Min kæreste kalder mig MOR

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7305
  forvirretkvinde
  Deltager

  Hvad fanden er nu det

  #7306
  forvirretkvinde
  Deltager

  Hvad fanden er nu det 😀 min kæreste igennem 1 1/2 år er begyndt at kalde mig mor.

  Vi har været sådan lidt On off. Men vi har endelig fået det til at køre med hjælp.

  Men nu kalder han mig det. Vi bor ikke sammen. Jeg vil gerne, men han vil ikke. Det ville han ihvertfald ikke for 3 mdrs tid siden. Fordi han ikke føler sig klar.

  Andre der har prøver at blive kaldt for mor og hvad betyder det ? :DD

  #7312
  Tintin
  Deltager

  Mor – LOL. Nedtur. Hvordan kan man tænder på sin mor 🙂

  Du må finden et sødt kælenavn til ham. Hvad med Prutte-karl eller Bæ-Frans?

  #7314
  forvirretkvinde
  Deltager

  Hahaha på en måde sys jeg det er sødt 🙂 haha. Jeg er begyndt at kalde ham for far hahahahaha. Men hvorfor han mon gør det ? :/

  #7315
  Sidsel
  Deltager

  Du er nødt til at fortælle lidt mere for at vi kan råde dig.

  #7317
  Salamina
  Deltager

  Hvorfor spørger du ham ikke bare, hvorfor han kalder dig mor?… Det er vel det mest nærliggende, at svaret må komme fra hestens egen mule.

  For resten ville jeg i samme moment fortælle ham, at jeg ikke betragter det som et kompliment eller sødt. Men det kan du jo ikke sige, hvis du synes det er sødt. Men jeg ville formidle, at jeg ikke brød mig om det, fordi jeg ikke ville bryde mig om det. Jo, hvis jeg lå med vores fælles og netop nyfødte på fødestuen kunne jeg nok synes det var meget sjovt/sødt, at han kaldte mig mor, ellers ikke.

  Men jeg har nu ALDRIG oplevet en kæreste/mand kalde mig for mor. Jeg kender heller ikke andre kvinder, der har oplevet det. Men nu kender jeg så ikke hele Danmarks- og hele verdenens kvinder. Såehh, hvad ved man.

  #7321
  Tintin
  Deltager

  Hvorfor?

  Hvis du var top sexet, så ville hans kælenavn vel afspejle dette.
  Hvis du var top klog, så vil dit kælenavn vel afspejle dette.
  Hvis du var sportsglad, så ville kælenavnet afspejle dette.
  etc.

  Det tyder på, at han er begyndt at opfatte dig, som sin mor. Når han ser på dig, så tænker han på sin mor eller en reservemor!!!!

  Hvorfor skulle han ellers bruge betegnelsen? I har jo ingen børn sammen!

  Jeg vil virkelig tænke mig om, hvis det skete for mig. På overfladen virker det harmløst, og måske lidt sjovt. Det er fint at man går og hygger sammen, men IMO gælder det om at holder begæret og flirten kørende. Uden det er man alene venner, og forholdet forbi.
  Man ser mange der “våger op i et forhold” hvor kun venskabt er tilbage, og gnisten/begæret forsvandt i dagligdagen og venskabet.
  Hygge er fint, men det sikre ikke gnisten. Nogle gange kan det slå den ihjel.

  Man skal betragte den anden som en streg, en tiger, en sexpartner ……

  De begreber man bruger har det med at afspejle virkeligheden og skabe selv virkeligheden.

  Da overborgmester Frank fik tilnavnet Farlige-frank, så definerede det ham. Får en pige øgenavnet Billige Bente, så vil mange tænke på hende som sådan, selvom der måske ikke er hold i øgenavnet.

  Hvem vil på en hot elskovstur med mor? Ikke jeg. Men sådan er vi jo så forskellige. I længden tror jeg ej heller din kæreste vil!

  Jeg vil frygte at gnisten/begæret forsvinder, til fordel for at man venskab (og morfølelse :), og at han tager dig for givet, i den forstand at han ophøre med at score dig, men blot kommer hjem til mors frikadeller. Om 10 år fortæller han dig, at gnisten er væk, og han har forelsket sig i hende den lækre på kontoret. Fordi hun tænder ham for vildt.

  Hvis jeg var dig, så ville jeg virkelig se på mig selv, og overveje om jeg flirter nok med ham. Om jeg er “sexet” nok eller tøffer rundt i Crocs og træningstøj.
  Jeg vil også overveje om din kæreste er typen som søger en mor, og derfor ikke der typen som bevidst arbejder for at bevare gnisten. Er han ikke dette, så vil jeg bringe emnet op, og fortælle, at det er vigtigt, at I arbejder med at bevare gnisten. F.eks. en bytur, weekendture, blomster, middage etc., som både du og ham vel og mærket tager initiativet til på skift.

  Go røv, og Go weekend herfra til mor og far
  (eller var det bedstefar og bedstemor :)))

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.