Mit liv et en soapopera!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22037
  Anette87
  Deltager

  Kære jer med alle de gode råd

  Jeg føler i øjeblikket, at jeg er med i en soapopera, så jeg efterspørger gode råd og perspektiver på min situation.

  Jeg har set lidt til en fyr, lad os kalde ham Lars. Lars og jeg har virkelig god kemi. Vi har lange dybe samtaler, og timerne flyver afsted, når vi er sammen. Jeg kan virkelig god lidt Lars. Samtidig kan jeg dog mærke, at jeg trækker os, når vi kysser, og at jeg ikke har lyst til at gå i seng med ham. Men altså, sød, dét er han!

  Som jeg vist har skrevet om herinde, har Lars også fortalt mig, at han har kontkt med en pige i Sverige. Det har jeg haft det lidt ambivalent med, men jeg har samtidig tænkt, “Nå ja, vi er jo også først ved at lære hinanden at kende”. Jeg har ikke helt kunne mærke jalousien i mig, selvom det har været lidt mærkeligt at vide, at han skriver med en svensk pige hver dag.
  Sidste weekend besøgte han pigen i Sverige. Jeg kunne i løbet af weekenden mærke, at det simpelthen blev for mærkeligt, så jeg valgte at skrive en lang og venlig besked til Lars om, at jeg synes, han skulle satse på svenskeren. Det blev han lidt ked, men jeg fornemmer også, at det er en lettelse for ham ikke længere at stå mellem to kvinder.

  Imens Lars er i Sverige er jeg til koncert. Her er der en fyr, der hiver fat i mig og siger: “Det er mig, der er Michael!” Michael er Lars’ meget gode kammerat, som han har snakket meget om. Og han har også vist billeder af mig til Michael, og så kunne Michael pludselig genkende mig der midt i koncerten.
  Efter koncerten byder Michael på en øl i baren. Vi har en lang snak. Han siger, at han godt kan forstå, at jeg har haft det mærkeligt med Sverige-situationen. Samtidig taler han også meget varmt om Lars. Vi taler sammen i en times tid.

  Næste dag får jeg en besked fra Michael på facebook. Han ville bare sige tak for igår. Og så begynder han at sludre videre om løst og fast. Det virker lidt mærkeligt, synes jeg. Men jeg svarer på hans beskeder med mange hyggelige spørgsmål.

  Korrespondancen er fortsat. Og nu har Michael – på en virkelig stille og rolig måde – indrømmet, at han føler sig tiltrukket af mig. Han har lyst til at date mig, nu hvor Lars har gang i hende svenskeren. Det har han dog lovet Lars ikke at gøre. Han håber da på, at han ombestemmer sig. Og han skriver fortsat til mig.
  Jeg synes, det hele er meget mærkelig. Det kommer virkelig bag på mig, at jeg har “slået benene væk” under Michael.

  Hvis Lars ikke havde været inde i billedet, ville jeg virkelig gerne drikke en øl mere med Michael. Han virkede som en sød fyr. Jeg er single i 30’erne, og jeg har lyst til at afsøge de muligheder, der opstår.
  Men kan jeg det? Er det ikke for mærkeligt? Jeg har ikke lyst til at være “hende den nemme, som alle vennerne har haft gang i”. Hvad skal jeg gøre? Skal jeg vise interesse? Skal jeg lade der gå noget tid?

  Åh, altså..

  #22038
  Eva Marie
  Deltager

  Altså Lars er da en nar! Du skal ikke lade dig køre rundt med af en mand der slet ikke er ” in to you” men som har dig som en slags forsikring, hvis nu det der Svenske ikke kommer til at gå……..Og du er oven i købet ikke sexuelt tiltrukket af ham…..Du skal videre…….og ja det kan da godt være med Michael hvis du føler kemien er der.
  Der er ingen andre der skal bestemme hvem du flirter med eller bliver kæreste med osv. Det er DIT liv 🙂

  #22039
  lillehjerte
  Deltager

  Det kommer jo an på om du skaber splittelse i deres venskab.

  #22041
  Anette87
  Deltager

  Lars mener selv, at han – på trods af svenskeren – har følelser for mig. Jeg ved, at han har bedt Michael om, at det ikke må udvikle sig mellem ham og mig. Michael skriver dog stadig. Nu er vi blevet enige om, at vi godt kan mødes på venskabelig vis 🙂

  #22042
  sissi
  Deltager

  Du skriver dit liv lige nu er en soapopera.
  Jeg tænker ikke Lars kan bede hverken dig eller Michael om noget som helst.
  Han har en svensk kæreste, tillige med han vil ha dig som stand by.
  Kæreste søde Anette 87, hvor er din selvrespekt?
  Hvis det udvikler sig med Michael, så gør det med god samvittighed.
  Ham Lars må da bestemme sig i raketfart.
  Han sidder jo med alle kort på hånden, og der sidder han jo godt og trygt på sin trone, mens du afventer om han siger: duer, eller duer ikke. 🤔

  #22043
  lillehjerte
  Deltager

  Personligt ville jeg undgå sådan en situation. For ja du er rodet ind i en soapopera. Selv ville jeg nok lede efter en potentiel partner et helt andet sted end i den flok.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.