Mand der forvirrer

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 59 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17689
  Aloha07
  Deltager

  Hej

  Jeg kan forstå, at der er en hel del emner om: mænd vil have uforpligtende forhold vs kvinderne vil have et fast forhold.

  Den er jeg også havnet i, men han meldte klart ud fra starten og jeg besluttede, at indtil jeg evt fik følelser for ham, så kunne jeg godt leve i den konstellation. Han var meget opsat på, at jeg ikke skulle føle “forpligtelse” over for ham og samtidigt accepterede han, at vi kun havde hinanden som faste sex partnere. Så langt så godt.

  Så min udfordring er ikke, hvordan får jeg ham til at elske ham, for det kan jeg ikke. Men hvorfor går han så meget op i at tale om emnerne parforhold, mig, ham – tidligere problemstillinger i parforhold mv. Han spørger ofte, om jeg går i byen for at score, tager nogle med hjem, hvad ville du gøre i den og den situation i et parforhold. Emner som jeg ville tage med en, som jeg måske ønskede et forhold til. Hvad vil han bruge det til, hvis han ikke vil have en kæreste – eller mig til kæreste? Hvorfor kalder han mig i fuldskab “perfekt” – og fortæller, at jeg altid siger det rigtige? Ovennævnte gør, at jeg godt kan tænke, vil han nu alligevel? Vil han bare lære mig at kende mv? Så det gør mig faktisk mere utryg og usikker end bare at vide, det her er for sjov, sjove overordnede emner – færdig basta 🙂

  Jeg er blevet rigtig glad for ham – men stadig afklaret – og vi har det mega godt, når vi er sammen. Vores aftener/nætter emmer af nærvær, nysgerrighed, god mad og sex.

  Det skal sige, at udover når vi er sammen, er der absolut INTET, der indikerer, at han ønsker et forhold til mig. Der går længe mellem han skriver og så pludselige har vi 3 aftaler på 2 uger.

  Så er der en årsag til, at vi taler om mig, ham og forhold? Forvirrer han mig med vilje, interessere det ham bare eller ?? (han er forøvrigt ofte løbet ind i de forkerte kvinder kan jeg forstå!)

  Der er mange tolkninger fra mine veninder, men kunne være interessant med input herfra. Set udefra siger han; “jeg vil ikke have et forhold”, hans ageren, når vi ikke er sammen siger, “jeg er ikke interesseret”, men når vi er sammen er han mere nysgerrig end jeg nogensinde har oplevet. Hvorfor…?? Gider ikke være forvirret 🙂

  Kærligst Aloha07

  #17692
  Eva Marie
  Deltager

  Man siger mænd lever i nuet. Vi kvinder analyserer alt, mænd er simple, så når han siger du er perfekt, så mener han at du er perfekt!
  Ud over det, så kommer de når de har behov, og med det mener jeg, at det IKKE er fordi han ikke tænker på dig du ikke hører fra ham, men du hører fra ham når der skal laves aftaler.
  Hvad er det du er afklaret med? At I IKKE skal være kærester?

  #17693
  Aloha07
  Deltager

  Jeg er afklaret med, at jeg ikke bliver hans kæreste, fordi han siger, at han ikke skal have en kæreste. Men synes så bare, at det er “sjovt”, at han går så meget op i, hvordan jeg er som kæreste, om jeg er tro, om jeg går i byen alene, når jeg har en kæreste, om jeg ser efter mænd, når jeg er i byen osv osv.

  Jeg kan godt se ham som kæreste, for vi har det godt, når vi er sammnen. Derfor har jeg også sagt, at får jeg de mindste følelser for ham, som jeg ikke kan være i, så skal vi ikke længere være sammen på denne måde.

  #17694
  Eva Marie
  Deltager

  Kunne du evt. spørge ham direkte?

  #17696
  sascha
  Deltager

  Jeg tænker, at han som rigtig mange mænd ikke orker “forpligtelsen” – men er rigtig glad for dig og synes at du er perfekt fordi du ikke stiller krav (endnu). Og han spørger jo, fordi han gerne vil ha dig for sig selv, er glad for dig og gerne vil være “kæreste” på hans betingelser – hvilket er ingen kæreste forpligtelser.

  #17697
  Soulicious
  Deltager

  Jeg tilslutter de svar de andre er kommet med.

  Jeg ser selv en mand sådan helt uforpligtende, hvor vi ses indimellem.

  Han er også begyndt at være meget interesseret i hvad jeg skal i weekenden, nytårsaften etc. Ligesom han pludselig interesserer sig mere for mig.

  Jeg tror at det måske hænger sammen med at de ved jo nok ikke helt hvor de har os.

  De lyster ikke et fast forpligtende forhold men vil alligevel gerne have os for sig selv.

  #17698
  Aloha07
  Deltager

  @ Eva Marie – Jo kan sagtens spørge ham, men kunne godt tænke mig at få nogle input først 🙂

  De vil ikke have nogle forpligtelser, de vil bare gerne have os for sig selv – det er da lidt dobbeltmoralsk. Hvis man beslutter, at man ikke vil have en kæreste, burde man jo tænke, at det hele skulle være helt frit eller…?? Det var også derfor jeg spurgte, for forstår nok ikke helt, at kærestelivet betyder noget for en, hvis man ikke vil have en kæreste 🙂

  #17699
  lillehjerte
  Deltager

  Nutidens mænd er møgforkælede og vil både blæse og have mel i munden. De tænker frihed frem for alt.

  #17701
  Laerke
  Deltager

  Hvor gamle er de mænd,der bliver skrevet om ?

  #17702
  Aries
  Deltager

  Jeg har selv siddet på den pind engang. Den er jeg hoppet ned af igen. Pt dater jeg ikke. Jeg magter det simpelthen ikke. Netop pga ovenstående. Jeg har to veninder. Vi er i starten af 40 érne. De oplever igen og igen at møde disse helt skønne mænd, som kun er skønne indtil spørgsmålet om lidt mere dukker op. Væk og ned ad den sorte piste er de.

  Som jeg sagde til min veninde forleden: “Tja hvad mændene før måtte gå til luderen for at betale for, kan de kvit og frit hente gratis hos kærlighedhungrende kvinder.” Det er endda blevet så legitimt at mændene på forhånd kan sige ” Hey babe – du er godt nok dejlig og vi skal en masse sex og samtale, vi skal bare ikke være kærester” og den køber vi!

  Vi er selv med til at gøre disse mænd dovne. Vi fodrer dem konstant med sex, kærlighed, samtale og så betaler vi sq også regningen for dem. – Jo bevares jeg har selv været der, af flere omgange. Men jeg har taget mig sammen og sluttet den “tube” for mændene.

  Jeg har sluttet fred med at være single og det er jeg indtil der en dag dukker en mand op der vil hele mig. Og det må gerne tage lang tid før vi kan kalde os kærester. Men jeg vil se en kontinuitet og en ægte interesse i at lære mig at kende. Ikke kun brudvis når han er liderlig.

  Aries

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 59 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.