Mangler forståelse

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8776
  chrisifruty
  Deltager

  Hej
  Jeg mødte min kæreste for 4 mdr siden og alt gik hurtigt, efter 4 dates er jeg næsten flyttet ind hos ham.
  Han har en masse rigtig gode kvaliteter han er varm, kærlig og samtidig en rigtig mand.
  Men efter kort tid fandt jeg ud af han havde et forhold til sin eks kone (de har været sammen i 8 år) De ses i ny og næ, en tur ud og shoppe og en kaffetur. Jeg er ikke vant til man har forhold til exer og da de ikke har børn forstår jeg det ikke. Hun gik fra ham. Han siger de bare er venner og at det ikke altid behøver ende i at man er uvenner. Hvilket jeg har valgt at acceptere, selvom det ikke er nemt. Han er i deres fælles hus og alt der er minder om hende. Jeg vil ikke sætte mig imod de ting han har fra hende (ting fra brylluppet eller lign.) det har desværre gjort mig usikker på nogle fronter så som sex.
  Han kaldte hende skat, hvilket er meget helligt for mig, kontronteret ham med det og det er derfor stoppet.
  Han siger han ikke er så sexuel og derfor ikke har behov for sex generelt mere end en gang eller to om ugen, da det ellers kan blive kedeligt. Han nyder når jeg tager undertøj på, men det har og vil jeg ikke gøre hver gang, jeg må også være nok.

  Nu er der så kommet en ting der går mig på, facebook han liker alle mulige sider med flotte damer i undertøj og bare en masse oppustede piger. Det gør jeg føler mig utilstrækkelig og vi er derfor ikke venner derinde mere, da min selvtillid daler af det. Han siger det bare er en drenge ting og det vil han have lov til, det jo bare hygge med vennerne. Det sjove er bare at ingen af hans venner liker det, eller er medlidlem af de sider. Hans venner har alle koner og børn, han siger jo det er det han selv vil, men har svært ved at se en far i ham når man gør så barnlige ting.
  Kig dog på side 9 pigen eller se lidt porno, men del det ikke med alle der kan se det.
  Eferhånden gør det så undt at se han er medlem af en masse grupper, at jeg mister min lyst til at gøre mig lækker og fræk for ham, for jeg bliver jo aldrig dem på billederne.
  Jeg kan ikke få ham til at forstå det, han synes bare jeg er jaloux.

  Kan man få ham til at forstå? jeg nægter ham ikke at kigge, bare ikke ligge en masse op og måske sætte forkus på at prøve at forstå mig istedet for at blive irriteret.

  De sidste uger har det taget til med mængden og jeg kan ikke lade vær med at tænke, er det ham jeg skal være sammen med når han ikke prøver at forstå det. skal han være far til mine børn når han ikke forstår det her hvad så i fremtiden? når jeg siger noget bliver han kold og irriteret på mig, han siger du skal bare hvile i dig selv og vide det ikke betyder noget.

  Altså er det mig eller pigerne på facebook du vil tænker jeg.

  Nogle gode råd til hvad jeg skal gøre for at han forstår mig?

  #8777
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg forstår godt du er frustreret. Facebook er up in your face omkring hans gøre og laden. Måske har han altid været sådan lidt grænseløs og åben, men derfor mener jeg godt man kan være det med mådehold- især når det gør dig ked af det. Hvis han ikke kan det må du nok erkende at sådan er han og at du enten må affinde dig med det eller forlade ham.

  Men jeg forstår godt at det gør dig ondt med al hans liken af andre kvinder og sære grupper. For dig forstyrrer det jo energien i jeres relation fordi du måske føler? at du skal forholde dig til en masse konkurrerende rivalinder? Eller hvad føler du omkring de og dem han liker/samt hans eks kone?

  Er det også sådan at han har bryllupsbilleder hængende af eks konen? hm måske var det på tide at han satte dem væk, hvis han vil have en ny kvinde som gerne skulle finde sig til rette med ham.

  #8780
  chrisifruty
  Deltager

  På et plan ser jeg dem mest som en lyst han har og en anden rivalinder, jeg måler mig med dem.
  Det også derfor han ikke forstår det, han mener det jo bare et billed og du burde hvile i dig selv nok til at ikke lade mig gå på af det.

  Han har ting fra brylluppet, men kun et enkelt familie billed med hele familien og hende. Så det ikke in your face på samme måde. Har lært at leve med det nu. Men alle kvinder ønsker vel deres mand ser dem som den frækkeste og lækrese kvinde og det føler jeg mig ikke som.

  Han har jo svært ved konfrontationer, tænker om det kunne være en idé at lave et brev, så den kan synke ind stille og roligt, hvor der ikke sidder en og stirre på ham?

  Han har så mange af de kvaliteter jeg leder efter, men hvis han ikke vil gøre mig glad, når han ved det gør mig ked af det, så er det svært at se en fremtid.

  Nogle gode ideér til hvordan jeg for fortalt ham min frustration, hvor han måske forstår det? uden at tage det som en angreb?

  #8782
  hexia D trix
  Deltager

  Der er, for mig at se, ikke andet at gøre end at fortælle om de følelser det vækker i dig. Er hans reaktion, at du er for følsom, at du bør kunne bla bla ……. ønsker han sig tilsyneladende noget andet af en kæreste end du kan give.

  Dermed bliver jeres forhold en skyttegravsstilling, hvor I graver jer ned på hver jeres påstand …. meget ødelæggende.

  I er nødt til at finde en løsning, hvor begge bliver tilgodeset. Han kigger osv uden du føler usikkerhed. Måske skulle du overveje, hvordan det kan lade sig gøre for dig?

  Læser jeg rigtigt når jeg imellem linierne læser at du har et behov for tryghed/sikkerhed som ikke bliver tilfredsstillet i den nuværende situation?

  Grav lidt i dig selv 😉 det lyder som om dit forhold viser dig nogle af dine “blå mærker”?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.