Meget forvirret og ved ikke hvad jeg skal gøre..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15878
  Kimmie
  Deltager

  Så jeg bliver kontaktet af denne her fyr jeg havde noget med for 2 år siden. Han vil gerne se mig igen. Vi har så set hinanden og hygget og virkelig haft en god kemi. For to år siden havde vi noget sammen i 4 måneder, inden det stoppede.. Denne gang har vi snakket om at vi vil prøve igen og han siger at han godt kan lide den måde jeg er på, vores kemi og tror vi er gode for hinanden.. Jeg bliver så bare meget forvirret, når jeg så har været på ferie i en uge og kommer hjem, hvor jeg skriver dagen efter Hej og starter samtalen, som ikke varer så længe.. Han har ikke skrevet til mig endnu og der er gået 3 dage. Jeg synes måske at det er ham der skal skrive nu, for stadig at vise overfor mig at han er interesseret og tager initiativ. Jeg har før snakket med ham om at hvis vi vil det her, så skal der tages initiativ fra begge sider. Han var fuldstændig enig, men vi snakkede også om at vi begge havde travlt med arbejde. Vi nåede lige at se hinanden 1 gang inden jeg rejste udover de 3 andre gange vi har sås. Vi har haft kontakt i 2 mnd.

  Skal jeg skrive og lade hver med at tænke over hvem der skriver osv.. Eller skal jeg vente og se om han tager noget initiativ, nu når det var ham der skrev til mig og ville prøve igen. Udover det var det ham der stoppede det sidste gang.

  Det skal også siges at vi har hinanden Snapchat. Her sender jeg lidt fra hverdagen til alle dem jeg snapper med inkl. ham. Her ser han lidt kontakt fra min side. Måske jeg skal stoppe det lidt, for at han så skriver? For så kan han se at jeg ikke har givet ham kontakt?

  #15879
  Hustruen
  Deltager

  Den er ikke nem… Jeg tror, jeg ville afvente hans respons. Du har jo skrevet til ham een gang, så afvent og se, om ham svarer eller ej.

  Jeg ville give ham 1 måned til at svare i, og hvis han ikke skriver, ja så vil jeg mene, han ikke er lige så interesseret som dig 😞

  #15880
  Kimmie
  Deltager

  Ja.. Men forstår bare ikke hvorfor man kan skrive de ting, som hentyder til at man har lyst til at prøve igen. Han skrev også at han syntes det sidste gang var uafsluttet.. Hvis man ikke mener det, hvorfor skriver man det så?😒

  #15881
  Hustruen
  Deltager

  Tja – mænd er nok bare lidt tvetydige en gang imellem – desværre…. Men prøv at vent og ser, hvad der sker 👍 De uopnåelige er jo mangegange mere interessante, end dem der selv springer ind i ens farv 😜

  #15882
  Kimmie
  Deltager

  Jeg tror også at det som irriterer mig mest er, at hvis han ikke skriver igen, så har jeg brugt “tid” (igen) på ham og sagt ja til at prøve.. og det tog ret lang tid for mig at komme over ham sidst. Ikke fordi jeg er forelsket i ham denne gang endnu, for har virkelig passet på mig selv.. Men det er bare irriterende at have brugt tid på en, som viser sig at være nøjagtig den samme som sidst..

  #15883
  Hustruen
  Deltager

  Kan godt følge dig 👍 Men det er vel heller ikke interessant at kende en, som ikke er så pokkers interesseret… 😳

  #15884
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror jeg vil levere mit svar lige ud ad landevejen og uden indpakning, så du ikke spilder din tid på noget som ikke gør dig godt:
  Han lyder som en klassiker indenfor de mænd der lover en masse bare for at få det han vil have; sex. Hele beskrivelsen lugter langt væk af en kvindeshopper. Jeg tror du gør bedst overfor dig selv i ikke at forvente at han holder fast i det I talte om. Han er en fej hund der har leget med dit hjerte, vil jeg tro. Hvis jeg nogensinde skulle opleve sådan en fej (m)and igen ville jeg nok når han så skrev igen noget tid igen(fordi han tror jeg sulter efter ham- og på et eller andet tidspunkt skriver de jo igen fordi de er så dumme at de tror de kan få noget på den dumme igen)ville jeg vælge at ignorere ham.

  Jeg tænker du giver ham alt for meget vished ved at dele dine billeder med ham. Han fortjener slet ikke opmærksomheden når han behandler dig sådan hvor han er on and off- og tilmed denne gang er han velvidende om at det var svært for dig lyder det til. I skraldespanden med ham- han er ikke det værd- han spiller bare på det som du tror du vil have. Desuden vil du nok ikke have en relation til en som er så fraværende i sin kommunikation og uden respekt for dig?

  #15886
  Kimmie
  Deltager

  Du har så meget ret! Men vil så gerne bare skrive til ham for bare at få af vide hvad der sker og på den måde glemme ham.. Men omvendt vil jeg ikke skrive til ham, for det er ham der startede med at skrive til mig og han skal vise såååå meget af sig selv.

  Men tror først jeg kan komme videre hvis jeg får af vide fra ham hvad han tænker, men vil ikke virke desperat eller noget. Synes bare at jeg fortjener den fulde sandhed denne gang

  #15887
  Kimmie
  Deltager

  Det mærkelig er også at de ting vi har snakket om, så er det ham der har spurgt ind til det. Fx.: hvad synes du det her skal føre til, har du lyst til at vi prøver igen og giver det en chance, vi tager det stille og roligt og skal bare lærer hinanden at kende osv osv

  #15888
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg er bange for at det bare er playertricks han har brugt. Jeg tror desværre ikke du får ham i tale, hvis det står sådan til som jeg tænker det lyder til. Han lyder ikke til at være værd at vente på. Du fortjener en rigtig mand. Mit råd: ring/kontakt en anden mand du er tiltrukket af og spørg om I ikke skal gå ud at spise og nyd det omend det bare er i venskabeligt lag(mit budskab er: brug tiden på at nyde livet- det er for kort til at vente på vattede mænd som bare vil bruge en).

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.