Når mænd har det svært.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26379
  mulmi
  Deltager

  Kære brevkasse.
  Jeg står i den situation at min dejlige kæreste har det rigtig svært for tiden.
  Han kæmper rigtig meget med ting på hans læreplads. Der er problemer med manglende respekt og ordentlig opførsel. Det går ham sindssygt meget på og han føler sig ydmyget og lille i det firma. Hvilket resultere i at han svinger meget i humøret, fra vrede og frustration til trist og fraværende. Det er aldrig noget der går direkte ud over mig og han kommer tit og fortæller mig om hans frustrationer.
  Mit spørgsmål er, hvordan hjælper jeg min kæreste i denne situation. Hvordan hjælper man som kvinde en mand bedst? Så man hverken kommer til at lege mor eller træde på hans værdighed?

  • Dette emne blev ændret 1 år, 7 måneder siden af mulmi.
  #26382

  Hej mulmi

  Det er for mig at se en meget stor kvalitet, at han fortæller dig om sine frustrationer. Det er det vigtigste, du kan gøre. Lægge øre til. Og i langt mindre grad fortælle ham, hvad du synes, han skal gøre. Det kan jo være, at han gerne vil blive på lærepladsen, fordi det vil være svært at få en anden, eller fordi det er et sted, hvor man lærer meget. Så der kan jo være gode grunde til, at han lever med ydmygelserne, selv om han er max presset. Hvis du på et tidspunkt synes, at det bliver for meget, kan du jo sige til ham: ‘Hvis det var mig, så var jeg gået, men det er jo din læreplads, så du skal jo vurdere, hvad DU vil gøre.’ Og du kan jo også sige det allerede nu. Og du har måske endda sagt det. Så er der ikke grund til at sige det igen. Han har hørt det. Du skal ganske rigtigt passe på med ikke at blive hans mor/coach/brækspand. Så jeg vil også anbefale dig at dele det med gode mennesker, du kan være fortrolig med og ‘brokke dig’ over, at din kæreste er voldsomt påvirket af den dårlige behandling, og at det også smitter af på dig – indirekte. Men at du jo ikke skal give ham for megen dårlig samvittighed over at gå rundt og være ‘ramt’, men omvendt også har brug for at passe på dig selv. Det kan du netop gøre ved at betro dig til andre. Måske med hans billigelse. Måske bare overfor folk, du ved kan holde tæt, så han ikke lige pludselig bliver konfronteret med, at du taler med andre om situationen, hvis det kunne få ham til at føle sig udstillet og bagtalt.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.