Min kærlighed

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11359
  auch01
  Deltager

  For snart ca et år siden mødte jeg K. Jeg blev meget forelsket og “afhængig” af K efter vi havde ses i ca 6 måneder. Jeg konfronterede ham med mine følelser og derfra gik det langsomt ned af for vores forhold. Derfor valgte vi at stoppe det ca 2 måneder efter. Han har ikke lyst til at have en kæreste, fordi han ikke føler, at han kan give mig alt den tid det betød.

  For ca en måneds tid siden begyndte han at skrive til mig igen. Det var fint nok, men jeg holdte ham på afstand, da jeg godt vidste, at jeg måske stadig var glad for ham. Jeg lod vær med at se ham.
  Men så blev det Roskilde Festival og selvfølgelig løb jeg ind i ham. Han sagde han havde savnet mig virkelig meget. Jeg var vildt fuld og vi endte sammen, hvilket endte ud i, at jeg så ham vær dag under Roskilde. Han gjorder stadig de ting jeg blev skuffet over sidst (ingen strøm på telefon osv), men jeg må nok bare indse at han aldrig kommer til at ændre sig.
  Igår var jeg hjemme hos ham. Han havde købt sushi til os og det var virkelig virkelig hyggeligt. SÅ man kan på en måde godt sige det er startet forfra. Indtil videre har jeg det fint nok. Jeg er ikke lige så forelsket i ham som jeg var sidste gang vi sås, men de følelser skal nok komme tilbage.

  Hvad skal jeg gøre piger? Er der en måde hvorpå jeg kan få ham kun for mig selv? Nu har jeg jo lidt chancen igen, når han har taget meget initiativ til at få mig igen.
  Han er ikke ligefrem typen der nyder at tale om tingene, så jeg skal på en måde for ham til at ville mig hundered procent ud fra mine handlinger, hvis i forstår 😉
  Jeg ved godt man ikke kan tvinge forelskelse frem, men er der metoder hvorpå jeg kan påvirke ham i den retning! 🙂 HJÆLP – jeg vil så gerne ha ham!

  #11361
  Kattemor
  Deltager

  Skynd du dig at pakke din kuffert og kom væk..

  Intet er anderledes end sidste gang og det ender helt sikkert på samme måde..
  Find du hellere en kæreste som virkelig vil dig.. vi en mange som har prøvet det med liiiige at smutte tilbage til x-er og det gamle ordsprog “gå aldrig tilbage til en fuser” er som regel meget rigtigt i den situation..

  #11362
  Tintin
  Deltager

  Der er nogen piger og mænd, som elsker dysfunktionelle forhold, hvor de kan føle smerte og være ulykkelige, mens de bruger al deres tid på at analysere og brokke sig.

  Så er der de piger og mænd som har det godt i et givende forhold, hvor alle er den meste af tiden.

  auch01 tilhøre den første gruppe. Du ønsker en hulemand og ikke en julemand!

  #11369
  AnneM
  Deltager

  Du skal bare være dig. Du må gerne være den bedste udgave af dig selv, sålænge du bare er dig. At prøve at være noget andet, hvor du gætter på, hvilken type kvinde, han ser kærestepotentiale i, er en dum strategi. Det bliver hurtigt et fuldtidsjob og det tærer meget på selvværdet ikke at blive elsket for den man er.

  Hvis ikke han vil dig uden du skal lade som om, så er han ikke kærestepotentiale for dig. Jeg synes det lyder lidt respektløs at du ikke lytter, når han siger han ikke vil i forhold med dig. Jeg synes du skal lytte til ham og så gøre op med dig selv om du så vil risikere igen at få følelserne i klemme forgæves. At han ikke vil i forhold med mig gør ham jo ikke til en skidt fyr. Faktisk synes jeg godt om at han er ærlig overfor dig. Det virker dog som om du ikke er klar til at respektere at han kun vil hygge med dig og ikke binde sig til dig.

  #11387
  auch01
  Deltager

  Men jeg sagde højt og tydeligt til ham, at jeg ikke ville se ham, hvis han ikke ville noget fast. Det var hans valg at kontakte mig igen alligevel – så er det ikke nærmere ham der ikke respekterer mine følelser, hvis han ikke har skiftet mening?

  #11389
  auch01
  Deltager

  Alle er imod at jeg giver ham en chance til? Jeg var virkelig virkelig glad for ham og det er altså ikke fordi jeg elsker dysfunktionelle forhold

  #11412
  sascha
  Deltager

  Så er der jo ikke andet for, end at du spørger direkte, om tingene har ændret sig for ham for du er stadig kun til kæreste tingen. At du gætter og håber hjælper jo ingen ting.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.