Mister tålmodigheden

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3379
  ipswich
  Deltager

  Hej allesammen,
  jeg har datet en pige nu to gange og det endte med at vi kyssede sidste gang . Begge gange har vi mødtes på en Cafe og snakket i et par timer .

  Hun skrev forleden dag tak for sidst og det var hyggeligt . Vi skrev lidt frem og tilbage . Der går to dages mellemrum før hun svar og det irriterere mig enormt meget , da jeg ikke ved om hun interesserer sig nok i mig eller hvad det skyldtes at hun er så langsom til at svarer tilbage .

  Hvad er jeres holdning ?

  #3386
  Kattemor
  Deltager

  Jeg ville ikke regne med noget hvis der går to dage før hun svarer..
  I min verden er det mangel på interesse..

  #3389
  Sophia
  Deltager

  Det er ikke sikkert hun ikke er interesseret nok. Det kan faktisk også være modsat – en forkvaklet måde at spille kostbar på, fordi nogen kvinder tror at hvis de viser en mand de er alt for interesseret så trækker han sig, og hvis man har lavt selvværd og har læst for mange dameblade kan man tro det holder manden ved ilden (og det ser det jo også ud som om det gør lidt hos dig, når nu du skriver herind og det går dig på 😉 På den anden side kan det også være så overdreven, at du eller mænd netop mister interessen eller ikke orker spillet eller simpelthen mister lysten fordi hun ikke virker nok på. Jeg synes personligt det er ret overdreven med 2 dages pause ml. svar, men jeg ved også at nogen kvinder går så meget ind i det spil pga. vi bliver tudet ørene fyldt med ikke at være for mig på – men det lyder på ret overdrevent og barnligt. Hvor gammel er hun?

  Kan du ikke mærke om hun er så for alvor på når i er sammen? Hvordan oplever du hende i den sammenhæng?

  #3394
  ipswich
  Deltager

  Tak for svaret Sophia

  Altså hun er meget på når vi er sammen og det samme gælder hendes beskeder, de er lange. Det er bare enormt frustrerende at vente hele to dage på blot en sms. Man mister interessen og ginesten og samtidig ved jeg jo ikke om hun er intresseret.

  Jeg ved det ikke helt

  #3446

  Hej

  Jeg vil anbefale dig at undersøge sagen lidt mere. Du ville jo ikke blive frustreret, hvis du ikke var lidt vild med hende. Og når du er lidt vild med hende, så synes jeg, at du skal finde ud af, om hun rent faktisk gerne vil dig, men bare ikke er så hurtig (men dog lang) til sms-beskeder. Eller om det er en pæn måde at hold dig væk på. Eller – som det blev nævnt – en lidt forkvaklet at gøre dig mere interesseret på.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.