Mindre nærvær og fysisk kontakt

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15641
  sommer2016
  Deltager

  Har længe ikke haft en kæreste og er nu i forhold med en fyr, som jeg har set gennem 8 måneder. Først for 4 måneder siden åbnede jeg op omkring, at jeg var forelsket i ham og for 2 måneder siden sagde jeg for første gang, at jeg elskede ham, han siger, at han også elsker mig. Da han har et stort behov for frihed ses vi kun 2 gange om ugen, så det er altid meget intenst, når vi er sammen. Synes vi alle 8 måneder har haft en enorm kemi både mentalt og fysik, men de sidste par gange vi har været sammen, synes jeg, at han har været mindre nærværende og haft behov for mindre fysisk berøring. Jeg har haft lyst til at spørge, om vi er ok, men ved også at det vil provokere ham, da han synes, at jeg nogle gange tænker for meget over tingene. Er det normalt i et forhold, at der på et tidspunkt er lidt dødvande i kemien?? Min bekymring går på, om vores forhold er på vej mod en ende. Vi har en forestående rejse, som jeg tænker, at han kun tager med på, fordi han elles vil miste en masse penge.

  #15642
  Hustruen
  Deltager

  Uf – kan godt forstå du bekymrer dig 😞 Aldrig rart når man fornemmer alt ikke er, som det plejer at være.

  Jeg havde samme fornemmelse for 3 1/2 måned siden, da min mand gennem 21 år pludselig trak sig ved fysisk berøring. Jeg valgte at spørge om der var noget galt, og svaret var desværre ja 😢 Han var blevet lun på en kollega 😱

  Jeg er af den overbevisning, at det er bedre at kende sandheden – lige meget hvor ondt det gør, fremfor at leve på en løgn 👍

  Måske du kan forberede en romantisk aften, og så sige noget i stil med: jeg elsker dig rigtig højt, men fornemmer vi ikke er helt okay, hvilket gør mig umådelig ked af det.

  Hvis han bliver sur over det, vil det undrer mig meget.

  Pøj pøj og rigtig god ferie ☀️🏖

  #15643
  lillehjerte
  Deltager

  Det kan være at han er ved at trække sig. Men det kan jo også være han har mere behov for at tale sammen end at kæle og have sex lige nu? Du kan måske sige til ham at du har lagt mærke til at det er lidt anderledes lige nu og om der er noget han har behov for at tale om eller om der er noget der fylder meget hos ham pt.

  #15644
  TinaE
  Deltager

  Du siger han har brug for mindre fysisk berøring. Betyder det mindre sex eller betyder det, at han generelt har mindre brug for berøring som ikke fører til sex?
  Og har I iøvrigt sex hver gang I ses ?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.