Manglende kontakt.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13047
  vaniljeis
  Deltager

  Jeg har set denne mand i en lille månedstid.
  Mit problem er vores kontakt! Når vi er sammen er han noget så nærværende og rigtig skøn. Men når vi ikke er sammen er der næsten ingen kontakt. Jeg synes det er lidt underligt når vi ikke har kendt hinanden længere end 3-4 uger! Efter 1. date skrev han en masse. En masse hjerter i beskederne og søde beskeder. Vi snakkede sammen efter vi havde set hinanden 3 gange omkring vores “forhold” fordi jeg spurgte ham direkte om han ville mere end sex og hygge eller om han ville se mig, for at vi kunne lære hinanden at kende og måske på sigt blive kærester. Jeg fortalte at jeg selv var meget interesseret i at lære ham at kende. Han sagde at han gerne ville lære mig at kende, introducere mig for hans venner, at han synes rigtig godt om mig, men at han ikke kunne svare på allerede nu om vi skulle være kærester. Dette sagde jeg at det var da helt fint, det var heller ikke det jeg spurgte om selvf. (ville bare bekræftes på at det ikke kun var sex, når nu jeg var interesseret i mere med ham)

  Når men vi har set hinanden 5 gange på de her 3-4 uger. Han skriver kun korte samtaler og ingen hjerter eller smileyer stortset. Han skriver ikke og spørg til min dag eller hvad jeg laver osv. Han skriver bare små ting som fx “Ej jeg kom for sent op idag! En halv time for sent på job. Typisk mandag morgen” … Når jeg så svare og prøver at få en samtale igang, svare han ikke. Så skriver han måske dagen efter noget med “Hold da fest hvor det regner udenfor hva? Jeg blev plaskvåd af bare at gå de 100 meter ned til kiosken” .. Igen svare han ikke, når jeg svare og heller ej selvom jeg har stiller et spørgsmål. Han kan også skrive “Har du sovet godt?” For så ikke at svare når jeg svare.. Jeg lod så være at svare ham i halvandet døgn, dels fordi han ikke skrev noget spørgsmål og dels fordi jeg ville se hvad der ville ske. Han skrev så “Hvorfor svare du ikke?” Bare efter en halv dag uden svar. Den svarede jeg ikke på. Så skrev han dagen efter “Hvad er der sket siden du overhoved ikke giver lyd fra dig?” Der svarede jeg så at jeg havde haft til travlt. Men efter jeg svarede, blev han bare som han plejede. Ingen kontakt udover de der små ligegyldige beskeder.

  Inden vi mødte hinanden og efter 1. date skrev vi jo meget. Især mange billede jokes, så han KAN jo godt skrive hvis han vil. Det skal ikke misforstås som at jeg vil have kontakt heletiden det er ikke det. Jeg bruger heller ikke min tlf når jeg er sammen med veninder eller lign. MEN jeg ville bare gerne ha vi kunne ha en samtale kørende bare nogle gange over sms/facebook. En godnat besked eller “Har du haft en god dag, hvad har du lavet?” For man skulle jo tro at det så er noget man snakker om når vi ses, men nej.. Der spørger han ikke engang. Det får mig til at føle han slet ikke er interesseret i mig og mit liv.

  De dage hvor vi så har aftalt at ses, der kan han godt skrive en hel del og skrive hjerter og “Glæder mig til at se dig senere!” osv osv.
  Jeg må indrømme jeg bliver lettere irriteret og jeg faktisk også mister min interesse. Godt nok er det altid ham der tager intiativ til at ses, og han har spurgt så sent som idag om vi skal ses på søndag. Jeg ved ikke engang om jeg har lyst. Jeg har mere lyst til at date andre og finde nogen der kan gi mig mere bekræftelse. Men samtidig nyder jeg jo tiden når vi er sammen. Men det nytter jo ikke noget, når man ikke er glad når man ikke er sammen..

  Hvad synes I jeg skal gøre? Og hvorfor tror I han er sådan?
  Hilsen en fortvivlet kvinde!

  #13079
  stellanova
  Deltager

  Jeg ville “droppe” ham og komme videre. Jeg har på samme måde som dig, behov for kontakt i løbet af dagen og at han viser interesse for mig og mit liv. De manglende svar og lidt “ligegyldige” beskeder ville jeg tolke, som manglende interesse og at han bare holder døren åben til der dukker noget andet op.
  Lige som du beskriver, så ville jeg også miste interessen ved denne sporadiske kontakt. Så følg du bare din intuition og begynde at date andre fyre, som interesserer sig for dig og ønsker at give bekræftelse.

  #13080
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg synes du skal fortælle ham om dit behov for at sludre de dage, hvor I ikke ses. Han kan ikke vide det, hvis du ikke fortæller det 😉 Jeg mener det er vigtigt at kende sine behov, for at kunne stille krav til et andet menneske, hvis det pågældende menneske ikke har viljen eller evnen til at honorere behovene må du overveje om du kan leve med situationen eller finde en anden 😉

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.