Min brors kammerat

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19274
  mette93
  Deltager

  Hej

  Jeg søger nogle gode råd i forhold til, hvordan jeg skal handle i den her situation! Min 3 år yngre bror har en jævnaldrende kammerat, som jeg ikke rigtig kan slå ud af hovedet. Jeg har snakket meget med ham i forbindelse med arrangementer som vi begge har været til. Min opfattelse er, at der har været noget i luften, og derfor er jeg blevet nysgerrig! Vi har ikke kysset, men blot sendt lange blikke og store smil til hinanden. Jeg har efterfølgende ansøgt ham på Facebook, og skrevet til ham. Vi holdte samtalen kørende indtil han pludselig ikke svarede mig. Herefter har jeg så fortalt min bror det hele, som virkede okay med, at jeg er lidt lun på hans kammerat! Men han har bedt mig om, at afvente for at se om kammeraten ville fortælle ham noget. Der er intet sket i to uger, og de har overhovedet ikke talt sammen siden, at jeg skrev til kammeraten. Lige pt. føler jeg mig som en dårlig søster, men samtidig har jeg lyst til at finde ud af, hvad han vil. Kan jeg tillade mig, at skrive igen? Kan jeg tillade mig at være ærlig overfor ham, og sige jeg var nysgerrig? Og at min bror godt ved det? Jeg vil på ingen måde ødelægge deres forhold, men det er jo svært at styre hvem man synes er sød 🙂

  Hilsen en fortvivlet kvinde 🙂

  #19275
  Tintin
  Deltager

  Jeg kan ikke se at du er en dårlig søster!

  Det har reelt ikke noget med din bror at gøre. Du behøvede ikke spørge ham. Ved at spørge ham, skal du forholde dig til hvad han synes.

  Både du og kammeraten er selvstændige mennesker, som din bror ikke bestemmer over.

  Kan I lide hinanden, så der det jo fint. Mangler kemien er der ikke sket noget skade.

  Kort sagt skal du gå i kødet på din brors kammerat. Du skal da tage initiativet. Hvorfor risikerer, at der ikke sker noget, hvor der kunne have været sket noget.

  #19277
  Gniske
  Deltager

  Mener heller ikke, du her noget problem i forhold til din bror.

  Men på det beskrevne, virker din brors ven ikke specielt interesseret. Han har sendt nogle smil og lange blikke, men har nu stoppet korrespondancen, ikke nævnt det for din bror, og intet er sket i to uger.

  Jeg tror ikke, du ødelægger deres forhold, men kan selv komme nogle akavede situationer i fremtiden, hvis du skal være sammen med dem begge (hvis du altså går i kødet på vennen, og han ikke er interesseret).

  Men det kan være det værd måske….

  #19279
  mette93
  Deltager

  Tak for jeres svar 😊 Jeg har besluttede mig for, at høre ham om, hvorfor han ikke svarede på min sidste besked. Hertil var hans svar, at der ikke var noget galt men, at han bare havde glemt det. Han beskrev det som “ude af øje, ude af sind” mentalitet. Istedet for, at lade det drive mig ud, hvor jeg ikke kan bunde har jeg besluttet mig for, at tage kontrollen og spørge stille og roligt ind til ham, og hele situationen. Det er ihvertfald det bedste for mig! Det kan godt være, at der opstår akavede situationer fremover, men vi er begge voksne mennesker og forhåbentlig kan vi finde ud af det 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.