Vi blev gift i foråret og har hus sammen. Vi har begge børn fra et tidligere ægteskab, mine er voksne og studerer begge to. Hendes er 10 og 14 og bor her hver anden uge. Min kone arbejder 9 timer om ugen, grundet en gammel arbejdsskade. Jeg er selvstændig, og arbejder 50 timer om ugen.

  Som alle andre forhold, var vores et sandt fyrværkeri af kærlighed, sex, opmærksomhed i starten.

  Som tiden er gået, er forholdet gået død. Hun interesserer sig ikke en meter for mit arbejde, spørger aldrig ind til det eller tilbyder at hjælpe bare en lille smule.
  Efter sin korte arbejdsdag, smider hun sig på sofaen med sin telefon og sin kaffe – og telefonen bliver i hånden selv når vi har sagt godnat.
  Hendes børn gør som det passer dem, og når jeg prøver at opdrage på dem – går hun imellem, og så bliver vi uvenner. Eksempler på ting vi bliver uvenner over

  De tager 1-2 sodavand hver eneste dag. Jeg vil ikke have de tager uden at spørge, og jeg ønsker desuden ikke at de drikker hver dag. Min kone mener at “vi har vel købt dem for at drikke dem”

  Hendes børn har deres egen computer og telefon. Alligevel tager de fælles computeren og Ipad (og intstallerer alverdens spil), som om det var deres. Jeg siger”Lad vores ting ligge, og brug jeres egen”. Min kone mener “at det sker der vel ikke noget ved”

  Hendes børn tigger og tigger, og ved at hun altid giver sig. De tigger om penge, tøj, gadgets, dufte osv. Hun bestiller bare over nettet, og informerer mig først når det bestilte ER kommet hjem. Mine egne børn må kun få gaver ift budgettet, hvorimod gaver til hendes børn overskrides med rigtig mange penge.

  Jeg bruger vores eneste bil ifm mit arbejde.(mit firma betaler)
  Når hendes børn gerne vil noget, er hun straks klar til at lege taxichauffør for dem. Det har flere gange betydet at jeg har måtte sige nej til akutte opgaver, fordi min kone skal køre drengene over til en kammerat.

  Jeg føler mig som gæst i mit eget hus. Jeg bor i et bofællesskab, hvor jeg økonomisk skal bidrage med det meste – men ikke selv får noget ud af det.

  Jeg bliver ved og ved med at investere i vores forhold. Jeg overrasker med koncertbilletter, weekendture, blomster og andre spontane gaver. Men jeg får bare ingenting igen.

  Hun er konfliktsky, og vil aldrig tale nogen emner færdig hvis hun føler det har en snert af angreb mod hende.

  Nogen der har prøvet noget lignende, og fundet en god løsning på det?

  #19832
  Laerke
  Deltager

  Er det hende den flirtende kvinde du har skrevet om før ? Hvordan fik i løst det problem dengang ? Har du tænkt over at hun mon kan have narsissistiske træk/ borderline træk ? Det lader til at hun grundlæggende har svært ved at se tingene fra din side – også i det du skriver denne gang!

  #19835
  Laerke
  Deltager

  #19836
  Eva Marie
  Deltager

  Måske du skulle prøve at være mere “hård” overfor hende?
  Du skriver ikke noget om jeres deling af økonomi? Er det dig der bidrager mest?

  Nr. 1/ Det er DIN bil – og der skal du ikke finde dig i at hun skal køre børn mm. MED MINDRE det er aftalt med dig!
  Mit råd er: SIG DET TIL HENDE – SIG NEJ!!

  Hvis I har separat økonomi, så kan og skal du ikke blande dig i hvordan hun formøbler dem.
  MEN! Hvis I har fælles økonomi, så skal I være enige om hvordan de skal fordeles.

  Har I fælles økonomi – så få SEPERAT økonomi NU! Så kan det måske godt være hun kan lære at styre pengene mere fornuftigt, og du går ikke rundt og er frustreret over hendes dispositioners.

  Hvis forholdet er dødt, som du skriver – så GÅ DIN VEJ – afslut – Hvis du virkelig gerne vil hende ( måske har hun også gode sider) så skal du kræve at I finder en fælles løsning, så I kan holde ud at leve sammen og være i det begge to.

  Livet er for kort til at “nøjes”. Hvis kærligheden er væk – så kom videre med dit liv – du lyder som en skøn og kærlig mand:)

  #19840
  Kattemor
  Deltager

  Hvad siger hun hvis du fortæller hvordan du har det…?

  Hvis det var min partner så havde jeg pakket kufferten.. Det gad jeg simpelthen ikke.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.