Min eksmand kom lige forbi

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18299
  hjerte
  Deltager

  Hej alle
  Jeg mangler et par råd håber i vil give jeres tanker med på vejen. Lidt forhistorie.
  Jeg blev ligesom mange andre herinde forladt af min mand igennem 20 år. ( gift 121/2)Han fik nyt job og i løbet af 5 uger lige efter vores kobberbryllup ville han skilles. Uden at ville snakke om det overhovdet. Jeg fattede ingenting. Han nægtede at kommunikere, en uge efter fandt jeg ud af han havde forelsket sig i en gift kollega som ville forlade sin mand ligeså. Jeg fik et chok af rang. Jeg smed ham ud, fik vores hus gjordt klar til salg,det blev solgt ved første fremvisning. Jeg fik delt alt uden hans hjælp. Jeg boede der i et halv år selv med mine store datter og mange besøg af søn og barnebarn der hjalp mig igennem.
  Min datter flyttede så til sin far der havde fået nyt og jeg fandt en lille lejlighed og kom igennem det hele med hjælp fra psykolog mm. Det skete for 3 år siden.
  For ca 1 år siden kontaktede han mig så igen. Kollega havde aldrig forladt hendes mand. Og min eks havde sluttet det. Sagde han.
  Jeg var meget forbeholden, men tænkte det ikke kunne skade at vi fik talt ud og fik en ordentlig dialog
  Vi har talt meget sammen det sidste år om alt andet end skilsmissen óg hvad det handlede om. Han vil mig gerne siger han, elsker miig, det ved jeg da men han har lukket ned for sine føelser og er Tom for ikke at blive såret.
  Han vil opleve med mig, Ligge tæt, spise sammen og vil have et forhold igen. Vi har dog kun haft sex en gang, da han jo ikke kan mærke sig selv. Men ved ikke, syntes det er svært når man ikke har fortrolighed og meget samvær til at bygge noget op og få nærvær. Han arbejder stadig samme sted og har aldrig fri da han er selvstændig ved siden af. Så vi ses ikke så meget. Men han ringer hver dag.
  Men det er som om han ikke vil slippe mig. Men alligel ikke vil mig 100 %. Hvordan dælen skal jeg forstå dette.
  er der nogen der har erfaringer med dette.

  #18300
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror at hvis han ville dig seriøst igen, så stod du højere på hans prioritering. Jeg tror at den sætning med at “det er svært at mærke sig selv eller anden” er et lidt brugt men vagt udtryk i pæn indpakning for at man ikke kan se sig selv sammen med vedkommende.

  #18302
  Eva Marie
  Deltager

  Dont go there! Du har være der og du bliver bare såret igen. Tænk på alt det du har gået igennem pga. hans forelskelse. Så ville hun ikke gå fra manden alligevel, så er HAN såret og trøster sig med nr. 2, DIG!
  Du er jo startet forfra, så hvorfor så køre tilbage til en mand der ikke kan “finde sig selv” og bruger dig som trøsteklud.
  hvad så hvis I finder sammen igen? Så skal du måske igennem endnu en “skilsmisse” når han forelsker sig i en anden kvinde igen?

  Kør videre med dit eget liv. Find en mand der sætter pris på DIG, og som du ikke skal være trøsteklud for…en der kan give dig alt den kærlighed du fortjener – ikke den vat arm ( ja undskyld) der forsøger at køre dig ned i et hul igen……

  #18303
  Tulippa_1970
  Deltager

  Enig med Eva Marie. Det havde været anderledes, hvis han havde valgt hende fra, fordi han fandt ud af, at han stadig havde følelser for dig og havde begået en fejl.

  HUN fik kolde fødder og valgte ham fra, og nu er du pludselig god nok igen.

  Det har du ikke fortjent, og det bliver aldrig godt tror jeg, for tvivlen vil altid ligge i baghovedet af dig “hvad nu hvis hun ikke havde valgt ham fra”……….

  Vælg dig selv og en mand der har dig som førsteprioritet.

  #18304
  Tintin
  Deltager

  “Men det er som om han ikke vil slippe mig. Men alligel ikke vil mig 100 %.”

  Hvis han ville dig 100pct. så var du ikke i tvivl.

  Nu må du tage ansvar og sætte grænser. Melde klart ud.

  #18305
  hjerte
  Deltager

  Tak alle sammen, jeg tænker præcis det samme.
  Jeg meldte klart ud, han sagde han ville mig, men det var svært lige nu. Men han vil finde en løsning.
  Jeg tænker tiden ikke vil gøre det bedre, det vil stadig være svært. For vi starter jo samme sted.

  #18307
  Aries
  Deltager

  Ord er intet værd. Handling viser de reelle hensigter og ægte ønsker!

  Aries

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.