Nye veninder søges online – men hvor?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18394
  UniktMenneske
  Deltager

  Hej,

  Har I kendskab til et site, hvor jeg kan søge nye veninder at gå i byen med? Jeg er 44 år og single, og jeg vil gerne udvide mit netværk med kontakter at tage ud med i weekenderne.

  Jeg har ledt på nettet, men jeg synes ikke rigtig, jeg fandt et godt site. Har I nogle ideer eller erfaringer?

  På forhånd tusind tak!

  #18395
  lillar
  Deltager

  Nu ved jeg ikke hvor i landet du befinder dig 🙂 men hvor jeg bor er der flere single netværk. Hvor man mødes til forskellige ting. Fredagsbar og mange andre ting. Har flere veninder der er med der. Som fortæller positivt omkring det. Og har fået nye venner på den måde

  #19570
  MartinK
  Deltager

  Hej

  Ja det kan være svært at få nye venner og veninder, uanset alder, men jeg kender i hvert fald et sted hvor mange andre, inklusiv mig selv, har fundet nye bekendtskaber og udvidet mit sociale netværk.

  Det er en dansk side, som hedder Boblberg.dk (Link). På siden kan man finde andre som også søger nye venner/veninder, eller måske en eller anden aktivitet. Siden er helt gratis at bruge, og de har flere tusind aktive brugere, så der er god chance for at finde noget eller skabe kontakten.

  Jeg har selv været ude på gåture, spille krolf, se film og hygge med en kop kaffe sammen med nogle nye mennesker som jeg fandt igennem siden. Mine erfaringer med at bruge siden har været gode og succesfulde. Jeg ved ikke om du har set siden før, men det kunne måske være et godt sted at lede.

  Håber det kunne hjælpe
  (-:

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.