min kærste

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8157
  flemming2015
  Deltager

  Hej Martin og alle andre jeg er en fyr på 41 som er kæreste med en på 51.
  vi har været sammen i 3 år uafbrudt , og så gik jeg 9 måneder til mig selv og nu er jeg altså tilbage ! jeg elsker min kæreste over alt på jorden. problemmet er bare :
  jeg elsker sex, og kæleri og kysse og kramme. men det gør hun ikke på nogen måde.
  når vi har sex er hun total pasiv og ikke aktiv , når jeg kommer for at kramme hende eller kysse hende side med hende , så er det irreternde eller også er det for varmt eller andet, der er altid en eller anden grund til at vi aldrig sider og nusser og sådan , så i hendes øjne er det fuldstændigt ligegyldigt, men glemmer jeg at kysse hende farvel eller noget når jeg skal på job f.eks så er helvede løs.
  hun siger hendes søn og barnebarn betyder meget mere end mig og de får også 100% opmærksomhed. hendes vendinder besøger hun nogen gange , men jeg må ikke møde dem for hun siger hun vil have dem for sig selv ?? , hvad betyder det ? jeg snakker ikke med nogen til daglig , altså jeg har ikke en venne kreds jeg går ud med eller ringer til i ny og næ , kun min nærmeste familie. og så mit job. jeg viser min kærlighed hver eneste dag til hende altså kælent eller ved en gave eller andet, men hun viser kun sin rigtige kærlighed som jeg ser det , hvis jeg er syg eller kommet til skade ? jeg er lost – jeg ved ikke hvad jeg skal gøre , skal jeg flytte ? skal jeg lade være med at komme for at kæle eller hvad ? hvad skal jeg – jeg håber der sider en klog der ude imellem og kan give mig nogle råd… :/

  #8161
  Kattemor
  Deltager

  Du lyder som en sød kæreste..

  Jeg havde nok ikke klaret at have en kæreste som hende. Jeg har det som dig og havde ikke accepteret en kæreste som ikke var kærlig over for mig..

  Er du sikker på at hun elsker dig..? Taler i om det.?

  Kunne det være en ide at du tog væk et stykke tid, feks 14 dag, og så kunne hun mærke efter om hun virkelig ønsker at være sammen med dig..

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.