Meget forvirrede

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #27534
  pige26
  Deltager

  Prøver igen. Lagde opslaget forkert op

  Jeg har i halvanden måned set min kollager fast, han er 12 år ældre end mig og har et kompliceret forhold til hans ex som han har et barn med. Vi søger begge ikke en kæreste, da jeg ikke er det sted i mit liv og han har selv rigtig mange ting at bøvle med. Men vi nød hinandens selvskab og havde god Kemi og sex. Vi sex snappede også en del. Det var altid ham der skrev til mig om jeg kom forbi.

  Vi havde ikke snakket om vi var bollevenner eller noget. jeg var i byen en dag og så spørger jeg ham om jeg måtte være sammen med andre og han skrev at det gør jeg bare. Synes stemingen blev lidt mærkelig efter det. Men han skrev alt var fint. Men så blev jeg syg og så blev han syg, så vi sås ikke i 2 uger. Vi Sex snappede 2 gange på de 2 uger og så ligepludselig så ghostede han mig på snap. Han åbnede dem ikke og Han ignorere mig totalt på arbejdet og kunne engang kiggede mig i øjenene. Der gik en uge hvor jeg ikke kontakte ham. Men så skrev jeg en sms til ham, ikke fordi jeg var sur, men fordi at jeg gerne ville afslutte det på en ordneligt måde, fordi vi skal trods alt arbejde sammen og det vi havde var godt.
  Men den sms har han heller ikke svaret på.

  Men nu snakker han både til mig og kigger meget på mig henne på arbejdet. Men har stadig ikke hørt fra ham i 2 uger og har heller ikke skrevet en besked direkte til ham. Har sendt snaps ud, og dem åbner han nu. Jeg er ikke såret men mere chokerede over, at han bare ødelagde noget der var så godt. Det fungerede skide godt for os begge 2 og vi var på bølge længde. Han kunne godt have skrevet et eller andet. Sidder med den følelse om det er mig, som har gjort noget galt eller om der forgår noget ting hos ham.

  #27547

  Hej

  Jeg synes ikke, du har gjort noget forkert. Du ender i en klassisk uafklaret situation, fordi kvinder ganske ofte er meget mere lige ud af posen end mænd. Du spørger ham, om du gerne må se andre, nu hvor I ikke har aftalt, hvad I er. Jeg vil vædde min gamle hat på, at han har fået ejerfornemmelser omkring dig, selv om I ikke har nogen aftale om, hvilken status I har i hinandens liv. Men… han lader som ingenting og siger, at det ikke gør noget, du skal da bare ses med andre. Det tror jeg ikke, at han mener. Jeg tror, det har såret ham, men af en eller anden grund vil han ikke blotte sig og komme til at fremstå svag, fordi han rent faktisk har noget i klemme følelsesmæssigt. Og hvis han begynder at have forventninger (om at være ‘eksklusiv’) til dig, så kunne du jo begynde at formulere ønsker og behov, han ikke har lyst til at imødekomme. Han slås jo med et kompliceret forhold til eksen, så måske er han lidt overfølsom over for krav fra kvinder, der er tydelige i spyttet, eller som han ikke kan styre, eller som han føler sig domineret af. Jeg gætter bare.

  Jeg tror, at han undlader at svare dig, fordi han lige skal have styr på sine følelser og også markere over for dig, at han ikke er afhængig af dig… lidt sølle, for han kommer faktisk til at afsløre, hvor meget han faktisk føler for dig, men bare på en kikset måde. Og samtidig får han jo demonstreret, at det betyder mere for ham at skjule sine følelser for dig end at være ærlig omkring dem. Så går der nogle dage, og så kommer han sig måske lidt over det hele og finder tilbage til sit gamle jeg. Og derfor er han pludselig venlig og imødekommende igen. Hvilket du naturligvis finder underligt, fordi du selv spiller med mere åben kort. (Det er de færreste mænd, jeg er stødt ind i, som fortæller kvinder, at de også er sammen med andre kvinder. Eller spørger om det er okay).

  Så… jeg synes ikke, du har gjort noget forkert – ud over at være meget ærlig med dit spørgsmål omkring at se andre, når I nu har et uforpligtende forhold. Set i forhold til at være ærlig og åben, er det jo dig, der gør det rigtige – melder ud. Og du giver ham dermed mulighed for at forholde sig til, hvad han har lyst til. Det bliver han tydeligvis ramt af og prøver at lade som ingenting. Men da han straffer dig med tavshed, er det dig, der kommer til at ende med en skyldfølelse. Det behøver du efter min mening ikke. Du er jo ikke sat her på jorden for at gøre hans liv nemmere, men for at følge dine egne lyster – og så spørge respektfuldt til ham, du dater, om det er okay at se andre, når I nu ikke har noget fast forhold.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #27552
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes også det lyder som om han har ejerfornemmelser og derudover lyder det som magtdemonstration fra hans side. Han tillader sig at ignorere dig lige indtil han ikke gør, for at se om han stadig kan have dig. Det er ikke spor kærligt. Men virker tværtimod manipulerende.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.