Masser af Sex…..det var noget vi havde som nyforelskede

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16652
  kiwi
  Deltager

  Hej alle brugere, har I et godt råd til mig? Det handler om sex, eller mangel på samme.
  Kan jeg/vi gøre noget for at få sexliv hvor begge parter er aktive og kan give og modtage. Hvordan ser jeres sexliv ud?

  Min kæreste og jeg har været sammen i 2,5 år og er begge over 40. Vi har købt hus sammen, og har begge relativt store børn fra tidligere forhold. Hver anden uge er vi børnefri, så vi har masser af kærestetid. I det daglige trives vi rigtig godt i hinandens selskab, og virker lykkelige.
  Da vi mødte hinanden, stod der sex på programmet hele tiden, og sommetider 2-3 gange dagligt. Min kæreste havde en sexualdrift der virkelig var enhver mands drøm. Lyst, liderlig, initiativrig og ofte sjov spontan sex.
  I dag ser hverdagen noget anderledes ud når det handler om sex.
  Sex er KUN noget vi har når hun har lyst (2-3 gange om måneden), dvs jeg kan ikke tænde op under hende.
  Hun ignorerer elegant alle kærtegn og komplimenter, og rører ikke intimt ved mig selvom vi sover nøgen. Hendes hånd kommer ikke længere ned end til brystkassen. Spiller jeg op til noget frækt, får jeg “narrefisse-kommentarer” som…..“ i morgen skat, der skal jeg kneppes af dig”, og “uhhhh din frækkert, vi skal da vist snart elske vildt” men når så tiden så er inde har hun nye undskyldninger klar. Årsagen er tit at hun foretrækker at bruge tiden på sin telefon end samvær med mig. Telefonen følger hende 24-7, også i soveværelset. Enhver kommentar om telefonen omfattes af hende som en krigserklæring og et angreb på hendes “frihed”. Jeg oplever at jeg må falde i søvn “alene” mens hun er aktiv på sin telefon.
  I tankerne er jeg ved at køre træt i at lægge op til sex, jeg opnår jo aldrig noget alligevel. Jeg bruger mange kræfter på ikke at lyde som en mand der tigger, selvom der jo i virkeligheden det jeg gør.

  At hun har mistet lysten til sex tvivler jeg stærkt på. For før hun mødte mig var hun flere gange i swingerklub, og det er efterhånden blevet en fast “weekendvane” for hende at bringe swingerklubben op til diskussion. For mig er swingerklub for dem som har “masser af sexoverskud i hverdagen” hvilket jeg ikke mener vi har. For det andet mener jeg swingerklub kun er for dem som kender hinanden virkelig virkelig godt – altså par som har været sammen i en del år og som derfor trænger til at få fornyet sexlivet. For det treide har jeg ikke den store lyst til at løbe risikoen for jalousi, eller andet der kan skade parforholdet. For selvom swingerlivet tit forsøges at eventyrliggjort, har alle medaljer en bagside. Jeg mener vi burde have nok i kærligheden/sexlivet med os selv. Det skræmmer mig meget at hun vil swingerlivet SÅ meget, men ikke vedligeholder det hun har lige foran sig?
  Gennem en gammel profil på datingsiden “SCOR” har hun fundet en pige som hun nu skriver med over SNAP chat. (snapcchat skjuler al korrespondance) Hun fortæller de skriver om pigesex og swingerklub. Det bekymrer mig at hun bruger tid på at skrive og sende billeder med en fremmed, og det bekymrer mig at jeg i bund og grund ikke ved hvad der foregår. Min bekymring preller fuldstændig af på hende.
  Hun har et par gange sendt frække billeder til mig når jeg har haft en nattevagt, men når man kan se billedet er taget i dagslys og hun fortæller at hun egentligt havde taget dem til sin veninde på snapchat – ja så daler glæden lidt.

  Gode råd til at rette op modtages med tak 🙂

  #16654
  AnneM
  Deltager

  Jeg har ingen gode ideer til en løsning, men jeg faldt over noget i din tekst, som måske skal have lidt opmærksomhed:
  Du skriver: ” For det andet mener jeg swingerklub kun er for dem som kender hinanden virkelig virkelig godt – altså par som har været sammen i en del år og som derfor trænger til at få fornyet sexlivet.”

  Jeg tror ikke din kæreste ser swingerlivet som du gør. Hun ser ikke, at det er noget man gør, når man er kørt fast. Hun ser det derimod som et naturligt krydderi. Jeg tænker, hun ligenu keder sig seksuelt, og for at blive den sprudlende sexgudinde hun var, må hun genoptage swingerlivet. For hende er det en livsstil. Hun er til åbne forhold.

  Om du kan rumme hele hendes seksualitet ( det åbne forhold), ved kun du.

  #16656
  Laerke
  Deltager

  Er hun vred på dig eller er der andet i hendes liv der gør, at hun flygter ind i den telefon og i kontakten med den anden kvinde ? Hun lyder jo til at være helt afhængig af sin telefon og det dermed skaber en afstand til dig ? Måske har hun svært ved at indgå i nære forhold ? Og / eller lider af sexafhængighed el lign ? Har i fra starten fået defineret hvordan jeres parforhold skal være ?

  #16658
  kiwi
  Deltager

  Hun er på ingen måde vred på mig, men så snart hun får et øjeblik er hun straks fraværende med sin telefon.
  Det skaber kun splid hvis/når jeg tager emnet op til debat. Det har jeg gjort mange gange i gennem tiden, men til ingen verdens nytte…..i morgen vil hun alligevel have glemt det, og kører videre i samme spor.

  Til AnneM : Hmmm, sådan har jeg aldrig tænkt det. Du har måske ret. Pt. ville jeg slet ikke kunne rumme det. I fantasien virker det fint, men derfra…..ellers tak. Har du prøvet det?

  #16659
  AnneM
  Deltager

  Nej, jeg har aldrig prøvet swingerlivet, men jeg har tidligere i en kortere periode levet i et åbent forhold. Idag lever jeg i et lukket forhold.

  Din kæreste har en meget åben seksualitet, og måske hverken du eller hun tænkte over, at seksualiteten også skal passe sammen, før man er et match. Det er ikke nok, at det føles skønt at være sammen i og udenfor sengen. Værdierne, grænser og behov skal også helst stemme overens.
  Som det ser ud ligenu efter din beskrivelse, så er det nok dig, der kommer mest på arbejde ved at skulle udvide dine grænser, for jeg tror ikke hun kan eller vil gå tilbage til et normalt samliv. Hun har jo fået åbnet for noget, det lyder som om hun ikke er færdig med at eksperimentere med.
  Set i bakspejlet, forventede du så, at hun ville forandre sig, når I blev et par? For egentlig har hun jo fra start vist dig hvem hun var. Hun har ikke holdt det skjult for dig og hun taler stadig med dig om sine seksuelle drømme, hvilket viser mig, at hun hviler ret stærkt i sin seksualitet. Jeg tror ikke du kan stille noget op. Det er sådan hun er. Ihvertfald lige der, hvor hun er i livet nu.

  #16660
  Go Happy
  Deltager

  Jeg kan desværre heller ikke bidrage med et godt råd. Tror som andre, at det handler mere om hendes seksualitet og mindre om et fravalg af dig – Selvom jeg godt forstår, at du føler dig afvist og tvivlende på hendes lyst til dig.

  Kunne hun være afhængig af det kick sex med en ny og ukendt partner giver? Det kunne forklare hendes lyst i starten, og hendes mangel på samme nu. Hun finder måske sex kedeligt og tænder ikke længere på dig, som nu er en velkendt partner – der skal mere til, for at hun mærker begæret. Derfor kan hun godt elske dig, men I virker til at have forskellige værdier seksuelt – desværre…

  Omkring brug af mobil, så synes jeg hendes behov for at leve gennem den lyder voldsomt. Det var nok en kamp jeg ville tage…

  Du lyder til at være rummelig, og jeg synes også du har forsøgt at nå hende med det blide. Måske savner hun, at du siger fra for alvor. At du fortæller hende, at dine grænser bliver overtrådt, og at du føler du kæmper alene for nærhed og tid sammen i jeres forhold.

  Har du spurgt hende om hun trives med jeres hverdag og det sex i har? Om hun kan forstå dine behov og ønsker, og om hun har lyst til at bidrage til en ændring, der tilgodeser jer begges behov?

  #16663
  lillehjerte
  Deltager

  En sådan partner havde jeg mistet respekten for. Hendes opførsel er ikke normal. Jeg havde også afsluttet forholdet. Jeg synes også det lyder til at hun har trukket sig og bare venter på at du gør det forbi med jer. For mig at se træder hun på dine grænser og lukker munden på dig hver gang du prøver at få igennem at noget her ikke går godt. Vil du virkelig glemme dine egne grænser og være tilskuer til det længere?

  #16681
  kiwi
  Deltager

  Til AnneM : Om jeg forventede hun ville forandre sig når vi blev et par. Det enkle svar er ja.
  Vi har begge tidligere været gift, og vi har hver i sær oplevet hvordan et parforhold kan blive kvalt hvis det ikke vedligeholdes. Mangler man opmærksomhed og kærlighed i sit forhold, ja så kan utroskab og eksperimenterende sex give en lille form for kompentation for dette. Min opfattelse har fra start altid været : Hvis jeg gav hende al den opmærksomhed og kærlighed (falder mig helt naturligt) så forventede jeg helt klart at swingerlivet var afsluttet kapitel. Måske var/er jeg for naiv.

  Til Go Happy :
  Angående hendes telefonforbrug. Kampen er som at slå i en dyne eller tale til en dør. Hun sidestiller sin telefon med retten til at eksistere og være ligeværdige.Hun forsvarer sig hver gang med at jeg da selv bruger min telefon hele tiden. En sammenligning der er helt ude af propertioner. Jeg har forsøgt at tale til hendes for fornuft mange gange…..resultat : jo hårdere jeg går til hende, desto længere går der før hun veksler et ord med mig.
  Synes du har mange gode pointer/syn på sagen i dit indlæg.

  #16684
  jydinden
  Deltager

  Jeg har en veninde som igennem mange år har frekventeret div swinger – SM klubber osv. Derudover er hun aktiv på diverse sex – chat og datingsider og derfor er tlf klistret til hende. På mig virker det som en afhængigheds form. Det bærer ikke præg af noget med dybde men en konstant jagt på næste sex fix og dermed næste grænse der skal brydes. For mig når jeg læser dit indlæg er din kæreste jo allerede utro med veninden – sådan ville jeg ha det. Hendes relation er sexualiseret og ikke noget der bruges i relationen til dig – den tilhører hende. Jeg tror du vil skulle ud i at bryde dine grænser for at gå med hende ud i en konstant afsøgen og afprøven og du giver jo allerede svaret at det har du ikke lyst til. At stække hende tror jeg ikke du får noget ud af hun vil finde afløb anyway.

  #16685
  lillehjerte
  Deltager

  Kiwi jeg forstår slet ikke at du finder dig i det. Drop hende.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.