Næste skridt? Er han overhovedet interesseret.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11824
  cari1403
  Deltager

  Hej 🙂 Jeg har brug for lidt hjælp.
  Jeg er en pige på 23, som sidst var i et forhold for over 3 år siden, så er ret rusten i forhold til hvordan man gør de her ting. Jeg kan mærke jeg mangler en i min hverdag – en at dele den med. Jeg er dog lidt bange, da jeg ikke vil have det skal ende ud som det sidste forhold jeg havde, for det var ikke godt. Men her for en måned siden prøvede jeg at oprette en dating profil. Allerede første dag var der en ret sød fyr som skrev til mig. Vi har skrevet lidt frem og tilbage og en dag spurgte jeg om vi ikke skulle skrive over sms i stedet, og det var han helt med på. Siden det har vi skrevet sammen et par gange, og det skal lige siges, det er mig der har startet samtalerne hver gang, og det er det jeg studser lidt over. Sidst vi skrev sammen var en uge siden, hvor vi endte med at blive enige om vi en dag skulle ud og have en enkelt sammen. Jeg vil gerne skrive med ham, men vi bliver jo ligesom nødt til at tage det skidtet videre og se om det overhovedet kunne være noget, men det irriterer mig lidt, at det er mig der skal starte samtalen hver gang, jeg gider heller ikke føle mig træls. Skal jeg tage det som han ikke er interesseret? Jeg ved han også har haft et svært forhold og måske holder sig tilbage. Men hver gang vi har skrevet har han virket interesseret, og det gør man vel ikke bare for sjov? Hvad skal jeg gøre? Bare lade den ligge og håbe på han skriver?
  Knus hende den forvirrede.

  #11827
  Tintin
  Deltager

  Jeg er enig. Der skal være en balance i tingene. Tit er mavefornemmelsen rigtig.

  #11830
  Zoe2
  Deltager

  Nej, det tror jeg ikke han er.

  Det er min erfaring, at der på datingsider er mange mænd, der kun er der for tidsfordriv. Formentligt fordi de allerede er i et forhold. Eller er ekstremt generte, er impotente eller har en tissemand på 5 cm. Eller……

  Alene oplysningen om at han kontaktede dig så hurtigt, tyder på et det er en tidsrøver du har fat i. Jeg tror de ligger og lurer på nyoprettede og måske uerfarne profiler, som de så kaster sig over. Hvor mere erfarne netdatere hurtigt vifter dem af som useriøse.

  2-3 mails frem og tilbage – så skal manden gerne komme med et forslag til at mødes.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.