Min mands nye veninde

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11254
  postwoman
  Deltager

  Hej alle
  Jeg er kommet i besiddelse af jolousiens lille grimme ansigt i mit ellers dejlige nye ægteskab.
  Kort opridset :
  Vi har kendt hinanden siden Sept 14. Blev viet i Maj 15. Stor kærlighed med plads til hinanden. Vi er et par omkring de 50.
  Min mand træner big time og kom storsmilende hjem i Januar og berettede at nu havde han fundet en træningsmakker til mig. Jeg var ikke umiddelbart imponeret eftersom det var en kvinde…. bum bum. Det viser sig så at kvinden skal ” reddes” fra sit mentale kaos hvilket min mand beredvilligt stiller op for. Det resulterede i sms storm gange 100 mellem dem. Morgen, middag, aften. På et tidspunkt eksploderede jeg og spurgte hva der foregår….. Intet andet end at hjælpe et menneske der har det svært. HVilket jeg jo sagtens kan se ideen i.
  Jeg er ” venner ” med hende på fb og det fungerer rimeligt ok.
  Mit spørgsmål er om jeg i grunden finder mig i for meget ? Ville du acceptere deres daglige sms frem og tilbage ? Kan jeg tillade mig at bede dem skrue lidt ned for charmen ? Og vil det ende ud i at mib mand føler sig begrænset i sin hverdag / frihed ? Rent ud sagt er jeg Biiiiiiip træt af at høre om hende og hendes træningsresultater, kost, muskler, og bla bla bla så godt som dagligt.
  Bonus info : Jeg er ikke i tvivl om at min mand elsker mig ! Vi er gode sammen og vender ofte verden den rigtige vej uanset hvad der trykker. Han ved godt jeg har jalousifølelser i det her….og siger jeg tackler det flot og er et stort menneske….hmmmm. Sådan føler jeg nu ikke, hvilket lissom er selvsagt eftersom jeg skriver herinde… =|

  #11257
  Kattemor
  Deltager

  Uha…den ville jeg også have lidt svært med..men jeg tror jeg ville prøve at holde ud, for mon ikke det holder op ad sig selv på et tidspunkt..?

  #11258
  Beth
  Deltager

  Hej postwoman

  Opmærksomhed er dejligt og hvis man er kvinde og “i nød” er opmærksomhed fra en dejlig mand (din) ekstra dejligt. Og nogle mennesker har det måske sådan at der for dem ingen grænser er når de finder et lyttende øre. Det er meget svært at tackle for den der hjælper og endnu sværere at vikle sig ud af.

  En måde at forstyrre idyllen kunne være at du kom på banen. Gjorde dig synlig, starter at træne sammen med hende som din mand opfordrede til. Så vil det hurtigt vise sig om hun er lige så glad for din hjælp og i hvert fald er der en chance for at hun ser din mand som en del af et par, hvilket hun måske ikke gør i dag.

  Jeg er selv hjælper for et menneske i nød der ingen grænser kender. jeg har måttet mande mig op til at sige fra og det resulterer hver gang i surmuleri og afstand men især vækker det hendes forundring fordi hun slet ikke evner at forestille sig at jeg har grænser for hvad jeg kan for hun er syg og jeg er ikke. Det er en hundesvær situation.

  I din situation ville jeg være pissesur og rådvild. Og det er godt du fortæller din mand det. Accepter dine følelser og fortæl ham om det – det virker tusind gange bedre end at prøve at styre hans kontakt med hende. Stå uden at nedgøre dine følelser som er 100 % normale.

  KNUS
  Beth

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.