Mødt fyr i byen

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9008
  manglersvar
  Deltager

  Hej.
  Jeg var i byen for to uger siden med to af mine veninder. Vi var på diskotek og dansede og jeg får øjenkontakt med en fyr og han begynder så at danse med mig, virkede rigtig sød. Det viste sig så at han er rigtig gode venner med en fyr, som min veninde havde skrevet med. Han er lidt af en player ham min veninde skriver med. Vi stod sammen på et tidspunkt og drengene siger pludselig om vi vil med til efterfest, jeg var sådan lidt “Øh det kan vi da godt”. Jeg skulle følges med mine veninder, så ville ikke tage hjem alene. Så vi tog med op i lejligheden, det var lidt mærkeligt men meget sjovt. Jeg var blevet lidt ædru der. Min veninde går så ind på værelset sammen med ham hun har skrevet med. Min anden veninde og jeg var ret trætte, så vi lagde os ind på roommatens værelse, som ikke var hjemme. Ham jeg dansede med kom ind og lå sammen med os, han lå ved siden af mig og jeg lå i midten. Pludselig kommer roommaten ind og spørger hvem vi er osv. så går begge drenge ind til min veninde ved siden af, som er sammen med ham fyren. Efter kommer roommaten igen, bare uden tøj på og siger han skal ligge i midten af os. Så kommer ham jeg dansede med ind og siger, hvis det er kan der sagtens ligge en herude på sofaen, så var jeg sådan “den tager jeg, hvis du har en dyne”. Han fandt en dyne og jeg lagde mig ud til ham. Det var sygt koldt i den lejlighed, så han kom hen og lå ved siden af mig. Han aede mig og prøvede sådan at skubbe mig ind til ham, så vi kunne kysse. Jeg prøvede lidt at sove i noget tid, men så begyndte han at ae mig i ansigtet osv. og så kyssede vi. Han sagde sådan at jeg havde en dejlig krop og at han gerne ville tættere på mig, sådan psykisk. Og så tænkte jeg jo at han gerne ville lære mig bedre at kende… Han tager min trøje og bh af.. og jeg tager hans af.. Han ville gerne mere, men sagde at det kunne jeg ikke. Jeg kendte ham slet ikke.
  Han fortalte lidt efter at for en måned siden slog ham og hans kæreste op og at jeg var sådan den første siden bruddet, hvilket jeg synes var sødt. Men det siger drenge vel altid? Han skulle tidligt op, så vi nåede kun at ligge sammen 1-2 timer. Vi tager tøj på og imens han går rundt og finder sine ting i lejligheden kommer han hen kun lige for at kysse mig og går så videre rundt. Det var meningen han skulle køre os hjem, men fordi vi var for sent ude af døren, kørte vi selv, så han satte os af. Jeg kyssede ham farvel og sagde “vi ses”, jeg erinder egentlig ikke andet vi sagde. Vi udvekslede ikke mobilnumre eller facebook eller yderligere. Hvilket er en skam… Jeg ved hans fornavn og fandt så ud af hvad han hed til efternavn, da det var det eneste hans venner kaldte ham. Egentlig vidste jeg ikke specielt meget om ham.
  De to ugers tid der nu er gået, har jeg faktisk tænkt ret meget på ham… Udseendemæssigt er han egentlig ikke min type, men han var bare ret sød og et eller andet må der jo være, siden jeg har tænkt på ham hele tiden. Jeg håbede meget på han ville have skrevet de løbende dage efter, men der kom aldrig noget. Nu er mit store spørgsmål så om jeg skal skrive til ham? Fordi hvis han ville have skrevet, havde han nok gjort det nu. Og hvis jeg skal skrive til ham, hvad skal jeg så skrive? Håber i vil hjælpe

  #9021
  lillehjerte
  Deltager

  Du finder ikke ud af om han er interesseret medmindre du skriver til ham. Du kan jo sige tak for sidst og invitere ham på en kop kaffe.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.