Min mand elsker mig ikke!?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12624
  Lolly
  Deltager

  Min mand og jeg har været sammen i 25 år, har 3 børn sammen med stor alderssprædning. vi har haft vores op og nedture, og jeg har for mange år siden været min mand utro i længere tid, men vi kom videre TROEDE jeg. Nu siger min mand, at han ikke elsker mig mere (kom frem for 1 måned siden), og hans hjerte er koldt. Han ved ikke, om han tør stole på mig, da han siger, at han har brændt sig flere gange. Det skal siges, at vi gennem længere tid ikke har været gode til at huske hinanden, og hverdagen har været for stressende, så vi ikke har taget os tid til hinanden. 🙁
  Jeg elsker min mand, og er slået helt ud. Tænker dystre tanker og græder meget. Kan ikke altid sove så godt om natten. (Vi har i 6 år haft hver vores soveværelse, da min mand snorker MEGET, og jeg sover let). Vi har haft meget mere sex denne ene måned, end vi længe har haft, men han får det skidt bagefter og føler han har svigtet sig selv. 🙁
  jeg forsøger at kramme, at kysse, at fortælle hvor dejlig han er, og at jeg elsker ham vildt højt. Han virker meget immun overfor mig, men føler sig smigret alligevel. jeg synes de sidste 14 dage var blevet bedre, men han siger der er også er mere ro på hjemme, men han ikke elsker mig stadig.
  Jeg bliver bare SÅ ked, når han siger det 🙁
  Det forvirrer mig også, når han “pludselig” er kommet sådan i vildrede mht. hans kærlighed overfor mig, for jeg synes ikke jeg har givet ham anledning til det?
  jeg foreslog ham, at han skal flytte for en tid, så han kunne få RO, som han gerne vil have, og han vil heller ikke så meget fysisk kontakt med mig, men han siger det ønsker han ikke, for det forvirrer børnene, og de bliver kede.?

  Hvad skal jeg gøre? Er han i “panikalder” /overgangsalder? Skal jeg bare tie stille og ikke sige jeg elsker ham o.s.v., og lade være med at røre ham? har virkelig brug for råd.

  #12625
  sissi
  Deltager

  Hvor lang tid siden er det, at du var ham utro?

  Hvor længe?

  Fik I talt helt ud – heeeeelt ud, om dit svigt dengang?

  #12626
  Eva Marie
  Deltager

  Lolly – først og fremmest så vil jeg sige at jeg føler SÅ MEGET med det – det er hjerteknusende når man bliver afvist af sin mand.

  Har du læst mit laaaaange indlæg her i brevkassen? Den omhandler hele min store ruchetur indtil min skilsmisse proces gik i gang – Her bagefter, kan jeg se så tydeligt at jeg lod mig køre rundt af min mand, som er midt i 40´erne, skulle realiserer sig selv ( overgangsalder, kald det hvad man vil) Der sker et eller andet med mænd når de når den alder…..har vi nu nået alt det vil skulle, er græsset grønnere hos naboen og meget mere….

  Jeg kender ikke jeres historie, andet end det du beskriver her….Men mit umiddelbare forslag, er at du kan få ham overtalt til par terapi, så I kan finde ud af hvad I kan gøre for at redde ægteskabet – For sådan her kan du slet ikke holde til at leve – tro mig, jeg har prøvet det på egen krop.
  Krammer herfra 🙂

  #12627
  Tintin
  Deltager

  Det er ikke overgangsalderen, men din utroskab som i ikke har behandlet. Ligeledes har du valgt ikke at have et elskovsforhold tol din mand. I sover hver for sig, og prioritere ikke tid sammen.
  Er kærligheden først væk, så er den næsten umulig at genfinde.

  Du ligger som du selv har redt. Overgangsalder er noget sludder. Var det mig, så var jeg væk for mange år siden

  #12628
  hexia D trix
  Deltager

  Hvad har du brug for?

  #12629
  Zoe2
  Deltager

  Tintin: Der står ikke noget sted, at de ikke længere har sex. Kun at de har hvert sit soveværelse pga hans snorken.

  #12630
  AnneM
  Deltager

  @Tintin, man kan godt have et meget aktivt sexliv, selvom man ikke sover sammen om matten. Til gengæld kan manglende søvn pga snorkeri dræbe selv det lystigste sexliv.

  Lolly, jeg tror faktisk din mand elsker dig med hjertet, men ikke med hjernen, for du har trampet på alle hans forestillinger om loyalitet, tryghed og tosomhed. Det lyder jo til han stadig tænder på dig og bliver glad for dine søde ord.

  Jeg synes du skal fortsætte med at erklære din kærlighed. Måske med tiden, vil alle dine søde ord nedbryde det forsvar han har bygget op. Men enig i, at jeg også tror terapi kunne være en god løsning for jer. Han lider åbenbart stadig alverdens kvaler og er splittet mellem sit hjerte og sin overbevisning om, hvordan kærester behandler hinanden. Han trænger nok til at få det hele bearbejdet. Desværre er din situation det lod man (u)bevidst trækker, når man begår utroskab. Der er altid stor risiko for, at man får ødelagt så meget tillid, at der desværre opstår uoprettelig skade.

  #12631
  sascha
  Deltager

  Du skal slet ikke gøre noget som helst. STOP dit desperate forsøg på at genvinde hans kærlighed. Og prøv at lytte til hvad han siger. hvis han ikke elsker dig mere, ja så elsker han dig ikke mere. Og jeg forstår godt han føler sig prostitueret og svigter sig selv, når han lader sig forføre af dig. Det er sex – og ændrer ikke på hans følelser.

  Han kan sikkert heller ikke overskue konsekvenserne her og nu. Det er en lang proces.

  Pas på du ikke mister dig selv, din selvrespekt og din værdighed!
  Læs Eva Maries tråd fra a til z – selv om din mand ikke er den utro part. Du vil kunne se, at hun også fortolkede alle signaler og gik ud af sit gode skind for at få hans kærlighed – uden held. EM er en stærk kvinde og har fået kæmpet sig op uden depression osv men langt fra alle kan tåle sådan en tur.

  Vil han skilles, må han gå vejen. Lad ham selv finde ud af det. Lad ham være og prøv at finde ud af, hvad du vil. Hvorfor valgte du at være utro? Hvad virkede ikke for dig dengang? Og hvorfor virker det nu?
  Hvis kærligheden er død – så står den ikke til at redde.mdu kan måske tvinge eller overtale ham til at blive, men det får du ingen kærlighed af – og den løsning bliver ulidelig for dig – lad ham gå, hvis han virkelig vil det. Stavnsbåndet er ophævet. If you love someone, set them free……

  #12632
  AnneM
  Deltager

  Alle ægteskaber oplever kriser. Sådan er det bare. Hvis et ægteskab skal blive til livslang følgeskab og kærlighed, så kræver det altså, at mindst 1 af parterne rækker hånden frem. I dette tilfælde er det efter min mening dig, der skal række hånden frem.

  At rigtig mange mennesker hellere lader egoet end hjertet styre, er den mest oplagte forklaring på, at så få mennesker i vores generation vil opleve livslang kærlighed. Hvis du vil ham, så må du altså være villig til at være den der løfter jer igennem denne krise. Det er dig, der har gjort skade på forholdet. Klart han ikke kan mærke sine følelser. Det ville jeg heller ikke kunne i hans sted.

  Hvis min mand er utro, så ville jeg da forvente, at han tager det tunge læs. Hvis ikke han gad det, så kunne det da aldrig komme på tale at bruge tid på at redde noget. Så var jeg klart den der var smuttet.

  EM’s historie kan slet ikke sammenlignes med din. EM og din mand er i samme båd. Ikke dig og hende.

  #12634
  lillehjerte
  Deltager

  jeg er langt henad vejen enig med sasha. Lad være med at presse en masse kærlighed ind i det når han reagerer kontra. Det ender i dårligt selvværd for jer begge.

  Tag i stedet for et fuldt stop og giv hinanden en pause a la separation. Det med at man vil skåne børnene er misforstået hensyn. De mærker godt hvis der er noget som ikke er som det burde være. Når I begge er faldet på plads vil der komme en større ro. opbruddet vil være der uanset om i går fra hinanden eller ej- det er bare spørgsmålet om det bliver en affære der gør det definitivt mellem jer eller om det er en beslutning taget i tide hvor i stadig kan tale åbent sammen.

  Jeg tror din mand elsker dig, men det er bare ikke på den måde længere som mand og hustru, som jeg læser det.

  Hvorfor ikke bare give hinanden fri nu og så åbne op på sigt for det I hver især har brug for- bare med nogle andre?(ved godt det lyder skræmmende nu, men en dag vil du tænke at det var bedre end at presse hinanden ind i noget som ikke længere fungerer).

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.