Mister han interessen?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12389
  SleepAlone
  Deltager

  Hej alle sammen!
  Siden sidst (mange måneder siden) og efter min skilsmisse er jeg kommet videre og har mødt denne her helt utroligt dejlige mand. Vi skrev sammen før skilsmissen gik igennem, har meget tilfældes, er næsten jævnaldrene (midt 40’ne) og tja, har begge børn fra tidligere ægteskaber. Vi interesserer os for de samme ting og glædes over det, livet nu engang har at tilbyde.

  Så langt, så godt. Fra at være ‘venner’ (dog har vi begge været interesserede, men der gik 5 måneder fra vi begyndte at skrive sammen, til vi reelt mødtes og endnu en måned og 4 dates, før vi bekendte kulør) – blev vi totalt forelskede. Vi har lige siden faktisk set hinanden næsten hver weekend – med og uden børn. Vi er så heldige at vores børn er fantastiske sammen.

  Alt er gået stærkt, synes jeg. Ikke at det betyder jeg ønsker at trække mig eller ikke vil ham på samme måde, men jeg er alligevel en smule skræmt over, om jeg så igen skal miste og har fået for hurtige følelser (= vil ende med at blive såret).

  Når vi er sammen er han utroligt kærlig. Kysser og krammer, fortæller mig at han elsker mig og også, at han har ventet hele livet på mig, ‘hvor har du været’ osv. Det er skønt at blive bekræftet og jeg har det på samme måde.

  Problemet er mere, når vi så ikke er sammen. Vi taler ikke meget sammen på telefon, hvilket nok mest er min skyld, da jeg ærlig talt ikke i forvejen taler meget i telefon. Vi skriver det sædvanlige godmorgen og godnat, men ellers sker der ikke meget aktivitet i løbet af dagen eller ugen – og jeg føler det bliver mindre og mindre.

  Er det sådan, at når mænd ‘har fået’, så mister de interessen? Det skal siges, at jeg faktisk lader ham være. Jeg er ikke den, der vil kræve opmærksomhed, jeg er glad, når jeg får den. Men jeg bliver igen bare bange for, at han er på vej væk. Er det følelsen og angsten fra min skilsmisse der spiller mig et pus?

  Når jeg så hører fra ham er det, at han elsker mig og glæder sig til vi ses eller lignende. Men det kommer sådan bare lige dumpende, som om han ‘lige kommer i tanke om’.

  Jeg har ikke nævnt noget for ham og vi har kun været kærester i et halvt år. Det er stadig et ungt forhold, men også derfor at jeg tænker, at det måske er lidt tidligt, hvis man næsten helt dropper kontakten i løbet af dagen. Eller hvordan har I andre kontakt til jeres kærester?

  Jeg vil så gerne bare stole på den følelse vi har, når vi så er sammen og når han kigger på mig og siger, at han synes jeg er helt fantastisk – at han så mener det og ikke dagen efter tænker ‘hun er alligevel ikke helt så fantastisk’. Eller at jeg er uinteressant, når den store stormende forelskelse har lagt sig (som jo naturligt sker).

  #12390
  lillehjerte
  Deltager

  hvad med at ringe til ham på et tidspunkt du regner med han godt kan være ved telefonen(nu han har børn) og så åben den med at spørge ind til om hans dag har været god? Kan godt sætte mig ind i behovet for den mentale pingpong. Tror de fleste synes det er rart at have en løbende dialog når man ikke kan være sammen i løbet af ugen.

  #12392
  SleepAlone
  Deltager

  Hm ja – men som sagt er jeg bare ikke den store telefon-snakker. Det er faktisk altid ham, der ringer til mig :/ Han ringede i forgårs fx, fordi han vidste, jeg havde haft en svær dag på arbejdet – men skrev først om det var ok, han ringede. Jeg har heller ikke brug for at vi sidder og taler sammen på telefonen i timevis eller hver dag, men mere at jeg mærker hans interesse i løbet af dagen. Men jeg vil bare heller ikke virke for needy og tænker måske også, at det er min hjerne der leger med mig? For når vi er sammen er der absolut ikke noget jeg er i tvivl om.

  Her til aften har han skrevet at han savner mig og glæder sig til vi ses i morgen med hjerter og kryds og slange nærmest 😉 Er det sådan, at når mænd føler at forholdet kører, så fokuserer de mere på andre ting?

  #12393
  Kattemor
  Deltager

  Jeg får næsten lyst til at ruske dig lidt…
  Du har en kæreste som siger han elsker dig.. Han ringer og skriver til dig når i ikke ses og du gør ikke noget til gengæld..

  Hvad med at komme lidt på banen og selv skrive og fortælle at du er vild med ham, og alt mulig andet sødt..

  Hvad er det mere du vil have.?

  #12394
  AnneM
  Deltager

  Måske får du blandet ordene needy og kærlig sammen. Der er ikke noget needy i at skrive: jeg savner dig/jeg glæder mig til at se dig. Det er helt naturligt at skrive sådan til hinanden i løbet af dagen.
  I kører lidt jeres forhold som et langdistance forhold, hvor I kun ser hinanden i weekends og jeg tror sådan et forhold kræver ekstra fokus på kommunikationen i den tid man ikke er sammen fysisk. Måske kan du prøve at Google langdistanceforhold og få gode ideer til, hvordan andre par holder kærligheden i live i de dage de ikke kan ses.

  #12395
  Aries
  Deltager

  Han lyder som en helt igennem sund og rask OG interesseret mand.
  Manden er genetisk kodet til at have fokus på at skaffe mad og slå fjender ihjel. Derfor er han ikke i følelsernes vold hele tiden som kvinder er.

  Nyd ham. Han er i den grad din 🙂

  Aries

  #12397
  Zoe2
  Deltager

  Hvorfor kan I kun ses i weekenderne?

  #12399
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg hæftede mig ved at du skriver: jeg gider ikke hænge i telefonen og at han skriver først og spørger om han må ringe. Jeg synes du har en ambivalens omkring det her her: for på den ene side vil du gerne have mere kontakt og på den anden side SKAL det være på din måde. 😉 Har du sagt du ikke gider hænge i tlf, siden han først spørger om han må ringe? I øvrigt skide sødt han ringer når du har haft en svær dag på jobbet. Han lyder da meget interesseret i dig, set ud fra det du beskriver. 🙂

  #12403
  SleepAlone
  Deltager

  Først og fremmest tak for jeres input 🙂 Det sætter jeg pris på.

  1) åhh jeg skriver skam til ham – og jeg skriver også uden han skriver. Jeg er vild med ham, og det ved han godt. Jeg er bare bange for, at jeg bliver FOR vild med ham og at han så mister interessen. Men når vi er sammen er der så absolut heller ingen problemer. Vi fortæller hinanden at vi elsker hinanden, at vi er vilde med hinanden, og vi kan ikke lade hinanden være for ikke at nævne, at vi har det fabelagtigt godt sexuelt.

  2) Det er ikke fordi jeg ikke ‘gider’ tale i telefon. Jeg har bare meget svært ved det. Og det er ligemeget hvem det er, jeg taler med. Det ligger i min opdragelse – er opdraget til, at man kun giver korte beskeder. Desuden er jeg faktisk et genert og ydmygt menneske og bange for at sige noget forkert. Det er nemmere når jeg sidder overfor andre, så vinder jeg lidt ligesom ved at jeg altid er i godt humør, har masser af energi og humor. Jeg ved bare ikke lige hvad den der telefon gør ved mig … og jeg tænker faktisk også lidt ‘hvad hvis jeg ringer på et dumt tidspunkt’ osv. Det er faktisk et stort problem for mig i forhold til nogle jobs, jeg har haft, hvor jeg har skulle ringe til folk. En slags ‘fobi’.

  Jeg vil rigtig gerne have kontakten når vi IKKE er sammen. Jeg går jo og savner ham. Men føler bare på en eller anden måde, at vi ikke er så tætte, når vi ikke er sammen. Tror måske det er fordi jeg gennem 9 år har været sammen med nogen 24/7 – og har glemt hvordan kæresteri er? Og samtidigt så har jeg det jo fint når jeg er mig selv eller alene med ungerne og laver andre ting.

  Men vi har været sammen her i weekenden med alle vores børn, og jeg ku bestemt ikke mærke, at han ikke vil mig yderligere. Tværtimod, faktisk. Så måske spiller min hjerne mig bare et pus engang imellem.

  Vi er sammen i weekender – når vi er børnefri, en også sammen med alle ungerne, når vi har dem. Heldigvis er de meget glade for hinanden og vi føler os meget heldige. Men vi bor 1 time væk fra hinanden og det er ikke så nemt at ses til hverdag pga ungerne.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.