Min venindes kæreste er jaloux på mig

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16850
  Mars
  Deltager

  Hej med jer.

  Jeg er en mand midt i 30’erne, som netop har oplevet noget for mig usædvanligt.
  Jeg har en veninde som jeg for flere år siden har mødt til diverse fester. Der var nok en flirt mellem os i starten, men det eneste det blev til var tantekys og en enkelt gang lå vi i ske i min sofa, uden at der skete noget som helst andet. Hun hjalp mig også med at flytte en gang. Men jeg besluttede at jeg ikke ville noget seriøst med hende, udover at have en god ven. Faktisk er jeg lidt i tvivl om hun ville mere, eftersom hun er en person der altid udviser masser af begejstring og kærlighed til mange mennesker. Jeg har dog aldrig oplevet hende som løs på tråden overhovedet. Jeg har aldrig set hende sammen med nogen faktisk. Jeg er selv en meget tilbagholden person, så måske var der derfor der var en vis tiltrækning mellem os. Og egentlig har jeg stort set ikke set hende andet end til fester, med lang tid imellem.
  Men nu har hun så for noget tid siden fået en kæreste, som jeg kun har mødt et par gange.
  Jeg var så til en fest for nyligt, hvor de begge var. Der var gået lang tid siden jeg havde set hende og fik en kæmpe krammer, og en vis mængde begejstrede hvin fra hendes side.
  Var så efter noget tid til endnu en fest. Og igen bliver man mødt med store kram og begejstring.
  Til den sidste fest her tager han på et tidspunkt fat i mig og siger at han regner med at jeg er klar over at hun er “off limits” og at jeg ikke skal prøve på noget med hende. Jeg kan ikke huske alle ord der blev sagt. Jeg var helt paf, og vidste ikke hvad jeg skulle sige eller hvilken grimasse der passede. Så det blev til nogle halvkvaldte fumlende “ja” og “nej” svar. Lidt senere gik jeg over og sagde at der virkelig intet var at være nervøs for. Jeg var ret påvirket så havde svært ved at formulere noget mere fornuftigt. Men han sagde jeg skulle holde mig væk fra hende. Han sagde også at hun havde fortalt om vores fortid og at hun havde talt godt om mig. Eller noget i den stil. Kan ikke helt huske rækkefølgen, eller alt der blev sagt. Men det blev en smulle alfa-han, truende agtigt fra hans side.
  Det er svært ikke at blive revet med af hendes energi og jeg må da indrømme at man bliver lidt følelsesmæssigt beruset af det, og måske er det synligt, og kan opfattes som flirt. Måske er det en slags flirt, og jeg har overtrådt en grænse. Krammet for længe eller noget.. Jeg ved det ikke.
  Mens jeg skriver dette bliver jeg helt i tvivl om jeg ER interesseret i hende. Men uansset hvad ville jeg aldrig tage noget initiativ til noget så længe de er sammen. Så meget er jeg sikker på.

  Nå, men nu har jeg gået de sidste dage og tænk utroligt meget over om jeg skal skrive noget til ham fyren?
  Jeg kender ham ikke rigtig, og er ikke specielt interesseret i at lære ham at kende. Ikke fordi det er ham, men fordi jeg generelt ikke er interesseret i særlig mange mennesker. Desuden ser jeg dem så sjældent så det ikke rigtig giver mening alligevel.
  Jeg har mest af alt ondt af ham (og hende) og håber at han blev beroliget, men tvivler dog lidt. Jeg er også bare nervøs for at han vil modtage sådan en besked som en provokation eller på anden månde gøre tingene værre.
  Alternativt kan jeg bare ignorere det og prøve at undgå dem i fremtiden, hvilket nok ikke vil være svært.
  Eller måske begge dele.

  Hvad tænker I?

  #16851
  lillehjerte
  Deltager

  Hvad er dit eget første indfald?

  #16853
  Mars
  Deltager

  At skrive til ham. Men eftersom han virkede lidt truende så ved jeg ikke om han vil modtage det positivt. Men jeg var muligvis også lidt tøvende i mine svar, så måske derfor.
  Men jeg kender jo selv følelsen og det kan være svært ikke at reagere på måder man ikke selv er stolt af bagefter. Hmm.
  Jeg ved ikke engang om sådan en besked ville hjælpe særlig meget på mig selv faktisk, og jeg er absolut ikke specielt alfa han agtig, og ville nok aldrig tage fat i nogen på den måde.

  #16854
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker at du skal gøre din veninde opmærksom på problemet. Jeg synes ikke du skal svare ham igen(han får bare lyst til at bekrige dig endnu mere). Hvis hun har en typisk alfahan kæreste er det nok ikke kun dig han er sådan overfor. Hold øje med på sidelinjen om han isolerer hende. Gør han det er det sikre tegn på at hun er i en farlig relation.

  #16856
  Mars
  Deltager

  Tak for dit input.
  Ja du har da måske ret i at jeg ikke skal føle mig alt for speciel på den måde 🙂
  Men puha, det ville jeg virkelig helst gerne undgå. Det kan jeg slet ikke se der vil komme noget positivt ud af. Måske kunne jeg skrive til hendes bedste veninde som jeg også kender.
  Men så bliver det også bare alt for kompliceret.
  Nok bedre bare at lade det ligge så, selv om det er ret irriterende at det skal fylde så meget i mit hoved lige nu.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.