Mødte ekskæreste i dag – 9 år efter brud.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21330
  Profilnavn
  Deltager

  For lidt over 9 år siden kom jeg sammen med en kvinde, i ca 4 mdr.
  Jeg stoppede forholdet, fordi jeg synes hun virkede ulykkelig og faktisk behandlede mig urimeligt.
  Dengang startede vores forhold, samtidig med at hun smed sin daværerne kæreste ud.

  I perioder har jeg tænkt på hende og fundet ud af at hun boede sammen med en anden mand og hun havde fået et barn.
  Jeg har selv fået et barn og vores børn er i samme alder.

  Jeg har ikke forsøgt at opsøge hende, men hun bor 100 meter fra min bedste ven som jeg ser tit og i dag skulle jeg hjem til ham, da jeg så hende og kaldte på hende. Hun stod med ryggen til og det virkede som om hun frøs i det øjeblik hun hørte jeg kaldte på hende.

  Hun kom over til bilen og jeg steg ud og vi stod og talte om stort og småt. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men hun virkede lidt glad for at se mig, men alligevel, så måske ikke. Lidt svært at forklare, men tror I, ved hvad jeg mener.

  Vi udvekslede de forskellige ting, man nu gør, når man møder en ekskæreste. Hun talte om hendes skilsmisse og hvorfor de blev skilt. Hun blev skilt for 6 mdr siden.
  Hun spurte ikke indtil om jeg boede sammen med nogen eller havde en kæreste.

  Vi stod nok og talte sammen i 10 minutter, da hun havde noget hun skulle. ‘
  Da vi var ved at slutte, spurte jeg om hun havde lyst til en dag at tage en kop kaffe. Hun sagde at lige nu, var hun ligeså fucked op, som hun var dengang, så lige nu, ville hun ikke. Så spurte jeg om jeg skulle ringe på, om et halv års tid og det synes hun jeg skulle prøve.
  Inden vi gik hver til sin, sagde jeg til hende, at hvis jeg ikke sluttede vores forhold pænt dengang, så måtte hun undskylde. Hun svarede at hun var fucked up dengang. Indforstået at hun godt forstod, jeg sagde stop.

  Men nu kommer det, som jeg har brug for hjælp til. Jeg bor sammen med mit barns mor. Vi er ikke kærester. Vi sover ikke sammen. Vi har ikke sex og har ikke haft sex siden vi fik vores barn. Vi har ingen konflikter. Vi skændes ikke. Faktisk bor vi sammen, alene for vores barns skyld.

  Jeg vidste allerede dengang jeg slog op, med min ekskæreste, at hende ville jeg ikke møde igen, for hun stjal virkelig mit hjerte. Jeg var forelske i den kvinde jeg bor med nu, men det forsvant på et eller andet tidspunkt, for 4-5 år siden. Hvorfor ved jeg ikke. Det skete bare for os begge.

  Nu sidder jeg og tænker på, om jeg skal ringe på om 1/2 år. Om at jeg ihvertfald skal have styr på min “forhold” til hende jeg bor med osv.

  Hvis min ekskæreste vil prøve igen, når hun har fået styr på de ting hun skal, vil jeg ubetinget sige ja. Men jeg bliver også nød til at have styr på mit eget liv inden, hun måske siger ja, til kaffe med mig.

  Jeg har ikke rigtig nogen spørgsmål. Det er mest tanker det her. Hvis jeg skulle stille et spørgsmål, så er det, om jeg skal ringe på hendes dør om 1/2 år.

  • Dette emne blev ændret 4 år, 4 måneder siden af Profilnavn.
  #21335
  lillehjerte
  Deltager

  Gider du virkelig bruge tiden på en der betegner sig selv som fucked up? Især hvis du har børn og skulle bruge krudt på fucked up?

  #21336
  lillehjerte
  Deltager

  Når hun bruger det udtryk tænker jeg også at hun gør alt for at skabe afstand og trække sig. Måske er hun heller ikke tiltrukket når hun siger sådan? Jeg tror bare du kommer til at bruge krudt på en masse du ikke bør gentage fra fortiden. Når man har barn så vælg de mennesker der giver dig overskud i stedet for.

  #21339
  Profilnavn
  Deltager

  Jeg har Intet at bruge en som er “fucked up” til.
  Det kan jo være det er en permanent tilstand hun er i

  En super positiv ting ved at have mødt hende er, at et spøgelse fra fortiden er forsvundet.
  Tror jeg har tænkt på hende, fordi hun behandlede mig så dårligt dengang.
  Så nu behøver jeg ikke tænke mere over det.

  Tror ikke jeg ringer på om et halvt år.

  #21340
  chokoladefro
  Deltager

  Nogen gange underligt hvordan nogle mennesker kan sætte sig fast i hukommelsen..

  #21341
  chokoladefro
  Deltager

  En anden ting er.. hvorfor spilder du dit liv ved at bo sammen med et menneske som du ikke elsker og ikke har noget med.. igennem så mange år..Det gør jo, at det bliver sværere for dig at møde kærligheden..

  #21344
  Profilnavn
  Deltager

  Ja, det gør det svære at finde kærligheden, men jeg gør det for min datter.
  Har tidligere mistet en søn og jeg vil give min datter en så perfekt barndom som overhovedet muligt. (ved godt det lyder vanvittigt)
  Men ekskæresten, var nok den person jeg allerhelst ville have haft, hvis min datter skulle opleve hendes forældre flytte fra hinanden.
  Tankerne har haft frit løb de sidste par dage. Det er ret svært at få styr på dem.

  #21349
  Tintin
  Deltager

  Jeg forstå ikke, at folk vil ønsker at give deres problemer svømmeundervisning.

  Jeg vil kun satse min fremtid på et menneske som er rigtig godt for mig.

  PS! Jeg har bestemt også en ex. som ikke var god for mig, men som jeg kæmpede og kæmpede for at få tingene til at fungere. Hun vil klart senge en stød i mit hjerte, skulle jeg løbe ind i hende, men så behøver jeg blot at tænke på, hvor utrolig skønt, naturligt og ukompliceret det var, da jeg efter hende mødte en fantastisk pige. Først da forstod jeg, hvor langt jeg havde været på afveje. Så jeg vil blot tænke op denne diskrepans, og det vil kurerer enhver lyst til at genoplive vores problemforhold.

  PPS! Det er lidt sjovt, at hun efter så mange år, fortsat er for “fucked up” til et forhold 🙂 Måske sukke du ikke give hende 6 md men endnu 9 år – eller 20 år for at være sikker.

  • Dette svar blev ændret 4 år, 4 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 4 år, 4 måneder siden af Tintin.
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.