Mangel på tillid og savn

 • Dette emne har 2 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af Tintin.
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7362
  PatrickNielsen
  Deltager

  Hej
  For at få her til at forstå situationen jeg står i, så vil jeg starter ud med at sige, at jeg er en 20 årig dreng og hun er en 22 årig pige.
  Da vi sås for første gang, blev jeg hurtigt bidt af hende, og der gik heller ikke længe før vi fandt hinandens interesse
  Nu har vi så stået i et “forhold” i forholdsvis 5 uger, men det er ikke det samme som da vi startede.
  Hun har svært ved at lade mig komme ind på hende og er begyndt at skubbe mig væk. Jeg har så ladet hende få lidt pusterum i håb Om at der vil komme et savn, men jeg føler ikke den er der, da hun nu efter knap en uge ikke har taget kontakt.
  Hun tilbringer utrolig meget tid med min bedsteveninde, og jeg kan osse godt mærke at hun får en anden mættelse fra hende, der gøre at jeg bliver tilside sat.
  Det gøre ondt at se hende forsvinde, og jeg vil ikke give op på noget der kunne blive så fantastisk
  Hvordan får jeg hendes tillid og får hende til st savne mig? Og hvordan kan jeg kunne komme ind til hende igen, så jeg kan tilbringe bare en nat med hende igen?

  Mvh
  Patrick

  #7368
  Aries
  Deltager

  Spørgsmålet er, om det i virkeligheden er så fantastisk som du prøver at fortælle dig selv. Lige nu virker det ikke som om hun har den interesse for dig. 5 uger er ingenting. Stop helt med at vise hende interesse. Ingen pige/kvinde er interesseret i en fyr der hænger med tungen ud af munden. Slip hende. Lav andre ting spørger hun om din tid, så hav travlt ned andet. Du er uinteresant fordi du konstant er tilgængelig. Sådan er det nu engang.

  Held og lykke

  Aries

  #7369
  Tintin
  Deltager

  Man kan ikke få andre til at elske een. De skal selv ville det.

  Når man dater et andet menneske, så er en meget vigtig ting, at kunne sige “jeg går, fordi du ikke elsker mig nok”.

  Det skal du naturligvis ikke sige til hende, men blot handle derefter.

  Mit råde er derfor, at du er dig selv (ikke løbe efter hende), men have dit eget liv. Du kan sende hende en rigtig sød sms (ikke for langt) en gang imellem.

  Hvis hun ikke viser dig nok interesse efter nogen tid, så må du komme videre. Som sagt, så kan man ikke vinde et hjerte, hvis det ikke er dit. Hvis hun kan lide dig, så vil hun helt naturligt savne dig, om bruge tid på dig. Hvis hun ikke gider at bruge tid på dig, så er hin ikke vil med dig. Hvis du begynder at bruge en masse penge på hende eller arrangere shit, så vil det ikke ændre noget. Så vil du virke desperat, eller hun vil hænge med dig pga. pengene. Men hun vil ikke holde af dig af den grund. Du vil blot udmyge dig.

  Personlig jeg jeg mig selv når jeg dater en pige. Jeg forsøger naturligvis være charmerende, men uden at lave om på mig selv. Må jer har været kæreste med en pige i lang tid, så begynder jeg at bruge flere penge på hende, fordi jeg på det tidspunkt, ved at hun elsker mig.
  Opdager jeg at en pige ikke vil bruge tid med mig, så er det et godt tegn på, at hun ikke er glad nok for mig, og jeg finder en anden pige.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.