mand eller mus

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16558
  Soulicious
  Deltager

  hej – jeg har brug for lidt input her.

  Jeg er 46 år jeg har været skilt i mange år og er fuldstændig afklaret i forhold til hvad jeg har af behov i forhold til mænd. Grundet nogle store udfordringer i min nære familie søger jeg ikke en kæreste men snarere en sexpartner. Jeg mødte for ca en god måneds tid siden en gut på Tinder (han har været separeret et år efter tyve års ægteskab og er 40 år), Vi meldte begge ud at vi ikke er et sted i livet hvor det er et fast kæresteforhold vi ønsker, men sex er fint. Vi var sammen første gang en lørdag og allerede næste aften synes han at et nyt besøg kunne være hyggeligt. Det måtte jeg afslå idet jeg ikke lystede og det ikke kunne passe ind i mine planer. Han arb. pt. fra ca. 9 morgen og er hjemme 22-23 om aftenen er selvstændig erhvervsdrivende. Så han er en travl mand. Vi har mødtes 4 gange og det har hver gang været hos ham uden planlægning men nærmest et bootycall. Jeg vælger at skrive til ham i søndags at det ikke dur for mig, at jeg har brug for at vide om vi fortsat skal ses og hvis det er tilfældet skal vi sammen sætte rammerne. Roser ham og siger vi har super dejlig sex og han er en lækker mand men jeg ikke synes det er sexet at tigge om aftaler og jeg iøvrigt kun ønsker at fange ham til frække aftaler. Jeg håber at han opfatter min besked positivt fordi jeg har bestemt lyst til mere men synes vi må tale sammen om rammerne.

  Vi har hidtil ikke fået talt så meget for det har været hurtige besøg om morgenen inden job e.l.

  Jeg har taget initiativ til aftaler hvorefter han så vender tilbage og har tid med ultra kort varsel….

  Han har læst min besked men slet ikke svaret hverken det ene eller det andet. hvorfor ?????
  Jeg forventer ikke faste uge dage e.l. blot en aftale om hvor ofte vi ses og præmisserne herfor. For jeg synes bare jeg er mere værd end at være på spring og klar når han har lyst til sex. er jeg urimelig eller skal jeg tolke det som at han er overrumplet over at han støder ind i en kvinde som ved hvad hun vil have og ber om det og ikke tager shit for et svar ?????

  Jeg har helt tydeligt fra starten sagt at jeg synes det er perfekt med sex og jeg pt ikke kan tilbyde mere. Jeg har ikke skrevet om plaget om aftaler eller noget som helst. Jeg tænker mange andre mænd ville slikke sig om munden og takke ja til en uforpligtende aftale.

  Har synes at det er superperfekt med sådan en mand tæt på min bopæl som også ønsker sex men ikke kæresteforhold, vi har super dejlig sex….. men jeg er jo trods alt ikke en duracell kanin uden selvværd

  på forhånd tak for jeres vinkel på sagen

  #16560
  Kashmir
  Deltager

  Det er altså irriterende med den slags aftaler. Kan mærke jeg næsten sidder og får stress på dine vegne 😀
  Mest af alt fordi du jo har dit eget liv og kan have brug for at planlægge lidt. Men det er måske bare mig, der har en ret booket kalender og ikke lige fungerer med de der aftaler der er klar en time før “møde-tid”.

  Og ja, du er mere værd end at være på spring når han har tid. Så kunne du jo lige så godt gå i byen og skaffe hvad du skal bruge, når DU har tid.

  Synes det er fint at du har skrevet til ham, at du har brug for at i får afstemt forventninger og sat nogle rammer.
  Kan han måske tro, at du nu vil have noget mere fast?
  Og er i enige om hvad “uforpligtende” dækker over. For ham betyder det måske netop Bootycall og for dig betyder det, uden at vide det med sikkerhed, at bare skal være b-venner, som i min verden, indebærer aftaler og respekt for hinanden, men at man lever sit eget liv og ikke er en del af hinandens liv udenfor sengen.

  #16561
  lillehjerte
  Deltager

  “…at jeg har brug for at vide om vi fortsat skal ses og hvis det er tilfældet skal vi sammen sætte rammerne. Roser ham og siger vi har super dejlig sex og han er en lækker mand men jeg ikke synes det er sexet at tigge om aftaler …”

  Jeg tror du har skræmt ham væk. Især det at du skriver at han tigger om sex. Den er lidt grov. Der har du i en overført betydning fået kappet bollerne på ham. Hvis det havde været en mand der havde skrevet sådan til en kvinde ville reaktionen nok være den samme med tilbagetrækning.Når man skriver at den anden ligefrem tigger påpeger man jo en tippende magtbalancen i relationen. Det tror jeg de færreste har lyst til at fortsætte med at indgå i. Med andre ord, så har din ordlyd muligvis udryddet din mulighed for at han ønsker kontakt til dig fremover.

  #16562
  Anders
  Deltager

  Hej, han lyder som en fuser, men jeg kan lørdag aften, dog helst før Barnaby.

  #16563
  Soulicious
  Deltager

  Hej Lillehjerte

  Jeg har skrevet til ham at jeg ikke synes at det er sexet at JEG skal tigge ham om aftaler, – ikke at han tigger mig for at få sex. Det er der jeg synes problemet er jeg skal spørge ham om aftaler og han kan ikke sige f. eks. skal vi sige på mandag kl. 21…. – det er nærmest samme dag eller aftenen før. Det er det som gør mig lidt frustreret at jeg “venter” på at han kan sige hvornår vi kan ses og så er det ultrakort varsel.

  Men en ting er at jeg fortæller hvilke behov og ønsker jeg har for at fortsætte vores møder, – det må han jo gøre med sig selv om det er for svært for ham at indgå en aftale og under hvilke forudsætninger vi kan mødes eller om han ikke lyster det.

  Noget andet er at han ikke svarer – hvad sker der for det???? – det er faktisk det som pisser mig mest af !!!

  #16564
  Soulicious
  Deltager

  Hej Anders

  Ellers tak – synes det er et plat svar, – keder du dig meget ?

  #16565
  Soulicious
  Deltager

  Hej Kashmir

  Jeg har skrevet at jeg ikke ønsker at fange ham til andet og mere end sex, men at hvis vores møder skal forsætte har jeg brug for at vi sammen sætter rammerne – og spurgt om vi skal gøre det.

  Jeg har brug for at vide om han har lyst til mere sex eller ej, og jeg synes at han er en lækker mand og vi har dejlig sex, men jeg synes ikke det er sexet at jeg skal tigge om aftaler. Jeg håber at han opfatter min besked positivt for jeg har bestemt lyst til mere.

  Tænker at jeg lige ud af posen fortæller hvordan jeg vil have det hvis han ønsker flere møder.

  men er ærgerlig over han tilsyneladende ikke gider svare ;( synes ikke jeg presser på eller fornærmer ham ?

  #16566

  Hej

  Jeg gætter på, at han regner med at kunne få sex, når det passer ham. Og at han føler sig domineret af, at du nu begynder at ville sætte det i skema. Også selv om skemaet er meget lille og kun rækker få dage frem i tiden.

  Og der er jo ikke noget galt med at ville planlægge bare et par dage eller tre i forvejen. Jeg tror bare ikke, at det passer til hans temperament. Jeg tror, at han undlader at svare, fordi han så skal forklare, at det ikke er hans behov at planlægge, men tværtimod at aftale sex på selve dagen med kort varsel. Det er HANS behov at reagere her og nu på sit behov. Ikke at imødekomme dit behov for at passe det ind i et skema.

  I øvrigt en klassisk mand-kvinde forskel: Kvinden planlægger for at kunne glæde sig og nyde nuet både nu, og når aftalen finder sted. Manden hader at planlægge, fordi han gerne vil være fri til at nyde nuet. Der er intet galt med nogen af modellerne. De fungere bare ikke så godt sammen, og de afstedkommer en hel del misforståelser.

  / Martin Østergaard

  #16567
  Soulicious
  Deltager

  Hej Martin

  Tak for svaret – så må jeg vist hellere lade ham fare videre 🙂

  #16568
  level
  Deltager

  Hej Soulicious.

  Hvordan kan du vide hvornår du har lyst til sex? Hvis I nu aftaler på mandag og du så alligevel ikke har lyst på mandag, må du jo aflyse. I givet fald vil din trang til planlægning jo være en ulempe, og han vil givet vis blive pænt forvirret.

  Og hvis han alligevel ikke har lyst på mandag, må han jo aflyse…så vil du muligvis synes han svigter osv.

  Tænker at hvis man vil have et uforpligtende forhold, skal det også være uforpligtende. Synes det er ret hurtigt, efter kun 1 mdr, at vil have faste rammer.

  I bedste mening.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.